Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar iyi akşamlar hastalanmama 3 gün kaldı dayanamadım test yaptım negatif çıktı böyle olup daha sonra gebelik öğrenen varmı acaba

Ya sabir sagöikli gelsinde gerisi önemli degil canim
Canım sana birşey sormak istiyorum ben test yaptım negatif demiştim eşimle dışarı gittik geldik teste birdaha bakıyım dedim ve çok çok çok silik ama belli bir çizgi daha vardı acaba testi akşam yaptığım için olabilirmi ??? İlk idrarlamı yapsam

Ilk idrarla yap bide degisik testlerle dene ilk 5 dak cikan bizim icin önemli

Küçülme mi o Nasıl oluyor ki
bilmiyorumki dun biraz kanamam oldu domtora gittim sorun yok normal dedi bugunde gece biraz regl sancisi gibi sancim oldu kanamada tirnagin beyazi kadar pihti şeklinde oldu yine gittim bakti yine sorun yok olur normal dedi 6 cm capinda kese dedi ama dunku dr 8 cm olarak yazmis dosyaya sordum bilmiyorum ki falan dedi acikcasi ilgilenmedi kendi doktorumada gidemiyorum sehir disindayim iyice kafam karisti simdide wc de yine pihti gibi bisey oldu anlamiyorum hic bisey sorun yok diyip duruyorlar

Saglikli bir gebelik degilmi dr ne demis
bilmiyorumki dun biraz kanamam oldu domtora gittim sorun yok normal dedi bugunde gece biraz regl sancisi gibi sancim oldu kanamada tirnagin beyazi kadar pihti şeklinde oldu yine gittim bakti yine sorun yok olur normal dedi 6 cm capinda kese dedi ama dunku dr 8 cm olarak yazmis dosyaya sordum bilmiyorum ki falan dedi acikcasi ilgilenmedi kendi doktorumada gidemiyorum sehir disindayim iyice kafam karisti simdide wc de yine pihti gibi bisey oldu anlamiyorum hic bisey sorun yok diyipduruyorlar

Farklı doktorlarda mı yaptın bu ultrasonu?Bir de cm degil o mm Can'ım.Cm için çok erken.

Tedavimi görüyorsun hamile kalmada yardımcı bir doktor mu memnun musun bide jimerde ücret nedakadr oluo ben nuray sozeri hanımı duydum iyi diye ama ücret nasıl onu merak ediyrm
Benim çok eski doktorum selim bey ben memnunum çok ilgili ve bilgili deneyimli muayene ücreti doktora göre değişiyor canım jimer de 350 alan da var 200 de selim bey 100 lira alıyor ayrıca hastanenin başhekimi kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…