- 28 Haziran 2011
- 63.604
- 159.690
- 898
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.761
Hangi marka canım? Malesef bazılarını çok kötü hayal kırıklığı yapıyo benim de başıma geldiCnm keske oyle olsa ama bu markanin testine guvenmiyorum her ay cift cizgi gosteriyor hatta bir ara kipkirmizi gosterdi havalara uctum ama sonrasi bos cikti. Elimdeki testler bitsin bir daha asla bu marka almayacagm ne zaman yapsam cift cizgi simdiye dogurmam lazimdi
Canım benim gözün aydın,hamile olmana gerçekten çok sevindim. Kendim olsam bu kadar sevinirdim herhalde. Hep görüyordum yorumlarını çünkü. Allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin ınş. Biliyorum hep imkansız gelirdi değil mi ama bak değilmiş çok şükürrabbim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlât olmasını nasip etsin ınş dualarina talibim
Canım inofolic mi kullandın?Ayy tatliim Allah razi olsun cok tsk.Rabbim daim eder ins cnim saglikli hayirli evlat olur ins..evet cnm hayal gibi gelirdi ama Rabbim sesimi duydu.tum isteyenlerin sesini duysun ins.
Canım inofolic mi kullandın?
Yoksa hiçbir şey kullanmayıp boş verdiğin ay mı oldu canımOhooo neler kullanmadim ki cnm.onuda kullandim aylarca..hemde
Bilemedim ki belki test bozukturCnm gebelik testi ama gebelik testinde de yumurtlama gorunur mu ?
Hangi marka canım? Malesef bazılarını çok kötü hayal kırıklığı yapıyo benim de başıma geldi
Yoksa hiçbir şey kullanmayıp boş verdiğin ay mı oldu canım
Kizlar hamileymisimmmm. kan degerim 80 cikti 2 haftalik normalmii
Cok saol cnm benim ya.:))Hayirli olsun cnm.evet normal tabiki
Bata 1 hafta var kızlar iki gündür test yapıyorum silik çizgi hemen çıkıyor çok şükür inşallah sonuna kadar güzel gider
Peki kan değerlerin nasıl adetin kaç gün geçti ve belirtilerinden neler
Oldu ya önemli olan bu artık, rabbim herkese tamamına erdirsin inş canımHayir cnim oylede olmadi2 asilamanin ardindan tup bebekle nasip oldu cok sukur.bende pko wardi
Aynı markada bana da denk geldi malesefLaboquick cnm
Allah evladınızı size bağışlasınKan degerim transferin 10.gunu 119.6 cnm.suan pek bi belirti yok canim rahim kasilmasi disinda batar disinda
Allah evladınızı size bağışlasın
Kızlar bugün adete 2 gün var sabah ilk idrarla test yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı.3 ten sonra gene yaptım yine aynı şekilde.ama bir arkadaş demiş bu test yalancı pozitif gösteriyor diye laboquik bende ondan yaptım bugün de kan verdim bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?