- 19 Şubat 2014
- 577
- 547
- 103
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.981
Şu an işteyim canım test evde kaldı. Cmtsi günü de test yapmıştım burda paylaşmıştım ama o mesajımdan alıntı yapamadım çizgi görünüyor ama ince ve açık pembe şekilde. İlk hamileliğimde akıntım çok olmuştu bu sefer olmayınca korktum yok mu acaba diyeCanım testi atsana bakalim
Evet var canım. Bat ne zaman benim yarın bat günüm. bu sabah benim de aynı böyle çıktıKizlar bu test de cizgi varmi sizce
Evet cnm cok silik degildi ama cokta net degildi anlamadim yaniİnşallah artar canım sıkma canını 2 gün sonra en az 2 katına çıkması lazım sanırm. İdrar testin çok mu silik çıkmıştı canım snaki belirgindi gibi geldi bana
Iki gun kaldi ama test bozuk gibi geldi banada nedenseEvet var canım. Bat ne zaman benim yarın bat günüm. bu sabah benim de aynı böyle çıktı
Hımm Anladm canım sonuç açıklanırsa haber ver banaKana da en gec perşembe cuma gidebilirim cnm burda sıra geç veriliyo
Var gibi tatlimKizlar bu test de cizgi varmi sizce
Tamam kuzum haber ederimHımm Anladm canım sonuç açıklanırsa haber ver bana
Insallah yarin bi tekrarlim yaVar gibi tatlim
Bence bozuk değil gibi ama tekrar yap istersen iki gün sonra başka bi marka test ile.Iki gun kaldi ama test bozuk gibi geldi banada nedense
Yarin sabah yapmayi dusunuyorum cnm bakalimBence bozuk değil gibi ama tekrar yap istersen iki gün sonra başka bi marka test ile.
Tekrarla çıkarsa hemen kan verirsinInsallah yarin bi tekrarlim ya
Canm testi tekrarla bence koyulasma varsa vardırKızlar adete bir gün kala yaptığım test. Hiç akıntım falan yok ara ara sağ kasığım ağrıyor o kadar. Var mı sizce bebiş?
Hadi yap artik canim sendeCanlar testlerim elimde suan yapmamak için kendimi zor tutuyorum bin önce sabah olsa
Sabah yapsam daha net olmazmiHadi yap artik canim sende
Bal gibi hamilesin canm gözün aydinKızlar benim adetimden 6 gün geçti. Bugün test yaptım. Hamile olduğumu düşünüyorum yanılma payı var mıdır?
Çok teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Yarın emin olmak için kan testi yaptırıcam.Bal gibi hamilesin canm gözün aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?