- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.801
Ne zaman kan vereceksin tatlımAmin inşallah canım. Öğlen yaptım kan vermedim daha
Tahmin edebiliyorum ben daha şimdiden böyleysem sana da bir ay geçmiyordurYok canım daha öğrenemedik doktorum erken diyo 1 aya net belli olur dedi. Cok sabirsizim
Adetinin kaçıncı günü canım?kızlar bu erken gebelik testi. ilişkiden sonra 5. gün yaptım sizce bozuk mu?
Adetime 1 hafta varAdetinin kaçıncı günü canım?
Durabilirsem bi kaç gün sonra canımNe zaman kan vereceksin tatlım
Test pozitif görünüyor canım inş bebiştirkızlar bu erken gebelik testi. ilişkiden sonra 5. gün yaptım sizce bozuk mu?
umarım canım benim ya :S çok istiyorum.Durabilirsem bi kaç gün sonra canım
Test pozitif görünüyor canım inş bebiştir
Yok canım. Ben erken yumurtladım o yüzden normal testte çıktı. 29-30 günde bir adet oluyorum ve reglimin bittiği gün yumurtlamaya başladımay çok sevindim ya :) sen erken testlerden mi kullanıyosun peki. eşim çalışıyor malesef biz geçen cuma gecesi yapabildik yani 6 gün oldu benim ama adetimede 7 gün falan var. 23-24 günde bi adet oluyorum o gün tam yumurtlama günüydü.
Aynen öyleTahmin edebiliyorum ben daha şimdiden böyleysem sana da bir ay geçmiyordur
ölçüyo musun yumurtlamayı nasıl biliyosun :)Yok canım. Ben erken yumurtladım o yüzden normal testte çıktı. 29-30 günde bir adet oluyorum ve reglimin bittiği gün yumurtlamaya başladım
Akıntıdan ve hafif bel kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetimden :)ölçüyo musun yumurtlamayı nasıl biliyosun :)
bence oldu bu is kuzumKızlar üstte ki freely (3gündür pozitif veriyor) alttaki de bebetime (şimdi yaptım)
İkinci çizgi hemen mi çıktıEğer varsa verir canım benim testim sabah akşam aynı şekilde pozitif veriyo üç gündür reglime 6gün var bence seninki de bariz belli var ama sabah bi daha yaparsan garanti olur
İnşallah tatlım kamda da göreyim rahatlıycam inşallah darısı isteyen bekleyen bütğn arkadaşlara olsunbence oldu bu is kuzumHAYIRLI OLSUN
Evet canım hemen çıktı çok şükür iki üç dakika içinde de netleştiİkinci çizgi hemen mi çıktı
Cnm aksam bir daha tekrarladim sonuc negatif
Bir oyle bir boyle sonuc vermesi benimde dengemi bozuyor birgun gercekten hamile kalsam cizgi ciksada inanmayacagim
Sen kesin hamilesin bence. :) çok sevindim adına, darısı hepimizin başına :)İnşallah tatlım kamda da göreyim rahatlıycam inşallah darısı isteyen bekleyen bütğn arkadaşlara olsun
Evet canım hemen çıktı çok şükür iki üç dakika içinde de netleşti
Dualarım seninle canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah güzelimİnşallah tatlım kamda da göreyim rahatlıycam inşallah darısı isteyen bekleyen bütğn arkadaşlara olsun
Evet canım hemen çıktı çok şükür iki üç dakika içinde de netleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?