- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.501

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 23 Nisan kutlamaları vardı bugün yoğun bi gündü topiğe hiç giremedim bi saha test yapmadım yarın iğnenin 15. Günü sabah test yapacağım eğer evde varsa ama adet ağrı ve sızılarım var galiba tutmadı bu aysweetdreams1985 meraktayım cnm..
Ayy kız test varsa çıkar yap merak ettim..Canım 23 Nisan kutlamaları vardı bugün yoğun bi gündü topiğe hiç giremedim bi saha test yapmadım yarın iğnenin 15. Günü sabah test yapacağım eğer evde varsa ama adet ağrı ve sızılarım var galiba tutmadı bu ay![]()
Canım şimdi idrarla çıkmaz ki sıkışık değilimAyy kız test varsa çıkar yap merak ettim..
Canım şimdi idrarla çıkmaz ki sıkışık değilimaslında ben umudumu kaybettim canım o negatifi gördüğümde biliyorum kopacağım oturup zırıl zırıl ağlayacağım ben ondan korkuyorum
Bende 5 ay önce kürtaj oldum bi daha da hamile kalamadımkıyamam ya üzülmek yok..14.günde varsa kesin çıkar.üzülme ben de 24 aydır bekliyorum.Nasip nasip..
kürtaj oldum diyordun hamile kalabilmissin tüpler tıkalı olsa hamile kalamazdın muhtemelen. Az daha sabret ne kadardır deniyordun sen.Bende 5 ay önce kürtaj oldum bi daha da hamile kalamadımbu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek daha sonrada aşılama düşünüyorum ama inş gerek kalmaz çok zor beklemek canım eve gidince teslim varsa yaparım olmazsa seni etiketlerim
Ben korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra klomen ile hamile kaldım ama boş gebelikti 5 ay önce kürtaj oldum 1 ay korudum sonra tekrar denedik ama hala olmadı canımkürtaj oldum diyordun hamile kalabilmissin tüpler tıkalı olsa hamile kalamazdın muhtemelen. Az daha sabret ne kadardır deniyordun sen.
bence acele etme Arkadaşım 1,5 yılda hamiş kaldı sorun yokken..ben 22 ay gibi kaldım az daha sabret..Ben korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra klomen ile hamile kaldım ama boş gebelikti 5 ay önce kürtaj oldum 1 ay korudum sonra tekrar denedik ama hala olmadı canımdoktoruma aşılama istiyorum dedim onun da ön şartı rahim filmiymiş ondan dolayı çektiriyorm
Canımm neler yapıyorsun ...hamis haberini en kısa sürede alırım inşallah:) dualarım seninlebence acele etme Arkadaşım 1,5 yılda hamiş kaldı sorun yokken..ben 22 ay gibi kaldım az daha sabret..
İnşaallah. yumurtlma günlerindeyim takvime göre 30 nisan yumurtlama.akınıtı takip ediyorum ama sanki bana buuay erken yumurtladım gibi geliyor.Geçen ay ki sıkıntıyı biliyorusn bir türlü sökülememişti.Ama normalde böyle olmaz. Ayrıca buay yakı yaptım. bakalım inşallah tutar. Allah razı olsun dualarini eksit etme.Canımm neler yapıyorsun ...hamis haberini en kısa sürede alırım inşallah:) dualarım seninle
Bende yapmıyorum test canım aynen dediğin gibi adetimi bekliyorum zaten kayınvalidem geldi onun hastane işleri var onunla uğraşıyoruzbence acele etme Arkadaşım 1,5 yılda hamiş kaldı sorun yokken..ben 22 ay gibi kaldım az daha sabret..
İnşallah canimmm...Evet geçen ay öyle olduğu için belki erken yumurtlamis olabilirsin. Planlı devam etmek en iyisiİnşaallah. yumurtlma günlerindeyim takvime göre 30 nisan yumurtlama.akınıtı takip ediyorum ama sanki bana buuay erken yumurtladım gibi geliyor.Geçen ay ki sıkıntıyı biliyorusn bir türlü sökülememişti.Ama normalde böyle olmaz. Ayrıca buay yakı yaptım. bakalım inşallah tutar. Allah razı olsun dualarini eksit etme.
Off bu güzel haberi bende vermek istiyorum gerçekten yaa.İnşallah canimmm...Evet geçen ay öyle olduğu için belki erken yumurtlamis olabilirsin. Planlı devam etmek en iyisi
İnşallah insallahhhhOff bu güzel haberi bende vermek istiyorum gerçekten yaa.
2.çizgi silik ama var bi kan testi verinKızlar sizcr var mı 1 yıldır istiyoru artk olsn ya
İnşallah vardır hemen bi kan testi. Yaptırın kesin sonuçAllahıminş vardır yaaa