Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaşlar merhaba tüpbebek yaptirdim 25 de 14 günlükken test bu çikt 0.5 15 günlükken bu çikti 0.376 ve rey durumdayim siz bilen varmi hamile olabilirmiyim boyle olupda hamile olan duydum çok merak ediyorum lütfen acil cevap

Transferin 14.cu gunu beta degeri 0.5; 15.ci gunu 0.376 ise ne yazik ki gebelik yok...

Selam kızlar fikrinize ihtiyacım var.bnm adetime 3 gün var dayanamadım herzMnki gibi test yaptım 2. Cizgi silik gibi yani var yok arası anlam veremedim sizce gebelik varmıdır yada 3 gün önceden belli olur mu ki

Kizlar bu testler beni oldurecek
Testi yapali yarim saat oluyor yaptim kenara koydum bir iki mutfakla ugrastim yarim saat sonra baktigimda sonuc boyle olmus

Eklentiler

• 20171011_220630.webp
    4 KB · Görüntüleme: 254
Yok cnm ya adetim biteli bir hafta oluyor nefret ediyorum gebelik testlerinden bisey varsa vardir yoksa yoktur testleri aldigim gunden beri yuzumu guldurmedi sizofren olcam yakinda

Ins tez zamanda yuzun guler cnm benim.bende cok yaptim test senin gbi( anliyorum seni

Yok cnm ya adetim biteli bir hafta oluyor nefret ediyorum gebelik testlerinden bisey varsa vardir yoksa yoktur testleri aldigim gunden beri yuzumu guldurmedi sizofren olcam yakinda
Canım yumurtlama gününde de testler silik çıkıyor değerlendir bu günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…