Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Tebrik ederim canım hamilesin bu şekil kanda negatif çıkması nerdeyse imkansız

Tebrik ederim canım hamilesin bu şekil kanda negatif çıkması nerdeyse imkansız
Emin olmak için bu sabah yine idrar testi yaptım. Yine belirgin çift çizgi çıktı. İnsan vesveseye düşmeyegörsün hemen kafasında kuruyor. Çok teşekkürker.

Kizlar hepinize hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Birsey soracagim ovulasyon testiyle yumurtlama gunumu hamile kaldiniz yoksa rastlanti mi oldu arklar

Ben ilk hamileliğimde ovulasyın testiyle hamile kalmıştım. Bu seferse test yapmadan ama yumurtlama günlerime dikkat ederek. 4 gün arayla iki kez birlikte olabilmiştik. Sonra nezle olduğumuz için hastalıktan bir araya gelemedik. Adete 1 hafta kala iyileştim. O dönemde zaten düşük ihtimal diye beraber olmadık. İki kere az diye pek ihtimal vermemiştim ama Allah isteyince her şey oluyor. Bir de görev olarak değil de gerçekten istekli olunca spermlerin ilerlemesi kolaylaşırmış. Ben bu ay hamile kalmamı buna bağladım. Geçen ay daha fazla birlikte olduk ama pek istekli değildim.Allah tez zamanda gönlünüze göre versin.

Gerçekten de mucize. Allah istedikten sonra olmayacak hiçbişey yok. Tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucagina almayida nasip etsin Rabbim
Aynen b0l bol dua zikir kızlar inanarak ve teslim olarak ben yoğun çalışıyorum ama sabah gider gitmez 2 saat zikirlerimi dualarımı bitirim hem bebek için hem genel olarak yapın dualarda ne varsa rabbim hayırlısını versin hepimize

Amin canım. Cok doğru söylüyosun dua en büyük ilaç aslında. Ne mutlu sana ki dualarin karşılıgini buldu

kizlar bat bugun
sari lekelenmem var sadece sabah adet belirtim vardi daha yok
sadece gogus hassasiyetim var azicik
testte yok evde yapmaya
bu durumu yasayan varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…