- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.661
Test yap csnım üstüne görme denilen yerleşme kanaması oluyor bebek tutunurken kılcal damara denk gelirse bu kanama oluyormuş test yapman gerekliSelam hanimlar biri beni bu ustune gorme konusunsa .aydinlatabilmi 4 gun adetim gecikmisdi ve 5 günü aksam.wc grdgmde kahve rengi geldi damla damla uyudum sabah kalktigimda gelen gdn yok gub icinde pembe lekelenmelerim oldu neyse bi gunde pembe ile geçti snra yine uyudum ve kalktığımda hasta olmuştum 2 gun normal adet oldum bgunde kahveler geliyor nedir bu
7 gün var daha kızlar test yap diyince dayanamadım yaptım,daha çok erken beklicem.Adet gününe kaç gün kalmıştı canım sen yinede bekle hayırlısı olsun
canım bekle bekle daha çok varmış sıkma canını dinlen7 gün var daha kızlar test yap diyince dayanamadım yaptım,daha çok erken beklicem.
Kan vermeden bilemezsin canım ayrıca bu iki test farklı marka silikleştiği için o şekilde diyorsan her testin hcg ölçme sınırı farklı kimi 50 ve üstünü ölçüyor kimi 20 aynı marka testle denemeni öneririmBugun bat iki gun gecti. Lh takibi ile onbesinci gun yumurtladim ve yu.urtlamadan onbes gun gecti. Sizce kimyasal olabir mi
Bat gecmis canim kan testi yaptir bence, insallah hamilesindirBugun bat iki gun gecti. Lh takibi ile onbesinci gun yumurtladim ve yu.urtlamadan onbes gun gecti. Sizce kimyasal olabir mi
Evet canım öyle yapıcam.C
canım bekle bekle daha çok varmış sıkma canını dinlen
Yarin yaptircam ama test kafami.karistirdi acikcasiBat gecmis canim kan testi yaptir bence, insallah hamilesindir
var gebelık yeniYarin yaptircam ama test kafami.karistirdi acikcasi
var gebelık yeni
Insallah oyledır cnm yarın kan verıcem bakalım.var gebelık yeni
Oncelikle selam herkese adetim 4 gun gecikmişdi neyse bi gece yatmadan lowobya grdm ve kahve rengi damla damla akintim geldi sanirim oluyorum dedim yattim be uyndigimda wc girdim hic birsey yok nyse gun icinde pembe akinti ara ara geldi bi gun boyle devam etti herhlde yerlesme die dusunurken sabahina adet oldum 2 gun normal adet oldum ve suan kahverengi lekelenme oluyor bu nedir bana yardımcı olurmusunuz kafam cok karisti goguslerimde hassasiyet yok
Test yaptınmı cnmOncelikle selam herkese adetim 4 gun gecikmişdi neyse bi gece yatmadan lowobya grdm ve kahve rengi damla damla akintim geldi sanirim oluyorum dedim yattim be uyndigimda wc girdim hic birsey yok nyse gun icinde pembe akinti ara ara geldi bi gun boyle devam etti herhlde yerlesme die dusunurken sabahina adet oldum 2 gun normal adet oldum ve suan kahverengi lekelenme oluyor bu nedir bana yardımcı olurmusunuz kafam cok karisti goguslerimde hassasiyet yok
Simdi yapsam sonuc cikarmiTest yaptınmı cnm
Bugün kan tahlili yaptım kıZlar negatif okadarsa umutlanmistim ki bu silik çizgiyi görmek bile ne kadar mutlu etmişti beni kısmet değilmişCanım testi tekrarla bence yeri baya belli duruyo ama bilemedim. Bir hafta gecince normalde baya koyu cikmasi lazım ama belki geç döllenme fln olabilir inşallah meleğin seninledir
Üzme canini ağlama olsun şükür bu gunlerimize diyelim ne zaman nasipse o zamam allah verir inşallah her isteyene de bizede nasip etsin allah birazdan test yapicam bende bakalimBugün kan tahlili yaptım kıZlar negatif okadarsa umutlanmistim ki bu silik çizgiyi görmek bile ne kadar mutlu etmişti beni kısmet değilmişsilik çizgilere güvenmiyorum artik
Sonucunu yaz cnm merak ettim insallah sevinçli haber verirsin senin test çift çıksın ınş.yarrabbimÜzme canini ağlama olsun şükür bu gunlerimize diyelim ne zaman nasipse o zamam allah verir inşallah her isteyene de bizede nasip etsin allah birazdan test yapicam bende bakalim
5 gun ggecmisdi cuma gunu.pembe akinti oldu ara ara cumartesi ve pazar adet gördüm bgun sw kahverengi akintim var yani toplam.2 gun adet gördüm kimisi üstüne gorme.mi.oldun dio blmiom.kafam.cok.karisik.smdi esim.alicak test yapicam.umarim.olumlu sonuclar ile gelirim dularinizi bekliyorum inşallahSonucunu yaz cnm merak ettim insallah sevinçli haber verirsin senin test çift çıksın ınş.yarrabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?