- 22 Aralık 2015
- 448
- 360
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım benimde 4-5 gün kala 41 çıktı inş yükselir değerlerimiz ya doktor ne dediAynı gün yapılan kan ve idrar tahlili bata 4 kala
Selam kızlar menpgon+ femara kullandım bu ay 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum bugün 10.gün ve test yaptım ilk beyazdı ikinci çizgi sonradan hafif belirginleşti inşallah hamişimdir böyle olan varmı bat 18hamişmiyimdir.
Birisi 10.günde öğrendi bende dayanamadım yaptım hayırlısı bakalım p.tesi kan veririm inşallahCanım çatlatma iğnesinin etkisi en az 12 günde kaybolur.
12 günden önce test yaparsan yanılırsın.
iğnenin içinde hcg olduğu için test pozitif gösterir.
ben regl oldum arkadaşlar..
Kızlar dün 30.gün 2,3 damla kan geldi sonra sulu pembe kana bıraktı kendini ve bitti. Test yaptım ama gözlerim bozuk sen iyice bozucam siz bilirsiniz görüyormusunuz?
Cnm sökülüyorum galiba 29.günde oldum inofolic işe yarıyor herhalde nasip degişmiş taze kan gelmiyor ama sulu pembe leke düşüyor demin kan pıhtısı attıCanım ben göremedim![]()
Cnm sökülüyorum galiba 29.günde oldum inofolic işe yarıyor herhalde nasip degişmiş taze kan gelmiyor ama sulu pembe leke düşüyor demin kan pıhtısı attıCanım ben göremedim![]()
Cnm sökülüyorum galiba 29.günde oldum inofolic işe yarıyor herhalde nasip degişmiş taze kan gelmiyor ama sulu pembe leke düşüyor demin kan pıhtısı attı
Kullandığın testin adıne canımen pozitifinden idrar testlerim. 4+5
ınnovata canım. lh testlerım de o. çok memnun kaldım tavsıye ederım.Kullandığın testin adıne canım
Fiyatı ne kadar canımmınnovata canım. lh testlerım de o. çok memnun kaldım tavsıye ederım.
ben 50 lh 15 hcg 2 erken hcg testi aldım 55 tl kapıda ödemeli aldım kargo dahildi.Fiyatı ne kadar canımm
Canim nerden aldın bende alayim hemenben 50 lh 15 hcg 2 erken hcg testi aldım 55 tl kapıda ödemeli aldım kargo dahildi.
....com diye bir siteCanim nerden aldın bende alayim hemen![]()