- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.921
Ayy canimm benimde 14 ekim di :))) ama ben 11 ekimde öğrendim hamile oldugumu ilk benimde böyle çıkmıştı dur testi atayım sana sende hemen kan ver vardır insallahhhEki Görüntüle 2055774
İnşallah canımm inşallahbenim 14 ekim adet günümdü bugün akşam dayanamadım test yaptım silik çizgi çıktı var mı yok mu bilemiyorum inşallah vardır bikaç gün sonra kan vericem yada yarın sabah erken gebelik testi yapıcam silik çizgi hemen çıktı 1 dk bile geçmedi inşallah doğrudur
Ayy batlar aynı mıAyy canimm benimde 14 ekim di :))) ama ben 11 ekimde öğrendim hamile oldugumu ilk benimde böyle çıkmıştı dur testi atayım sana sende hemen kan ver vardır insallahhh
O zaman normal canım zaten 12 günde anca yerleşiyormuş.. sen yarın kan ver sonucu bana yaz 2 günde bir değerlerine baktırırsin inşallah yukselerek katlar:)Ayy batlar aynı mıseninki ne güzel netleşmiş ben geç mi yumurtladım acaba 32 günde bir adet oluyorum tahmini 1 ekimde çatladı die düşünüyorum
İnşallah canım inşallah haber veririm Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahO zaman normal canım zaten 12 günde anca yerleşiyormuş.. sen yarın kan ver sonucu bana yaz 2 günde bir değerlerine baktırırsin inşallah yukselerek katlar:)
İnşallah canım ınsalllah aminnnnn:)) sen kaç zamandır istiyosunİnşallah canım inşallah haber veririm Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim canim hatta 2 defa son kimyasaldan sonra diger ay hamile kaldim hemenAcaba kimyasal gebelik geçirip sonradan hamile kalan var mı? Allahım sağlıkla nasip etsin vardır biz zamanı muhakkak
Haftaya 1 yıllık evli olcaz canım bu 4. Denememiz olduİnşallah canım ınsalllah aminnnnn:)) sen kaç zamandır istiyosun
Canm maşallah nekadar net ne zaman yaptım ilkini silik olanını bunu silik olandan Kaç gün sonra yaptın ca böyle ciktiBende bu ay öğrendim meleğimi :) 15 aylık hasretimdi inşallah sağ salim kucağıma almayi nasip eder yüce mevlam :) testimide paylaşayım
Oluyo canım tabiki :) aa daha yeni evli ymis sin haydi hakkında hayırlısı olsun bugün hemen kana kossssHaftaya 1 yıllık evli olcaz canım bu 4. Denememiz oldukusura bakma uyuyakalmışm canım arada kasıklarında sızlanma var mı benim sızlanmalar devam ediyor normal mi sence bu sürekli değil araara
Saolasin canimmm ilki salı günü bu da dün yaptım :)))Canm maşallah nekadar net ne zaman yaptım ilkini silik olanını bunu silik olandan Kaç gün sonra yaptın ca böyle cikti
Yani ilkinde 5 gün sonra yaptın böyle cikti doğru anladım demi cnmSaolasin canimmm ilki salı günü bu da dün yaptım :)))
Evett canimm doğru anladın :) bat da cuma gunuydu :) senin hikayen nasıl test pozitif mi çıktıYani ilkinde 5 gün sonra yaptın böyle cikti doğru anladım demi cnm
Canm ben 18 aydır hamile kalmak için yapmadığım şey kalmadı 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine de olmadı Son olarak rahim filmi çekildim filmde yapisiklik vardı ilaç ile açıldı yapisikliklar doktorum 3 ay vermişti bu 2. Ay ve inşallah hamileyim aylardır beklediğim bebeğim annesinin kuzuşu benimle ama benim ki geç döllenme olmuş galiba çünkü bugün adetim gecikeli 9 gün oldu 7. Günü böyle cikti bide yarın yapıcam isteEvett canimm doğru anladın :) bat da cuma gunuydu :) senin hikayen nasıl test pozitif mi çıktı
Insallah canim dua edin bugub bana gidicem geven hafta kanda negatif cikmisti gecikince bir daha yaptim bole olduVar canım baya belli ve önemli olan o çizginin pembe olması, hadi inşallah kanda da çıkar kesinleşir
Kaç gün gecikmeyle yaptın testi canmBu arada bugun tam bir hafta gecikmemde
Anladim canım tabi yükselir ama kan vermiş miydin sen kaç çıkmıştıEki Görüntüle 2055797 canm bende bunu cumartesi günü yaptım bide yarın sabah yapıcam yani 4 gün sonra yapmış olucam inşallahbenmkide böyle çıkar 4 gundedeğer yükselir demi
Yok kuzum vermedm kan testi yapmaya devam edicem ne zaman senin gibi koyu görürsem kana gidicemAnladim canım tabi yükselir ama kan vermiş miydin sen kaç çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?