- 7 Ekim 2011
- 13.906
- 10.708
- 498
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.401
Canını sıkmak ıstemem canım adetıne kac gun var bu test bozuk baya hıcbısekılde guvenmeEki Görüntüle 2068168
Arkadaşlar bu testi yorumlayabilecek birisi var mı?
Aslında adetim geçeli baya oldu söyle anlatayım. İlişkiden sonraki ay adet olmadım. Ama sonraki ay biraz kanamam oldu. Beni süphelendiren karnımda oluşan şişlik ve mide bulantısı, süreklş uyuma isteği vb gibi şikayetlerimin başlamış olmasıydı. Acaba bir test daha mı yapmalıyım.Canını sıkmak ıstemem canım adetıne kac gun var bu test bozuk baya hıcbısekılde guvenme
Evet suan elınde varsa bır daha yap canım adetınde gecmıs cıkar..cok su ıctıysen bıraz daha bekle ama varsa cıkar zaten.Aslında adetim geçeli baya oldu söyle anlatayım. İlişkiden sonraki ay adet olmadım. Ama sonraki ay biraz kanamam oldu. Beni süphelendiren karnımda oluşan şişlik ve mide bulantısı, süreklş uyuma isteği vb gibi şikayetlerimin başlamış olmasıydı. Acaba bir test daha mı yapmalıyım.
Sagol canım yarın birtane daha deneyecegimEvet suan elınde varsa bır daha yap canım adetınde gecmıs cıkar..cok su ıctıysen bıraz daha bekle ama varsa cıkar zaten.
8.76 bthcg ne demek sizCe
Hayaletimsi bir sey gordum ama erken gebelik testi yapmanizi oneririm bende de hayalet cikti çizgiyi gorcem diye kör olcaktim isiga tut flasha tut gunese tutKızlar burda bişey var mıEki Görüntüle 2068191
Gördüm gibi sankiKızlar burda bişey var mıEki Görüntüle 2068191
kimyasal gebelikmis cnmAaa demistim benle ayni cizgin diye tabii benim gunum gectigi icin beta daha yuksek sen 2 gun sonra tekrar kan ver gec dollenme olabilir yeni yeni yukselecektir insallah
Yaaakimyasal gebelikmis cnm
Cok silik bir çizgi gördüm bir kaç gün sonra bir daha yapın benceKızlar burda bişey var mıEki Görüntüle 2068191
Saol canım 3ay once kurtaj olmustum sımdı nasıp oldu rabbım hayırlısını versın devamını gostersın ısteyen herkesın gonlune gore versınVar cnm gozunaydin. İki gun kala silik olmasi normal tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?