- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.621
Canım bi test yap istersenSlm kızlar diyer pottada paylaştım sizinlede paylaşmak istedim yardımcı olursanaz sevinirim,adete 7 gün var yumutlama gününden beri sağ kasığımda ara ara kasılmalı bacağıma vuran bir ağrı oluyordu,açık kahve akıntım oluyo bazen , bugün ilişki olduktan sonra yine sağ kadığımda baya zonklyan bir ağrı oldu ,sizce hamilelik belirtisimidir.
Kızlar bnm testimde silik çıktı bu hamilelik olabilir mı adetim 1 hafta gectiHayırlı olsun sizinde Bende bugün ögrendim şimdi hastaneden geldim 3 haftalık siz gittiniz mi hastaneye
Bnm testide yorumlar msnz kızlar lütfen 5 yıldır hamilelik bekliyorum ınş.olumludrOrtada degilde tnin altında var silik cnm
Adetim 1 hafta gectiBnm testide yorumlar msnz kızlar lütfen 5 yıldır hamilelik bekliyorum ınş.olumludrEki Görüntüle 2072265
Hayırlı olsun cnm
Tebrik ederim cnm hayırlı olsun benm testimide yorumlarmsn var mi bişey sence adetim 1 hafta gecti
Canım testi tekrarla bence yeri baya belli duruyo ama bilemedim. Bir hafta gecince normalde baya koyu cikmasi lazım ama belki geç döllenme fln olabilir inşallah meleğin seninledirBnm testide yorumlar msnz kızlar lütfen 5 yıldır hamilelik bekliyorum ınş.olumludrEki Görüntüle 2072265
Adete daha 7 gün var canım yapsamda çıkmazki,inşallah hepimizde çift çizgili testlerimizi burda paylaşırızCanım bi test yap istersenİnşallah hepiniz hamileyizdir
3kızlar tecürbesi olan varsa cevaplayabilir mi benim hiç tecrübem yok bu konuda ben bu akşam çatlatma iğnesi vurulacağım akşam 5 te ama yumurtlama akıntım başladı böyle olan var mı yumurtam kendiliğinden çatlarsa bir de iğne vurulursam bi sakıncası olur mu bu durumda ilişki ne zaman olması gerekir bu akşam mı yarın mı kafamda bin tane soru var
drunu dınle sen esıne sert turk kahvedı ıcır ılıskıden sonra yat kalkma bacakları yukarı kaldırdoktorum salı akşamından sonra üstüste 3 gün ilişki önerdi ama bu akşam çatlarsa yumurtam kendiliğinden bu akşamdan mı başlasak ne yapsam bilemiyorum doktorumu o kadar çok aradım ki utanıyorum artık
Canım gölgesi bile sevindirmişti ya bidaha bi bakyok malesef
Canım benimde 3 günüm kaldı ama meraktan öldüm gerçekten inşallah hepimiz hamileyizdir çok istiyorum bendeAdete daha 7 gün var canım yapsamda çıkmazki,inşallah hepimizde çift çizgili testlerimizi burda paylaşırız
Uzak olması lZım test bozukt olabılır yenıle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?