Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlarr ovü testiyle gebelij öğrenen veya duyan varmı bat a kaç gün kala çıkıyor acaba

İki cizgide aynı koyulukta cıktı bat günü 2 gün kala yumurtladan 12 gün sonra
Canım benım keske resmını atsan baksam.adet gecıp bthcg hormonu yukseldıgınde cıkıor fakat kontrol cızgısınden daha koyu olması gerekıyor yumutlama testının..cunku lh ıle bthcg bırbırını taklıt edıor cok yuksek olmalı kı lh degerın bayagı koyu cıksın

Bat günü öylesine yaptım gebelik testini bulamamıştım evde yaptım yumurtlama günü gibi çıktı sonra teste de hemen cıktı
Çok teşekkür ederim cevap için ben yumurtalama günden 3-4 gün sonra yaptım silik bile yoktu bata 5 gün var deneyim dedim silik çıktı ama çok sağlıklı bi uygulama değil sanırım şuan benim için:)

Kesınlıkle canım bthcg bıle yanıltırken yumurtlama testıne aala guvenme ama rabbım gonlune gıre versın..benım adete 3gun kala kan testı 19 kusur cıkmasına ragmen doktorum normal adetıne daha var demesıne ragmen heyecan yapmıorum

çok haklısın benimde bata 4 gün kala kanda çıkmamıştı bat günü öğrenmiştim ama malezef kimyasal gebelik olmuştu iki ay önce bade33

çok haklısın benimde bata 4 gün kala kanda çıkmamıştı bat günü öğrenmiştim ama malezef kimyasal gebelik olmuştu iki ay önce bade33
Rabbım hayırlısını versın erken ogrenmeye calısmak ıyı degıldır derler sanırım atres yapıp etkıledgmız ıcın boyle soluorlar.ben suan adetımı beklıorum hala gebelık var denmesıne ragmen.yarın adet gunum olmadım baktım pztesı tekrar kan vercgm umarım 2ye katlanmıatır.dua edın kızlar

Resmini bulursam atarım tatlım vallahi benim aynı cizgideydi kızımda

Resmini bulursam atarım tatlım vallahi benim aynı cizgideydi kızımda
Hee yok yokk vısnelı turtam ben annecık ıcın dedım resmını at dıe sen gebesın bılıorum hadı bakalım hayırlısı.bende kurtaj olmustum hatırladınmı 9 jaftalık kalbı durdu.adete nerdeyse 4gun kala 3.gune gırmeden gece yaptım aılık cızgı cıktı lan verdım 19 kusur sımdı sanırım gebeyım yıne raabım hayıtlısını versın umutlanmakta ıstemıorum

Beni etiketlemişsin sekerim bende resmi aradım buldum senin için.
Ay cok sevindim allah tamamını erdirsin hatırladım seni evet

Kızlar lh tam koyu bile degilmiş kızım suan 2.5yasında bata 5 gün kala :)

Eklentiler

• 20141130_084144.webp
    23 KB · Görüntüleme: 192
Beni etiketlemişsin sekerim bende resmi aradım buldum senin için.
Ay cok sevindim allah tamamını erdirsin hatırladım seni evet

Kızlar lh tam koyu bile degilmiş kızım suan 2.5yasında bata 5 gün kala :)
:) :) yanlıs yazmısım ama olsun senle yıne karsılastık hayırlısı olsun az kalmıa senın darısı basıma yarabbı

Ne dıosun erken yaptıgım ıcın bole dusuk dımı hayırlısı pztesı yazarım buraya ıns
İnşallah canım deger saglıkla katlansın da emin ol iyice diye dedim ben kızımda 60.73 tü
Bunda 67.57ydi :) bunda diyorum cinsiyet belli diil göstermedi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…