- 12 Aralık 2016
- 205
- 145
- 53
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.141
Kızlar bi cevap verirmisinz rahim filmi nasıl bişey çektirdinizmi hiç?
Sagol canım randevu aldm 31 ekime çektikten sonra sıkıntı yoksa en gec 6 aya hamile kalınıyomuş sende işe yaradımı?Ben çektirdim canım.
Tüplerini ve rahim içini görüntülemeye yarıyor.
Şehir efsanelerine inanma.
Ben vajinal muayaneyi bile zor olurum ama film çekilirken hiç zorlanmadım.
İçine ilaçlı su gönderiyorlar film çekiyorlar o kadar.
Çekileceksen inşallah her şey yolunda çıkar.
Sagol canım randevu aldm 31 ekime çektikten sonra sıkıntı yoksa en gec 6 aya hamile kalınıyomuş sende işe yaradımı?
Anladım canm geçmiş olsunYok canım ben ameliyat olacağım tüplerim sıkıntılı çıktı.
Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah test çizgisimi anlayamadım ama inşallah meleginiz sizinledirBen de şuan bu ikilemdeyim adet tam 18 gün gecikmiş durumda şuan 3 gün geçince kanda batırmışdim ve negatifdi.. olurum diye bekledim gelen giden birşey olmadı dün sabah hastaneye gidicem için akciğer filmi cekilcekdm bir test yapım dedim ilk önce beyaz görünce yok yine diye 5 dk içinde bile değil birakdim ve evden çıktım akşam eve gelince teste bi bakım dedim belirgin bir kırmızı çizgi gördüm ve heycanlandim ilkkez gördüğüm için.. şimdi kan verdim yarını bekliyorum acaba varmıdır ki çok heycanlıyım 3 yıldır olmuyor bebeğimiz 2 kere aşılama denedim...
Sonucu aldınız mı bu arada hayırlı haberler verin inşallahBen de şuan bu ikilemdeyim adet tam 18 gün gecikmiş durumda şuan 3 gün geçince kanda batırmışdim ve negatifdi.. olurum diye bekledim gelen giden birşey olmadı dün sabah hastaneye gidicem için akciğer filmi cekilcekdm bir test yapım dedim ilk önce beyaz görünce yok yine diye 5 dk içinde bile değil birakdim ve evden çıktım akşam eve gelince teste bi bakım dedim belirgin bir kırmızı çizgi gördüm ve heycanlandim ilkkez gördüğüm için.. şimdi kan verdim yarını bekliyorum acaba varmıdır ki çok heycanlıyım 3 yıldır olmuyor bebeğimiz 2 kere aşılama denedim...
Pozitif gibi duruyo biraz daha net ceksenizKızlar bu pozitif mi oluyor
Ben de şuan bu ikilemdeyim adet tam 18 gün gecikmiş durumda şuan 3 gün geçince kanda batırmışdim ve negatifdi.. olurum diye bekledim gelen giden birşey olmadı dün sabah hastaneye gidicem için akciğer filmi cekilcekdm bir test yapım dedim ilk önce beyaz görünce yok yine diye 5 dk içinde bile değil birakdim ve evden çıktım akşam eve gelince teste bi bakım dedim belirgin bir kırmızı çizgi gördüm ve heycanlandim ilkkez gördüğüm için.. şimdi kan verdim yarını bekliyorum acaba varmıdır ki çok heycanlıyım 3 yıldır olmuyor bebeğimiz 2 kere aşılama denedim...
Bebiş baya ben burdayım diyo şimdiden hayırlı olsun
Bebiş baya ben burdayım diyo şimdiden hayırlı olsun
Evet canım çıkarKan testinde ne kadarlık olduğu çıkar değil mi idrarda böyleyse kanda kesin çıkar mi
T çizgisi biraz kaymış sanki emin olmak için tekrarla canım inşallah hamilesindirMerhaba kızlar ben dün gece bu testi yaptım ve sonuç bu şekilde sizce pozitif mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?