- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.441
peki birsey daha sormak istiyorum mesela kan testinde gebe cikarsam nasil bir yol izlemek gerekiyor bilginiz var mi ultrasona ne zaman giriliyor ultrason cesitleri varmi?Canım ozelde 1saatte alıosun ama saglık ocagı veya devlette 1gun sonra.bırde eger saglık ocagında labaratuvar adresı verılırse aksam 5ten sonra kendın nrtten goruorsun barkot numarası ıle
Doktorun senı yonlendırecektır canım lan testınde cıktıgında 4haftalık cıvarı olcaksın sana bazı ılaclar vercek 2hafta sonra cagırcak canım kan testın 50 ve ustu cıkmalıpeki birsey daha sormak istiyorum mesela kan testinde gebe cikarsam nasil bir yol izlemek gerekiyor bilginiz var mi ultrasona ne zaman giriliyor ultrason cesitleri varmi?
kan testi sonucumu aldim 189.07 yaziyorDoktorun senı yonlendırecektır canım lan testınde cıktıgında 4haftalık cıvarı olcaksın sana bazı ılaclar vercek 2hafta sonra cagırcak canım kan testın 50 ve ustu cıkmalı
Ay kızzzzzz harıkaa bır degerrr tebrık ederımm senıı raabbımmmm gonlune gore versınn oy oy masallhhh adetın kacıncı gunu suan kac gun gectıkan testi sonucumu aldim 189.07 yaziyor
amin insallah cok tesekkur ederim Allahim hepinizin gonlune gore versin insallahAy kızzzzzz harıkaa bır degerrr tebrık ederımm senıı raabbımmmm gonlune gore versınn oy oy masallhhh adetın kacıncı gunu suan kac gun gectı
amin cok tesekkur ederimmHayırlı olsun minnoşun cnm
testinyenile cnmEki Görüntüle 2068168
Arkadaşlar bu testi yorumlayabilecek birisi var mı?
Var evetKızlar birde bana bakın bakalım adete 2gun var dıyelım benım gordugumu sızde goruomusunuz Eki Görüntüle 2068301 Eki Görüntüle 2068301
tebriklerkan testi sonucumu aldim 189.07 yaziyor
cok tesekkur ederimtestinyenile cnm
Var evet
tebrikler
Evt hamissinizKızlar bthcg degerım 20.1cıktı adete 3gun vvar daha bugunu saymazsak 2gun var
Doktorum bekle dedı hamılesın erken yaptın testı.ama nırmal dedı sankı duauk gıbı geldı bana
birsey sorabilirmiyim size bilginiz varsa eger 189 cikti benim degerim bu kac haftalik oluyor asagi yukariEvt hamissiniz
Canım 4 5 haftalık asagı yukarıbirsey sorabilirmiyim size bilginiz varsa eger 189 cikti benim degerim bu kac haftalik oluyor asagi yukari
Ben de gördüm canım silik ama baya belli Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar birde bana bakın bakalım adete 2gun var dıyelım benım gordugumu sızde goruomusunuz Eki Görüntüle 2068301 Eki Görüntüle 2068301
cok teşekkür ederim soruyorum surekli ama kusura bakmayin acemiliktenCanım 4 5 haftalık asagı yukarı
Hemen çıktıysa vardır canım ama bekleyince de böyle olabiliyo hayırlısı olsun hakkinda. Pozitif haberini alalım inşallahKızlar bat son 2 gün testte var mı ikinci çizgi yardım edin lütfen
Olurmu ne sorarsan bılgılı oldgm kadaroyla cevaplarımcok teşekkür ederim soruyorum surekli ama kusura bakmayin acemilikten
Yazını görmeden yazmışım canım. O zaman pozitif gibi canım bi kan testi yaptır hemenHemen çıktı testte çizgi canım ama bekledikçe netleşti
3-4 de takabül ederbirsey sorabilirmiyim size bilginiz varsa eger 189 cikti benim degerim bu kac haftalik oluyor asagi yukari
cok teşekkür ederim sagolunOlurmu ne sorarsan bılgılı oldgm kadaroyla cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?