Pozitif İdrar Testi Örnekleri

yok aslinda stres yapmiyorum ama bu doktora oylesine kan degerine baktirmak icin gittim iyi midur falan bilmiyorum bana da kese gorunmuyor daha dedi o yuzden merak ediyorum normalmidir falan diye

yok aslinda stres yapmiyorum ama bu doktora oylesine kan degerine baktirmak icin gittim iyi midur falan bilmiyorum bana da kese gorunmuyor daha dedi o yuzden merak ediyorum normalmidir falan diye
Yapıosun yapıosun:) bırak anını yaşa hemen gorunmez kese kalp 6. Ve 7.haftalar ınsalhh sabret doyasıya yasa canım benım tadını cıkar miiissss gibiii

Kızlar merak edene lh ve hcg testleri aynı idrarla

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 135
  • image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 129
Ay cok güzel cnm bnm inşallah hep böyle güzel ilerler gelişimi inşallah sağlıkla kucagına alırsın miniğini

Kızlar merhaba. Dün sormuştum lh pozitif çıktı bata 4 kala. Bugün hcg yaptım negatif off yok herhalde. Lh ta niye çıktı o vakit. Ümitlenmiyorum deniyo ama ümitleniyo işte insan

Kızlar merhaba. Dün sormuştum lh pozitif çıktı bata 4 kala. Bugün hcg yaptım negatif off yok herhalde. Lh ta niye çıktı o vakit. Ümitlenmiyorum deniyo ama ümitleniyo işte insan
Lh ınıZ nasıldı peki yukarıda var benim lh testim bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…