- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.941
6gun canim adetimden bigun once kanda da idrarda da negatif cikmisti bi hafta snra silik cikti bugun belli olur insKaç gün gecikmeyle yaptın testi canm
Canm benimde geçikmenin 5. Günü negatif 7. Günü silik cizgi çıktı yarın tekrarliycam ama adetten 3 gun once kan vermiştim negatifti bakalım yarınki test koyu çıkarsa cuma doktora gidicem6gun canim adetimden bigun once kanda da idrarda da negatif cikmisti bi hafta snra silik cikti bugun belli olur ins
Canım eğer kan vermediysen kan vermeden emin olma testler yanıltabiliyo hayal kirikligi kötü oliyi diye diyorumCanm ben 18 aydır hamile kalmak için yapmadığım şey kalmadı 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine de olmadı Son olarak rahim filmi çekildim filmde yapisiklik vardı ilaç ile açıldı yapisikliklar doktorum 3 ay vermişti bu 2. Ay ve inşallah hamileyim aylardır beklediğim bebeğim annesinin kuzuşu benimle ama benim ki geç döllenme olmuş galiba çünkü bugün adetim gecikeli 9 gün oldu 7. Günü böyle cikti bide yarın yapıcam isteEki Görüntüle 2055798 Eki Görüntüle 2055798
Bak sen bi tane daha test yap orda inşallah netlesmisse sıkıntı yoktur ama net degilse olmayabilir kuzumYok kuzum vermedm kan testi yapmaya devam edicem ne zaman senin gibi koyu görürsem kana gidicem
Orası öyle ama hiç testler yanıltmasın beni oglumdada yaptığımda çıkmıştı hiç olmadığı zaman çift çizgi yada silik çıktığı olmadı yoksa tek çıkardıCanım eğer kan vermediysen kan vermeden emin olma testler yanıltabiliyo hayal kirikligi kötü oliyi diye diyorum
Yarın sabah yapıcam insallah yaptıktan sonra atarım sonucu canm insallah koyu cikarBak sen bi tane daha test yap orda inşallah netlesmisse sıkıntı yoktur ama net degilse olmayabilir kuzum
Anlıyorum kuzum insallah koyulasir kan da da onaylanır da meleğine kavuşursun sendeOrası öyle ama hiç testler yanıltmasın beni oglumdada yaptığımda çıkmıştı hiç olmadığı zaman çift çizgi yada silik çıktığı olmadı yoksa tek çıkardı
Hemn kan ver 50 üstu çıkar büyük ihtimalle sonuç :))
İnşallah canım perşembe verebilirim ancak daha erken gidebilirsem gidicem inşallahHemn kan ver 50 üstu çıkar büyük ihtimalle sonuç :))
Nerde yasıyosun canım hemen git ben bile heyecanlandimİnşallah canım perşembe verebilirim ancak daha erken gidebilirsem gidicem inşallah
Doğuda görev yapıyoruz canım eşimle o yzden hop diye gidemiyorum hastaneyeNerde yasıyosun canım hemen git ben bile heyecanlandim
Anladim cnim hakkında hayırlısı doğuda Nerdesiniz:)Doğuda görev yapıyoruz canım eşimle o yzden hop diye gidemiyorum hastaneyemerkezdeyiz ama çalışma saatlerimiz uyuşmuyo en uygunu perşembe
Urfadayız canım ama diyarbakıra gitme durumumuz var ya nasip bakalım bu sıra beklemedeyiz eşim oraya gidicek bende görevlendirme ile nakil almak istiyorum bakalımAnladim cnim hakkında hayırlısı doğuda Nerdesiniz:)
Bende erzurum dayim canim aslen antalyaliyim memurluk işte gurbetçi demek :) mardin de görev yapmistik bizde güzel yerler ama güzellik birakmiyolarUrfadayız canım ama diyarbakıra gitme durumumuz var ya nasip bakalım bu sıra beklemedeyiz eşim oraya gidicek bende görevlendirme ile nakil almak istiyorum bakalımsen nerdesin buarada asken trabzonluyım
Kesinlikle canım diyarbakıra geçersek bi mardin yapıcaz inşallah çok merak ediyoruz orayı ülkemin her yeri güzel aslında ama işte napalım mecburiyet yine gurbetlik çekiyoruzBende erzurum dayim
Bende erzurum dayim canim aslen antalyaliyim memurluk işte gurbetçi demek :) mardin de görev yapmistik bizde güzel yerler ama güzellik birakmiyolar
Canım çizgi çok net hamişsin belli tebrik ederim
İnşallah benmkide yarın böyle cikarKizlar bunuda bugun sabah yaptim simdi dra gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?