Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Sorma teyzesi yok hiçbir yorum yapılmadı ya secde pozisyonunda yada yan yatıyor hazıelık bile yapamadım daha 27 sinde gidicem inş ozaman gösterirse görücez

yaramaz saklıyor kendini :)
bu sefer giderken çikolata ye o zaman kıpır kıpır olur görürsünüz inşallah.
bana da haber ver mutlaka öğrenirsen canım.

:) :) yanlıs yazmısım ama olsun senle yıne karsılastık hayırlısı olsun az kalmıa senın darısı basıma yarabbı
İnşallah canım deger saglıkla katlansın da emin ol iyice diye dedim ben kızımda 60.73 tü
Bunda 67.57ydi :) bunda diyorum cinsiyet belli diil göstermedi hiç
Kızlar lh testim bu şekilde dün yaptığım öok çok silikk bu kadar değill acaba diyorum koyulaşıyoo niye ki diyorummm

Eklentiler

• A2DF648E-2AFB-494F-8DDC-09A27DFA1472.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 302
Kızlar lh testim bu şekilde dün yaptığım öok çok silikk bu kadar değill acaba diyorum koyulaşıyoo niye ki diyorummm
Canım ınsallah vardır ama lh testıne guvenemezsın.bekle bıraz daha adetın gecınce yapmalısın dıger cızgı kontrol cızgısınden daha koyu olmalı ama oladabılır de.sen bı kan testı versene

Ya geçen ay bata 4 gün kala kanda negatifti bat günü pozitifti sonra kimyasal oldu. Akışına bırakmak lazım ama olmuyor iştee sadece ben değil böyle bekleyen hiçkimse akışına bırakamıyor ki bata 4 gün var

Bılmem mı benden2yıldır aynı seylerı yasıorum canım benım ama verme kan lh testıde yapma daha kanda bıle cıkmama ıhtımalı varken lh testınde cıkması cok zor.lh vucudumuzda her zaman var cunku..bak benım gecmıs yazılarıma bak erken testte anca cıktı hayalet adete 4gun varken 3gun kala kan verdım 19 kusur cıktı bugun adet gunum daha da koyulasmıs cızgım ama hala koyu degıl senın ıcın aksam yumurtlama testı yapcgm suan hamıleyım cunku %99

Ay canımm yaprmısın gerçekten o kadar iyi olur ki birebşr görmüş oluruz.
Çok haklısın mesele teste bel bağlamak değil tabiki de ama işte kurcalanıyor beynim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…