- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.841
Normalde 27 günlük döngüm ama arada bi kaç gün oynama oluyo bazı aylar bugün 29. Gün 32de de geldiği oldu. 5-6 gün önce ypmştım aynı markayı hiç yoktu pembelk durdukça pembelşti dha çokadetin kaçıncı günündesin arkadaşım. yarım saat sonrası testler güvenilir değil deniliyor
bu durumda en güzel kan tahlili yaptırmanız arkadaşımNormalde 27 günlük döngüm ama arada bi kaç gün oynama oluyo bazı aylar bugün 29. Gün 32de de geldiği oldu. 5-6 gün önce ypmştım aynı markayı hiç yoktu pembelk durdukça pembelşti dha çok
asılama sayfasindan canim hatirlamaman normal kac kisiyle konusuyoruz gunde bende de yokcanım merhaba çıkaramadım hangi sayfada yazışıyorduk bilemedim kusuruma bakma
iyiyim şükür yok canım tüp bebek tedavisine başladım
sende varmı bebiş
İnş çook sağol o kdr bktm ki negatfken emin olmadan gtmk istemiyorm tekrarlym aynı olursa gdcm artkbu durumda en güzel kan tahlili yaptırmanız arkadaşım
inşallah kan tahlili ile tescillenir gebeliğiniz
tedavi görüyormusun peki canımasılama sayfasindan canim hatirlamaman normal kac kisiyle konusuyoruz gunde bende de yok
İdrarını beklet tekrar dene gene cıkarsa kana gidersn cnmİnş çook sağol o kdr bktm ki negatfken emin olmadan gtmk istemiyorm tekrarlym aynı olursa gdcm artk
Yarın sbh ypym dyorm yne işte bklm hiç ümidim yok sankiİdrarını beklet tekrar dene gene cıkarsa kana gidersn cnm
hayirtedavi görüyormusun peki canım
evet çok kişi ile yazışıyoruz arkadaşım
BENİM EYLÜLDE SÜREÇ BAŞLADI YUMURTA TOPLANDI 3 TANE EMBRİYO DONDURULDUhayir
hayit hapi var onu kullaniyorum bu ay
sen ne zaman yaptiracaksin tup bebek
insallah tez vakitte kavusursun evladina ♡♡BENİM EYLÜLDE SÜREÇ BAŞLADI YUMURTA TOPLANDI 3 TANE EMBRİYO DONDURULDU
GELECEK HAFTA MİYON VAR O ALINACAK OCAKTA RAHİM HAZIR OLDUĞUNDA İNŞALLAH
AMİN CÜMLEMİZİ HAYIRLISI İLEinsallah tez vakitte kavusursun evladina ♡♡
İnş vardır cnm merakla bekliyorumYarın sbh ypym dyorm yne işte bklm hiç ümidim yok sanki
Var gibi canim insallah yanilmiyorumdurEki Görüntüle 2054931 Eki Görüntüle 2054932 Eki Görüntüle 2054932 Kızlar bna da bakın sbh yptım test bşy yok gbydi gttm gldm yarım saat geçmedi pembe çizgi oluştu ama güvenemiyorum bu testlere ben :/ dha önce gri iz gbi çıkardı şimdi braz pembe olması kafamı karıştırdı
Hayirlisi olsun canimbugün tekrar erken gebelik testi yaptı bu sefer negatif çıktı( sanırım bebiş yok. Neyse adetime 1 hafta var bakalım
Kan vermekten de icim sıkıldı artıkKan vermeden emin olamazsin cnm ya
Kan vermekten de icim sıkıldı artık15 i adet günüm hic belrtim yok ama nasip kısmet diyelim
Fotoyu duzenleyerek biraz kirp canim sonra yukleKızlar foto ekleyemiyorum nasıl yapıldığını söyleyebilir misiniz
Yükleyeceğim yeri bulamadımFotoyu duzenleyerek biraz kirp canim sonra yukle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?