- 2 Mayıs 2012
- 1.112
- 146
- 323
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.521
yok aslinda stres yapmiyorum ama bu doktora oylesine kan degerine baktirmak icin gittim iyi midur falan bilmiyorum bana da kese gorunmuyor daha dedi o yuzden merak ediyorum normalmidir falan diyeAyy canım sen cok stres yapıorsun ve ustune olumsuz seyler dusunme lutfe yok dıs gebelık bıs gebelık suan degerlerın ıyı artıor lutfen olumlu dusunkı olumlu olsun..dıs gebelık olsa suan duramazdın agrıdan.canımsız kotu dusunup cagırma olumauzlukları.tevekkul et hayırlsıı de ıcını ferah tut.
insallah cnm insallah hersey hepimiz icin gonlumuzce olurCanım kötü şeyleri kafandan at ve heyecanını eşinle yaşa sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yapıosun yapıosun:) bırak anını yaşa hemen gorunmez kese kalp 6. Ve 7.haftalar ınsalhh sabret doyasıya yasa canım benım tadını cıkar miiissss gibiiiyok aslinda stres yapmiyorum ama bu doktora oylesine kan degerine baktirmak icin gittim iyi midur falan bilmiyorum bana da kese gorunmuyor daha dedi o yuzden merak ediyorum normalmidir falan diye
tamam o zaman cok tesekkur ederim yine sagolunYapıosun yapıosun:) bırak anını yaşa hemen gorunmez kese kalp 6. Ve 7.haftalar ınsalhh sabret doyasıya yasa canım benım tadını cıkar miiissss gibiii
TebriklerrKızlar merak edene lh ve hcg testleri aynı idrarla
Allah saglıklı kucağımıza almayı nasip etsin 3 kez yumurtlama testiyle öğrendim hamileliği :) Bu lh testi baya etkiliymiş.Maşallah gebesin cnm
Size de tebrikler Allah kucagınıza almayı nasip etsin hem size hem bizlere :)Tebriklerr
İlk olursa 2 si düşük oldu kürtaj ve kimyasal gebelik.Biri 4 biri 6 ay önceİnşallah canım bnm sağlıkla al kucağına 3. Cocuk mu
Yapmıyorum bakalım bu kez Nasıl olcak saglıklı olsun yeter.Allah kimseye yaşatmasın tekrarlatmasın inşallahİnşallah bu sefer tutar cnm bnm dikkat et kendine agır felan kaldırma yorma stres yapma
Saol canım amınn hepımızın ınsallhhAy cok güzel cnm bnm inşallah hep böyle güzel ilerler gelişimi inşallah sağlıkla kucagına alırsın miniğini
Lh ınıZ nasıldı peki yukarıda var benim lh testim bakabilirsinizKızlar merhaba. Dün sormuştum lh pozitif çıktı bata 4 kala. Bugün hcg yaptım negatif off yok herhalde. Lh ta niye çıktı o vakit. Ümitlenmiyorum deniyo ama ümitleniyo işte insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?