Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar bi cevap verirmisinz rahim filmi nasıl bişey çektirdinizmi hiç?

Ben çektirdim canım.
Tüplerini ve rahim içini görüntülemeye yarıyor.
Şehir efsanelerine inanma.
Ben vajinal muayaneyi bile zor olurum ama film çekilirken hiç zorlanmadım.
İçine ilaçlı su gönderiyorlar film çekiyorlar o kadar.
Çekileceksen inşallah her şey yolunda çıkar.

Sagol canım randevu aldm 31 ekime çektikten sonra sıkıntı yoksa en gec 6 aya hamile kalınıyomuş sende işe yaradımı?

Slm hanımlar
İstanbul avrupa yakasında
Küçükçekmeceye yakın halkalıda bakırköy de.
Acıbadem veya medipol hastanelerinde
Sebepsiz infertilite için önerebileceğiniz alanında iyi bir doktor var mı acaba?
Başka hastanede olur küçükçekmeceye yakın olan.
Iyi günler

Arkadaşlar sizce bu test bozuk mu...
Tam ikinci çizginin olduğu yer dağıldı...
Böyle pembe oldu sadece o yer..
Umut fakirin ekmeği misali acaba ikinci çizgi oluştu da rengi mı dağıldı diye düşünmeden edemiyorum
Offf bu ay da olmadı galiba ....
Karnım ağrıyor ufaktan
Yinede bir fikir alayım dedim...

Eklentiler

• IMG_20171023_125023590.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 285
Ben de şuan bu ikilemdeyim adet tam 18 gün gecikmiş durumda şuan 3 gün geçince kanda batırmışdim ve negatifdi.. olurum diye bekledim gelen giden birşey olmadı dün sabah hastaneye gidicem için akciğer filmi cekilcekdm bir test yapım dedim ilk önce beyaz görünce yok yine diye 5 dk içinde bile değil birakdim ve evden çıktım akşam eve gelince teste bi bakım dedim belirgin bir kırmızı çizgi gördüm ve heycanlandim ilkkez gördüğüm için.. şimdi kan verdim yarını bekliyorum acaba varmıdır ki çok heycanlıyım 3 yıldır olmuyor bebeğimiz 2 kere aşılama denedim...

Eklentiler

• 22780657_2391444771079771_2984696147912023852_n.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 263
  • 22729132_2391442907746624_980227785544941470_n.webp
    13 KB · Görüntüleme: 266
Kızlar bugun adet günüm ama kahve akıntı olurdu adet gelmeden önce o da gelmedi. Ama test yaptım negatif. Bugun regl günüm normalde ne oluyo anlamıyorum hiç şaşmaz normalde

Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah test çizgisimi anlayamadım ama inşallah meleginiz sizinledir

Sonucu aldınız mı bu arada hayırlı haberler verin inşallah

Canim benimde aynen boyle oldu bugun. Sabah tekrarlicam testi. Insallah hamisizdir. Cokta umitlenmek istemyorm ama nasip bakalim.

Merhaba kızlar ben dün gece bu testi yaptım ve sonuç bu şekilde sizce pozitif mı

Eklentiler

• IMG_1113.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 350
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…