- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.421
Var canım Rabbim tamamını getirsin gözünaydınKızlar birde bana bakın bakalım adete 2gun var dıyelım benım gordugumu sızde goruomusunuz Eki Görüntüle 2068301 Eki Görüntüle 2068301
Canım evet ben 2.sınde gorebılıorm ama bırsey soylemem gerek bayagı beklemıs bır test gıbı duruor en faxla 8dk ıcındekı sonuca bakmalısınKızlar bat son 2 gün testte var mı ikinci çizgi yardım edin lütfen
Hemen çıktı testte çizgi canım ama bekledikçe netleştiCanım evet ben 2.sınde gorebılıorm ama bırsey soylemem gerek bayagı beklemıs bır test gıbı duruor en faxla 8dk ıcındekı sonuca bakmalısın
Benımkı gıbı o zaman ılk gebelıgımdede bole ogrendım ben tatlım.yarın kan vercem ınsalh hayırlı haberlerle sende vakıt kaybetme ver yarınHemen çıktı testte çizgi canım ama bekledikçe netleşti
İnşallah vardır badem ya dua et banada çokBenımkı gıbı o zaman ılk gebelıgımdede bole ogrendım ben tatlım.yarın kan vercem ınsalh hayırlı haberlerle sende vakıt kaybetme ver yarın
Rabbım hepımızınnn yuzunu guldursun hayırlısıyla ınsaşlahh ıkımızde de vardır canım benımİnşallah vardır badem ya dua et banada çok
Amin cnm benimde 5 ay oldu bu ay deneme oldu bati nekliyorum insallah bsnada nasip olurSaol canım 3ay once kurtaj olmustum sımdı nasıp oldu rabbım hayırlısını versın devamını gostersın ısteyen herkesın gonlune gore versın
Canım ozelde 1saatte alıosun ama saglık ocagı veya devlette 1gun sonra.bırde eger saglık ocagında labaratuvar adresı verılırse aksam 5ten sonra kendın nrtten goruorsun barkot numarası ılekizlarr kan testi yapıldığı zaman gününde sonucu alabiliyor muyuz?
Hemen doktorunu aramalısınkizlar 2 defa dogum sancisi gibi sanci oldu cok siddetliydi ve az once kanli sumuksu bisey geldi galiba dogum iyice yaklasti
Adetlerın duzenlı ıse bu dedgın cok zor ıhtımal tatlım uzgunum senı kırmak ıstememÜstüne görme olduğunu düşünüp test yapanlar var mı? Sonuçlarınız ne oldu? Ben üstüne görme olduğunu düşündüğüm adetimin 6.günü test yaptım ama negatif çıktı ilk günler çok yoğundu bugün 8.gün ama kahverengi akıntım var 15 gündürde kasık ağrım var böyle bir şey yaşayan oldu muson ilişkiden 18 gün sonra yani tam günümde regl oldum bugün 26.gün sizce hamile olabilir miyim ayrıca kondomla dışa boşalma yaparak korunuyorduk
Hayırlısı ıse olsun ınsallh benımde testım sılık tabı ama karnım agrıorrr adet olckmısım gıbı endıse ıster ıstemez oluyorAmin cnm benimde 5 ay oldu bu ay deneme oldu bati nekliyorum insallah bsnada nasip olur
Zaten hamile olmak istemiyorum allah isteyenlere versin ama ben okulum bitmeden ve şuan bi işim varken en son isteyeceğim şey olur 2 test yaptım 4 gün arayla negatif ama bu kasık ağrıma bi anlam veremedim canım geçmiyor bi türlü reglmin 9.günü hala 2-3 damla kahvernegi leke gelmişX
Adetlerın duzenlı ıse bu dedgın cok zor ıhtımal tatlım uzgunum senı kırmak ıstemem
Istemıoruz ıstemıoruz bende panıklıordum adet gecıkınce ne yapcam hamıleysem dıe cıldırıordum o ladar pısmanımkı hocbır problem olmadan yıllardır olmadı canım benım.suan hamıle degılsın zaten rahat ol usutmussundur.ama sımdıkı zamanda yedıgımız ıctıgımız soludugumuz herseyden cocuk sahıbı olmak zorlasıoruz oluncada gelısmıor.stres hıc bıtmıor.rabbım gonlune gore versın tabı ama canım benım dusunmeye basla gec kalmaZaten hamile olmak istemiyorum allah isteyenlere versin ama ben okulum bitmeden ve şuan bi işim varken en son isteyeceğim şey olur 2 test yaptım 4 gün arayla negatif ama bu kasık ağrıma bi anlam veremedim canım geçmiyor bi türlü reglmin 9.günü hala 2-3 damla kahvernegi leke gelmiş
Tama canım sağ ol inşallah dediğin gibidirIstemıoruz ıstemıoruz bende panıklıordum adet gecıkınce ne yapcam hamıleysem dıe cıldırıordum o ladar pısmanımkı hocbır problem olmadan yıllardır olmadı canım benım.suan hamıle degılsın zaten rahat ol usutmussundur.ama sımdıkı zamanda yedıgımız ıctıgımız soludugumuz herseyden cocuk sahıbı olmak zorlasıoruz oluncada gelısmıor.stres hıc bıtmıor.rabbım gonlune gore versın tabı ama canım benım dusunmeye basla gec kalma
Genede suphe kalmasın ıcınde gıt bır kan ver 1saate alırsın ozelde canım.%100 dogru sonucu alırsınTama canım sağ ol inşallah dediğin gibidir
Pazartesi gideceğim canımGenede suphe kalmasın ıcınde gıt bır kan ver 1saate alırsın ozelde canım.%100 dogru sonucu alırsın
Hadı bakalım ıns gonlun ne ısterse o olsunPazartesi gideceğim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?