Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Evet cnm en saglikli sinuc sabah idrariyla oluyor.idrarini temiz bir kaba yap ve testin beyaz sunger ucunu 5 saniye idrara batir ve duz bi zemine koy aninda cikiyor.bol sans cnm
Akşam yapayım dedim acaba sıvı almasam yine sağlıklı olur mu neyse olmadı sabqh yaparım

içim içime sığmıyor var mıdır gerçek midir

Kızlar ben anlamıyorum aynı idrarla iki ayri test yaptim ama ayni markanin testi. Ikisi de boyle cikti. Isin garip yani adetim biteli bir hafta oldu mumkun degil hamile olmam neden silik cizgi cikiyor ?

Eklentiler

• 20171010_231536-2.webp
    4 KB · Görüntüleme: 287
Kızlar ben anlamıyorum aynı idrarla iki ayri test yaptim ama ayni markanin testi. Ikisi de boyle cikti. Isin garip yani adetim biteli bir hafta oldu mumkun degil hamile olmam neden silik cizgi cikiyor ?
AA pardon acaba yumurtlamayı mı gösteriyor

Canım benim gözün aydın,hamile olmana gerçekten çok sevindim. Kendim olsam bu kadar sevinirdim herhalde. Hep görüyordum yorumlarını çünkü. Allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin ınş. Biliyorum hep imkansız gelirdi değil mi ama bak değilmiş çok şükür rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlât olmasını nasip etsin ınş dualarina talibim

Canım hafif bir çizgi görünüyor, belki de yerleşme kanaması yaşadın yada hamile olup normal adet görenler varmış öyle de olabilir

Canım hafif bir çizgi görünüyor, belki de yerleşme kanaması yaşadın yada hamile olup normal adet görenler varmış öyle de olabilir

Cnm keske oyle olsa ama bu markanin testine guvenmiyorum her ay cift cizgi gosteriyor hatta bir ara kipkirmizi gosterdi havalara uctum ama sonrasi bos cikti. Elimdeki testler bitsin bir daha asla bu marka almayacagm ne zaman yapsam cift cizgi simdiye dogurmam lazimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…