- 19 Haziran 2015
- 188
- 105
- 33
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.481
Oy yuregı guzel ınsan ınsallh rabbım hayırlısıyla nasıp etsın.oglunuda saana bagıslasınBenim boyleydi, erken test yaptirmistim ben de, su an oglum icerde uyuyor :)) darisi basina
Yenileyin bi kac gun sonraKızlar bu testte umut var mı sizce
Umut varla yok arası gibi dimi canım yarın bat günü gelmezse kana mı gitmeliyimYenileyin bi kac gun sonra
Sorma teyzesi yok hiçbir yorum yapılmadı ya secde pozisyonunda yada yan yatıyor hazıelık bile yapamadım daha 27 sinde gidicem inş ozaman gösterirse görücezaa kocaman olmuş yaramaz göstermedi mi hala kendini kurban olsunlar verene :)
Resim varmi nubuna bakabilirmiyim acabaSorma teyzesi yok hiçbir yorum yapılmadı ya secde pozisyonunda yada yan yatıyor hazıelık bile yapamadım daha 27 sinde gidicem inş ozaman gösterirse görücez
Kaç haftalıkken nubu lazım cnm sana var tabi ultrason resimleri hemen cekerimResim varmi nubuna bakabilirmiyim acaba
12+ canimKaç haftalıkken nubu lazım cnm sana var tabi ultrason resimleri hemen cekerim
Canım hayır dosyayı kucultmen gerekıor fotonun ozellıklerınden duzenle boyutunu kucult oyle atTsk ederim hanimlar netten galiba yada bi sorun var hata verior surekli
Ben goremedımKızlar bu testte umut var mı sizce
Sorma teyzesi yok hiçbir yorum yapılmadı ya secde pozisyonunda yada yan yatıyor hazıelık bile yapamadım daha 27 sinde gidicem inş ozaman gösterirse görücez
:) :) yanlıs yazmısım ama olsun senle yıne karsılastık hayırlısı olsun az kalmıa senın darısı basıma yarabbı
Kızlar lh testim bu şekilde dün yaptığım öok çok silikk bu kadar değill acaba diyorum koyulaşıyoo niye ki diyorummmİnşallah canım deger saglıkla katlansın da emin ol iyice diye dedim ben kızımda 60.73 tü
Bunda 67.57ydi :) bunda diyorum cinsiyet belli diil göstermedi hiç
Canım ınsallah vardır ama lh testıne guvenemezsın.bekle bıraz daha adetın gecınce yapmalısın dıger cızgı kontrol cızgısınden daha koyu olmalı ama oladabılır de.sen bı kan testı verseneKızlar lh testim bu şekilde dün yaptığım öok çok silikk bu kadar değill acaba diyorum koyulaşıyoo niye ki diyorummm
Bılmem mı benden2yıldır aynı seylerı yasıorum canım benım ama verme kan lh testıde yapma daha kanda bıle cıkmama ıhtımalı varken lh testınde cıkması cok zor.lh vucudumuzda her zaman var cunku..bak benım gecmıs yazılarıma bak erken testte anca cıktı hayalet adete 4gun varken 3gun kala kan verdım 19 kusur cıktı bugun adet gunum daha da koyulasmıs cızgım ama hala koyu degıl senın ıcın aksam yumurtlama testı yapcgm suan hamıleyım cunku %99Ya geçen ay bata 4 gün kala kanda negatifti bat günü pozitifti sonra kimyasal oldu. Akışına bırakmak lazım ama olmuyor iştee sadece ben değil böyle bekleyen hiçkimse akışına bırakamıyor kibata 4 gün var
Ay canımm yaprmısın gerçekten o kadar iyi olur ki birebşr görmüş oluruz.Bılmem mı benden2yıldır aynı seylerı yasıorum canım benım ama verme kan lh testıde yapma daha kanda bıle cıkmama ıhtımalı varken lh testınde cıkması cok zor.lh vucudumuzda her zaman var cunku..bak benım gecmıs yazılarıma bak erken testte anca cıktı hayalet adete 4gun varken 3gun kala kan verdım 19 kusur cıktı bugun adet gunum daha da koyulasmıs cızgım ama hala koyu degıl senın ıcın aksam yumurtlama testı yapcgm suan hamıleyım cunku %99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?