- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.121
Kızlar mucize oldu beta değerim 182.69 çok şükürHamile misin canım
Tebriklerrrr hayırlı olsun canım. Kaç gün gecikti adetKızlar mucize oldu beta değerim 182.69 çok şükür
Hayırlı olsun canım dikkatimi çekti neden mucize dedinKızlar mucize oldu beta değerim 182.69 çok şükür
Zor ihtimaldi dr eşime varikosel dedi ameliyat sperm sayısı yok gibiydi tüp bebek olur dediler oyuzden cnm mucize dedim.Hayırlı olsun canım dikkatimi çekti neden mucize dedin
Bencede hayırlı olsun cnm benimArkadaşlar sonucum hemen bu şekilde çift çizgi çıktı. Adetim 5 gün gecikti. Bir hata yoktur değil mi? Kanda negatif çıkmasından korkuyorum.
Eki Görüntüle 2058121
Çok teşekkür ederim.Bencede hayırlı olsun cnm benim
Emin olmak için bu sabah yine idrar testi yaptım. Yine belirgin çift çizgi çıktı. İnsan vesveseye düşmeyegörsün hemen kafasında kuruyor. Çok teşekkürker.Tebrik ederim canım hamilesin bu şekil kanda negatif çıkması nerdeyse imkansız
Gerçekten de mucize. Allah istedikten sonra olmayacak hiçbişey yok. Tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucagina almayida nasip etsin RabbimZor ihtimaldi dr eşime varikosel dedi ameliyat sperm sayısı yok gibiydi tüp bebek olur dediler oyuzden cnm mucize dedim.
Bu dedigini bende merak ediyorum yumurtlamadan önce mi yumurtlama günü mü nasıl oldu.Kizlar hepinize hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Birsey soracagim ovulasyon testiyle yumurtlama gunumu hamile kaldiniz yoksa rastlanti mi oldu arklar
Amiñ sagolunGerçekten de mucize. Allah istedikten sonra olmayacak hiçbişey yok. Tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucagina almayida nasip etsin Rabbim
Aynen b0l bol dua zikir kızlar inanarak ve teslim olarak ben yoğun çalışıyorum ama sabah gider gitmez 2 saat zikirlerimi dualarımı bitirim hem bebek için hem genel olarak yapın dualarda ne varsa rabbim hayırlısını versin hepimizeGerçekten de mucize. Allah istedikten sonra olmayacak hiçbişey yok. Tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucagina almayida nasip etsin Rabbim
Amin canım. Cok doğru söylüyosun dua en büyük ilaç aslında. Ne mutlu sana ki dualarin karşılıgini bulduAynen b0l bol dua zikir kızlar inanarak ve teslim olarak ben yoğun çalışıyorum ama sabah gider gitmez 2 saat zikirlerimi dualarımı bitirim hem bebek için hem genel olarak yapın dualarda ne varsa rabbim hayırlısını versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?