- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.961
İnşallah canım inşallah güzel haberlerini alırızİnşallah benmkide yarın böyle cikar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallah güzel haberlerini alırızİnşallah benmkide yarın böyle cikar
İnşallah canm benim buarada bende erzurumluyum sen suan ordasin görev gereği sanirim neresindesin ah memleketim soğuk demi havalar buzamanlarda çok zoguk olur izmirde halen yaz havası var yaİnşallah canım inşallah güzel haberlerini alırız![]()
Yok canım ben değil ben urfadayım N Nurumcan94 erzurumdaymışİnşallah canm benim buarada bende erzurumluyum sen suan ordasin görev gereği sanirim neresindesin ah memleketim soğuk demi havalar buzamanlarda çok zoguk olur izmirde halen yaz havası var ya
Evet canimm ben erzurum dayim merkezde hemide ne soğuk buzz iyice soğudu evim isinmiuoİnşallah canm benim buarada bende erzurumluyum sen suan ordasin görev gereği sanirim neresindesin ah memleketim soğuk demi havalar buzamanlarda çok zoguk olur izmirde halen yaz havası var ya
Amin bilirim ben o soguguama inanirmisin özledim onu bile özledim yaEvet canimm ben erzurum dayim merkezde hemide ne soğuk buzz iyice soğudu evim isinmiuo
Gelmiyi musun canım memleketine siz merkezden misinizAmin bilirim ben o soguguama inanirmisin özledim onu bile özledim ya
Yok kuzum ya nerdeeeee en son 5 yıl önce gelmiştim evet canm dedeler amcamla merkezdelerGelmiyi musun canım memleketine siz merkezden misiniz
Ooo çok olmuş gelirsen beklerim canım ; )Yok kuzum ya nerdeeeee en son 5 yıl önce gelmiştim evet canm dedeler amcamla merkezdeler
İnşallah canm nazik davetin için ayrıca teşekkür ederim kuzum:)Ooo çok olmuş gelirsen beklerim canım ; )
Canım ben Diyarbakırlıyım burası çok güzel buraya gelirseniz beklerimUrfadayız canım ama diyarbakıra gitme durumumuz var ya nasip bakalım bu sıra beklemedeyiz eşim oraya gidicek bende görevlendirme ile nakil almak istiyorum bakalımsen nerdesin buarada asken trabzonluyım
![]()
Ne demek tatlim her zmana :)) sen şu kan işini fazla bekletme inat etme varsa da için rahat eder ;İnşallah canm nazik davetin için ayrıca teşekkür ederim kuzum:)
Gezmek için gelmiştik canım cidden urfadan daha çok beğendim diyarbakırı bildiğin büyükşehir herşey var sosyal aktivite çok valla nasipse gelicez inşallahCanım ben Diyarbakırlıyım burası çok güzel buraya gelirseniz beklerim
Geldiğinde görüşmek ister seni gezdirmek isterim canım o kadar çok doğal güzelliği var ki gez gez bitmezGezmek için gelmiştik canım cidden urfadan daha çok beğendim diyarbakırı bildiğin büyükşehir herşey var sosyal aktivite çok valla nasipse gelicez inşallahdedikleri gibi var bencede doğunun parisi
![]()
İnşallah canım teşekkür ederim kesinleşsin inşallah naisp olursa burdan ulaşırım sana tekrardan teşekkür ederimGeldiğinde görüşmek ister seni gezdirmek isterim canım o kadar çok doğal güzelliği var ki gez gez bitmez
Canım testi atsana bakalimKızlar selamlar, yarın bat günüm bu sabah test yaptım çok silik çıktı. hiç akıntım yok sizlerde akıntı durumları nasıl? Hiç akıntısı olmayıp testi pozitif çıkan var mı?
Rica ederim canım ne demekİnşallah canım teşekkür ederim kesinleşsin inşallah naisp olursa burdan ulaşırım sana tekrardan teşekkür ederim![]()
Kana da en gec perşembe cuma gidebilirim cnm burda sıra geç veriliyoNe demek tatlim her zmana :)) sen şu kan işini fazla bekletme inat etme varsa da için rahat eder ;
İnşallah artar canım sıkma canını 2 gün sonra en az 2 katına çıkması lazım sanırm. İdrar testin çok mu silik çıkmıştı canım snaki belirgindi gibi geldi banaKizlar degerim 58 cikti iki gun snra tekrr cagirdi son adet tarihim 11 eylul oldugu icin biraz az ddi cnm sikildi