Pozitif İdrar Testi Örnekleri

:dua: kıyamam ya üzülmek yok..14.günde varsa kesin çıkar.üzülme ben de 24 aydır bekliyorum.Nasip nasip..
Bende 5 ay önce kürtaj oldum bi daha da hamile kalamadım :( bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek daha sonrada aşılama düşünüyorum ama inş gerek kalmaz çok zor beklemek canım eve gidince teslim varsa yaparım olmazsa seni etiketlerim

Bende 5 ay önce kürtaj oldum bi daha da hamile kalamadım :KK43: bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek daha sonrada aşılama düşünüyorum ama inş gerek kalmaz çok zor beklemek canım eve gidince teslim varsa yaparım olmazsa seni etiketlerim
kürtaj oldum diyordun hamile kalabilmissin tüpler tıkalı olsa hamile kalamazdın muhtemelen. Az daha sabret ne kadardır deniyordun sen.

kürtaj oldum diyordun hamile kalabilmissin tüpler tıkalı olsa hamile kalamazdın muhtemelen. Az daha sabret ne kadardır deniyordun sen.
Ben korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra klomen ile hamile kaldım ama boş gebelikti 5 ay önce kürtaj oldum 1 ay korudum sonra tekrar denedik ama hala olmadı canım :( doktoruma aşılama istiyorum dedim onun da ön şartı rahim filmiymiş ondan dolayı çektiriyorm

Ben korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra klomen ile hamile kaldım ama boş gebelikti 5 ay önce kürtaj oldum 1 ay korudum sonra tekrar denedik ama hala olmadı canım :KK43: doktoruma aşılama istiyorum dedim onun da ön şartı rahim filmiymiş ondan dolayı çektiriyorm
bence acele etme Arkadaşım 1,5 yılda hamiş kaldı sorun yokken..ben 22 ay gibi kaldım az daha sabret..

Canımm neler yapıyorsun ...hamis haberini en kısa sürede alırım inşallah:) dualarım seninle
İnşaallah. yumurtlma günlerindeyim takvime göre 30 nisan yumurtlama.akınıtı takip ediyorum ama sanki bana buuay erken yumurtladım gibi geliyor.Geçen ay ki sıkıntıyı biliyorusn bir türlü sökülememişti.Ama normalde böyle olmaz. Ayrıca buay yakı yaptım. bakalım inşallah tutar. Allah razı olsun dualarini eksit etme.

İnşaallah. yumurtlma günlerindeyim takvime göre 30 nisan yumurtlama.akınıtı takip ediyorum ama sanki bana buuay erken yumurtladım gibi geliyor.Geçen ay ki sıkıntıyı biliyorusn bir türlü sökülememişti.Ama normalde böyle olmaz. Ayrıca buay yakı yaptım. bakalım inşallah tutar. Allah razı olsun dualarini eksit etme.
İnşallah canimmm...Evet geçen ay öyle olduğu için belki erken yumurtlamis olabilirsin. Planlı devam etmek en iyisi

Kizlar ovs 13 gunu aksam 1 saat tutuk idrsrla yaptim sizcevtumurtlama olmusmudur yoksa daha olacakmi sabah tekrarlicam testi

Eklentiler

• 20170426_203047-1.webp
    20170426_203047-1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 174
Back
X