Pozitif İdrar Testi Örnekleri

kızlar bu erken gebelik testi. ilişkiden sonra 5. gün yaptım sizce bozuk mu?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-10-12 at 8.21.25 AM (2).webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 262
  • WhatsApp Image 2017-10-12 at 8.21.25 AM (1).webp
    4 KB · Görüntüleme: 253
Eğer varsa verir canım benim testim sabah akşam aynı şekilde pozitif veriyo üç gündür reglime 6gün var bence seninki de bariz belli var ama sabah bi daha yaparsan garanti olur

ay çok sevindim ya :) sen erken testlerden mi kullanıyosun peki. eşim çalışıyor malesef biz geçen cuma gecesi yapabildik yani 6 gün oldu benim ama adetimede 7 gün falan var. 23-24 günde bi adet oluyorum o gün tam yumurtlama günüydü.

Kızlar üstte ki freely (3gündür pozitif veriyor) alttaki de bebetime (şimdi yaptım)

Eklentiler

• 19108BAD-FC09-4FA3-8E95-55ED3B7BFDB9.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 249
Yok canım. Ben erken yumurtladım o yüzden normal testte çıktı. 29-30 günde bir adet oluyorum ve reglimin bittiği gün yumurtlamaya başladım

Cnm aksam bir daha tekrarladim sonuc negatif
Bir oyle bir boyle sonuc vermesi benimde dengemi bozuyor birgun gercekten hamile kalsam cizgi ciksada inanmayacagim

canım akşam yapılan testler negatif çıkabiliyormuş. Mesela çok çay kahve su içtin o hormon idrarda seyreliyor test yanlış veriyor. Aç karnına sabah yap. Eczacı bana böyle dedi. Ama ben beklicem birkaç gün. Sende Bekle. Pozitif çıktıysa yanlış olma ihtimali az. Negatif çıktıysa yanlış olma ihtimali yüksekmiş. Dur bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…