- 20 Şubat 2012
- 268
- 231
- 303
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.721
Amin amin amin cümlemize inşaAllah senin ve herkesin de kandili mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kulun kula ettiği duaya melekler Amin dermiş Yüce Rabbim tüm isteyenlere hayırla sağlıkla salihlerden evlatlar nasip eylesin inşallah tez zaman da duayla kalınMevlid kandilimiz mubarek olsun kizlar. Rabbim bu guzel gunde burda edilen tüm dualari kabul etsin Insallah. Isteyen herkese tez vakitte evlat nasip etsin. Evlat bekleyenlere de bu sureci saglikla tamamlayip hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin Insallah. Birbirimiz icin dua edelim bu gece
Ne güzel bi dua bu canım benim aminnnMevlid kandilimiz mubarek olsun kizlar. Rabbim bu guzel gunde burda edilen tüm dualari kabul etsin Insallah. Isteyen herkese tez vakitte evlat nasip etsin. Evlat bekleyenlere de bu sureci saglikla tamamlayip hayirlisiyla kucaklarina almayi nasip etsin Insallah. Birbirimiz icin dua edelim bu gece
Birbirimiz için yaptigimiz dualar bu gece kabul olur Insallah. Allah'ım büyükAmin amin amin cümlemize inşaAllah senin ve herkesin de kandili mübarek olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kulun kula ettiği duaya melekler Amin dermiş Yüce Rabbim tüm isteyenlere hayırla sağlıkla salihlerden evlatlar nasip eylesin inşallah tez zaman da duayla kalın
Amin cnm Allah razı olsun cumle isteyene hayırlı saglikli evlât nasıp etsin insallahNe güzel bi dua bu canım benim aminnn
Canım ben gördüm var gibi bu arada bende geçen ay düşük yaptım benimde bugün bat ama test yapmaya korkuyorumEki Görüntüle 2073691 Arkadaşlar merhaba,
Benim testimi de yorumlar msnz? Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Çok istediğim için de ikinci çizgiyi uyduruyor olabilirim. 12 gün önce yumurtlama günümdü. Düşükten dolayı adet döngüm değişti diye düşünüyorum.
Teşekkürler..
Ben de gördüm canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2073691 Arkadaşlar merhaba,
Benim testimi de yorumlar msnz? Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Çok istediğim için de ikinci çizgiyi uyduruyor olabilirim. 12 gün önce yumurtlama günümdü. Düşükten dolayı adet döngüm değişti diye düşünüyorum.
Teşekkürler..
Canım ben gördüm var gibi bu arada bende geçen ay düşük yaptım benimde bugün bat ama test yapmaya korkuyorum
Amin canım inşallahBence varsa ne kadar erken öğrensek o kadar iyi, yapmanı tavsiye ederim. Belki önlem alınması gereken bir şey vardır. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda
Tek doktora Git aynı hatayı ysptım moralimi bozdum bendeevet 2sindede devlete gittim burada kadin dogum hastanesi var orasi iyi ozellere bakmayin dediler ama insallah iyi birsey yapmisimdir cok şüpheliyim suanda
bende oyle dusunuyorum kismetse yarin sabah dönüyorum istanbula ilk isim doktoruma gitmek olacak insallah ters bisey cikmazTek doktora Git aynı hatayı ysptım moralimi bozdum bende
Bende de kese 3 gün sonra farklı doktorda daha düşük çıktı.Aglayıp durdum.Megerse makineler farklıymış.bende oyle dusunuyorum kismetse yarin sabah dönüyorum istanbula ilk isim doktoruma gitmek olacak insallah ters bisey cikmaz
Canım ben gördüm var gibi bu arada bende geçen ay düşük yaptım benimde bugün bat ama test yapmaya korkuyorum
Kanamam bittikten sonra tekrar aynı periyoda göre hesapladımcanım düşük sonrası bat ı neye göre ayarladın?
Kanamam bittikten sonra tekrar aynı periyoda göre hesapladım
Stres yaparsan sökülmen uzun sürebilir.Ya da yumurta geç çatladıysa gözükmüyor olabilir testlerde henüz.Veya bu ay abartılı beslendiysen kilo alımı olduysa o denge bozmuş olabilir,ya da spor yapıyorsan...Daha önce hiç adet gecikmem olmadı hep 1 2 gün önce olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?