Pozitif İdrar Testi Örnekleri

6gun canim adetimden bigun once kanda da idrarda da negatif cikmisti bi hafta snra silik cikti bugun belli olur ins
Canm benimde geçikmenin 5. Günü negatif 7. Günü silik cizgi çıktı yarın tekrarliycam ama adetten 3 gun once kan vermiştim negatifti bakalım yarınki test koyu çıkarsa cuma doktora gidicem

Canım eğer kan vermediysen kan vermeden emin olma testler yanıltabiliyo hayal kirikligi kötü oliyi diye diyorum

Canım eğer kan vermediysen kan vermeden emin olma testler yanıltabiliyo hayal kirikligi kötü oliyi diye diyorum
Orası öyle ama hiç testler yanıltmasın beni oglumdada yaptığımda çıkmıştı hiç olmadığı zaman çift çizgi yada silik çıktığı olmadı yoksa tek çıkardı

Bende erzurum dayim
Urfadayız canım ama diyarbakıra gitme durumumuz var ya nasip bakalım bu sıra beklemedeyiz eşim oraya gidicek bende görevlendirme ile nakil almak istiyorum bakalım sen nerdesin buarada asken trabzonluyım
Bende erzurum dayim canim aslen antalyaliyim memurluk işte gurbetçi demek :) mardin de görev yapmistik bizde güzel yerler ama güzellik birakmiyolar

Bende erzurum dayim

Bende erzurum dayim canim aslen antalyaliyim memurluk işte gurbetçi demek :) mardin de görev yapmistik bizde güzel yerler ama güzellik birakmiyolar
Kesinlikle canım diyarbakıra geçersek bi mardin yapıcaz inşallah çok merak ediyoruz orayı ülkemin her yeri güzel aslında ama işte napalım mecburiyet yine gurbetlik çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…