- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.881
Canm bende bu testi saat 4 te yaptım ama 5 6 saatlik idrarımı tutmuştum dayanamadim yaptım ilk başta gölge gibi cizgi vardı kuruyunca böyle olduEki Görüntüle 2055433 Eki Görüntüle 2055433
canm salı gününe kaldiCanim bak benim de boyle olmustu ama sonuc negatif test bozukmus en saglami predictor kan ver biran once yada predictor alip dene
ya ne kadar belirgin çizgiymiş, emin misin negatif olduğuna. bu kadar yanlış olur mu yaCanim bak benim de boyle olmustu ama sonuc negatif test bozukmus en saglami predictor kan ver biran once yada predictor alip dene
Tamam canım haber ver yapıncaEn gec salı günü yapabilirim testi canm ya
çizgi kaç dakika ile oluşmaya başladıBu arada bu testi de öğlen yapmıştım iki saatlik idrarla çok sık idrara çıkıyorum bir de on rağmen silik de olsa çıkması beni umutlandırdı. 3 yaşında da bi kızım var bi haftadır hastaydı kucağıma falan çok aldım belki o yüzden de lekenmelerim olmuş olabilir diye düşündüm. Bakalım hakkımda hayırlısı olsun sizleri de haberdar ederim canım çok sağol destek verdiğin için :)
Profil fotona bayildim paylasabilir misinTamam canım haber ver yapınca
Nasıl paylasacam canim. Aslında sana daha uygun bi resim hamilesin ne güzel bende belki uğurlu gelir diye yaptımProfil fotona bayildim paylasabilir misin
Tamam canm haber ederim kuzum bugün eşim nobetci eczane bakıcak inşallah bulur 2 tane al dedim ya dünden beri gidip gelip teste bakıyorum var yani ben burdayım diyo kuruduktan dahada bellı oluyo İnşallah yanıltmaz beni ama evde test yapıcam tam net gorene kadar doktor a gitmeyi düşünmüyorum canm dilerim rabbim hu güzel ani sanada yasatsin senin nelerden geçtiğini biliyorum takip ediyorum okuyorum iyi dileklerimin içindekilerden biride sensin canmTamam canım haber ver yapınca
Burada resim olarak dosya yukle bolumunden paylasabilirsin yada internetten nasil buldun ben bulamadim cok begendim umarim sana da ugur getirirNasıl paylasacam canim. Aslında sana daha uygun bi resim hamilesin ne güzel bende belki uğurlu gelir diye yaptım
ya ne kadar belirgin çizgiymiş, emin misin negatif olduğuna. bu kadar yanlış olur mu ya
İnşallah diğer yapacağın testte pozitif olur ve koyu çıkar. Çok sağol kuzum inşallah ikimizde tüm isteyenlerde hamile kalırTamam canm haber ederim kuzum bugün eşim nobetci eczane bakıcak inşallah bulur 2 tane al dedim ya dünden beri gidip gelip teste bakıyorum var yani ben burdayım diyo kuruduktan dahada bellı oluyo İnşallah yanıltmaz beni ama evde test yapıcam tam net gorene kadar doktor a gitmeyi düşünmüyorum canm dilerim rabbim hu güzel ani sanada yasatsin senin nelerden geçtiğini biliyorum takip ediyorum okuyorum iyi dileklerimin içindekilerden biride sensin canm
ya ne kadar belirgin çizgiymiş, emin misin negatif olduğuna. bu kadar yanlış olur mu ya
Canım galerimden sildim resmi. Bende burdan birinden almıştım zaten. Ekran görüntüsü al resmin üstüne tıkla. Bende öyle yaptımBurada resim olarak dosya yukle bolumunden paylasabilirsin yada internetten nasil buldun ben bulamadim cok begendim umarim sana da ugur getirir
Bugün test elime e ulaşırsa yarın foto atarım canmİnşallah diğer yapacağın testte pozitif olur ve koyu çıkar. Çok sağol kuzum inşallah ikimizde tüm isteyenlerde hamile kalır
Tesekkur ederim canim cozunurluk cok kotu cikiyor insallah bulurum :) cok begendimCanım galerimden sildim resmi. Bende burdan birinden almıştım zaten. Ekran görüntüsü al resmin üstüne tıkla. Bende öyle yaptım
Canim bende netten aldim hepsi pozitif cikiyor seninkilerin markasi neydi acabaNegatif cnm kan verdim cikmadi hicbirsey zaten boyle kirmizi cizgi cikmissa kanda mutlaka yuksek oran cikar ki benim kan 0 cikti. Toplu halde netten almistim 50 tane. Bunun yarisindan cogu bozukmus. Hep cift cizgi cikardi o yuzden inanmayin bu testlere en guzeli predictor yada kan testi gerisi hikaye
Tamam canımBugün test elime e ulaşırsa yarın foto atarım canm
Bişey değil canim inşallah :)Tesekkur ederim canim cozunurluk cok kotu cikiyor insallah bulurum :) cok begendim
Malesef eczane bulamamış yarın alcak salı yapıcam zor ama bekliycemTamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?