- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.641
Bugün alabilirsem yarın ilk idrarla deneyip tekrar paylaşırım canım bu bekleme dönemi çok stresli geçiyor yaUzak olması lZım test bozukt olabılır yenıle canım
Sağol canım benimEki Görüntüle 2072329
Bu sekılde olması lazım
sağol canım Allah razı olsun bebeğini hayırla sağlıkla al kucağına inşaalllah :)3
drunu dınle sen esıne sert turk kahvedı ıcır ılıskıden sonra yat kalkma bacakları yukarı kaldır
Yarin gelsin olmazsan yap canim. Insallah olmazsin Insallah bebisin sımsıkı tutunur sanaInsallah canim bat yarin ama yapmaya korkuyorum testi...
Bunlar da benim testler
İnşallah canım ya rabbim sesimizi duysun ,benim kafamı şu kahverengi akıntı çok karıştırıyo neden oluyo acaba diye.Canım benimde 3 günüm kaldı ama meraktan öldüm gerçekten inşallah hepimiz hamileyizdir çok istiyorum bende
Hayırlı uğurlu olsun canım,rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bunlar da benim testler
MasAllah gozun aydınBunlar da benim testler
Hayırlı olsun canım Allah bizede ikinci kırmızı çizgiyi bir an önce görmeyi nasip etsnBunlar da benim testler
Amiiinnnn canim amiinn isteyen herkese nasip olur insallahHayırlı olsun canım Allah bizede ikinci kırmızı çizgiyi bir an önce görmeyi nasip etsn
Çatlamaz Can'ım o çatlamadan önce gelen akıntıdoktorum salı akşamından sonra üstüste 3 gün ilişki önerdi ama bu akşam çatlarsa yumurtam kendiliğinden bu akşamdan mı başlasak ne yapsam bilemiyorum doktorumu o kadar çok aradım ki utanıyorum artık
3 günüm kaldı sabredersem ve bebiş varsa test yapıp sizlerle paylaşcamAmiiinnnn canim amiinn isteyen herkese nasip olur insallah❤
Hayirlisiyla güzel haberler alirsin insallah bekliyoruz guzel haberlerini:)3 günüm kaldı sabredersem ve bebiş varsa test yapıp sizlerle paylaşcam
İnşallah canım benimHayirlisiyla güzel haberler alirsin insallah bekliyoruz guzel haberlerini:)
Sağol canım :)Çatlamaz Can'ım o çatlamadan önce gelen akıntı
Çatlamaz Can'ım o çatlamadan önce gelen akıntı
Adet gününe kaç gün kalmıştı canım sen yinede bekle hayırlısı olsunKızlar dayanamadım test yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?