Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Selam hanimlar biri beni bu ustune gorme konusunsa .aydinlatabilmi 4 gun adetim gecikmisdi ve 5 günü aksam.wc grdgmde kahve rengi geldi damla damla uyudum sabah kalktigimda gelen gdn yok gub icinde pembe lekelenmelerim oldu neyse bi gunde pembe ile geçti snra yine uyudum ve kalktığımda hasta olmuştum 2 gun normal adet oldum bgunde kahveler geliyor nedir bu

Test yap csnım üstüne görme denilen yerleşme kanaması oluyor bebek tutunurken kılcal damara denk gelirse bu kanama oluyormuş test yapman gerekli

Heveslenmek istemiyorum ne blym gogus agrim flnda yok nie boyle olur yasayanlar varmi

Bugun bat iki gun gecti. Lh takibi ile onbesinci gun yumurtladim ve yu.urtlamadan onbes gun gecti. Sizce kimyasal olabir mi

Eklentiler

• IMG-20171127-WA0020.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 127
Bugun bat iki gun gecti. Lh takibi ile onbesinci gun yumurtladim ve yu.urtlamadan onbes gun gecti. Sizce kimyasal olabir mi
Kan vermeden bilemezsin canım ayrıca bu iki test farklı marka silikleştiği için o şekilde diyorsan her testin hcg ölçme sınırı farklı kimi 50 ve üstünü ölçüyor kimi 20 aynı marka testle denemeni öneririm

Oncelikle selam herkese adetim 4 gun gecikmişdi neyse bi gece yatmadan lowobya grdm ve kahve rengi damla damla akintim geldi sanirim oluyorum dedim yattim be uyndigimda wc girdim hic birsey yok nyse gun icinde pembe akinti ara ara geldi bi gun boyle devam etti herhlde yerlesme die dusunurken sabahina adet oldum 2 gun normal adet oldum ve suan kahverengi lekelenme oluyor bu nedir bana yardımcı olurmusunuz kafam cok karisti goguslerimde hassasiyet yok

Test yaptınmı cnm

Canım testi tekrarla bence yeri baya belli duruyo ama bilemedim. Bir hafta gecince normalde baya koyu cikmasi lazım ama belki geç döllenme fln olabilir inşallah meleğin seninledir
Bugün kan tahlili yaptım kıZlar negatif okadarsa umutlanmistim ki bu silik çizgiyi görmek bile ne kadar mutlu etmişti beni kısmet değilmiş silik çizgilere güvenmiyorum artik

Bugün kan tahlili yaptım kıZlar negatif okadarsa umutlanmistim ki bu silik çizgiyi görmek bile ne kadar mutlu etmişti beni kısmet değilmiş silik çizgilere güvenmiyorum artik
Üzme canini ağlama olsun şükür bu gunlerimize diyelim ne zaman nasipse o zamam allah verir inşallah her isteyene de bizede nasip etsin allah birazdan test yapicam bende bakalim

Öyle cnm ama 13 gün oldu hala adet olması adet düZensizliği zaten stres yapmamaya yetiyor şimdi sökturucumu alsam bilemedim af napalm insallah birdaki aya ne bileyim 5 yıl okadar uzun geldiki rabbim daha fazla aratmasn kimseye aratmasn rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin bana da allahım ınş.sende yap sonucu yaz cnm geçti mi çok günün

Sonucunu yaz cnm merak ettim insallah sevinçli haber verirsin senin test çift çıksın ınş.yarrabbim
5 gun ggecmisdi cuma gunu.pembe akinti oldu ara ara cumartesi ve pazar adet gördüm bgun sw kahverengi akintim var yani toplam.2 gun adet gördüm kimisi üstüne gorme.mi.oldun dio blmiom.kafam.cok.karisik.smdi esim.alicak test yapicam.umarim.olumlu sonuclar ile gelirim dularinizi bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…