Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar hamilelik-annelik-normal doğuma hazırlık için çok güzel bir sayfa keşfettim instagram da "" .takip edebilirsiniz.Güzel yazılar sohbetler ve pozitif Doğum hikayeleri var

Son düzenleyen: Moderatör:
hm zaten 11 - 12 gun de reglm olmus yada olmamıs (yanı gunum gecmıs oluyor) o zman ınsalah bellı olur beklemeye devam o zamn pekı sende de oldu mu alt karında sancı agrı
evet cok kasık ağrım bel ağrım vardi malesef ben düşük yaptım inşallah hamilesindir

POWERHACK POWERHACK canım akşam üstü kanamam oldu kırmızı renk hemen acile gittim beta ve progstrn baktılar değerler normal çıktı ama pe eteye sildikçe geliyordu korku sardı beni doktor kese için erken olduğundan bu tür kanamalrin sebebini bilmemiz zor ama tedbir alalım dedi. Senin adet günkü kanama miydu lekelenme mi ?benimki bildiğin kandi :(

POWERHACK POWERHACK canım akşam üstü kanamam oldu kırmızı renk hemen acile gittim beta ve progstrn baktılar değerler normal çıktı ama pe eteye sildikçe geliyordu korku sardı beni doktor kese için erken olduğundan bu tür kanamalrin sebebini bilmemiz zor ama tedbir alalım dedi. Senin adet günkü kanama miydu lekelenme mi ?benimki bildiğin kandi :KK43:
Benim him kırmızı kan olmadı sadece kahverengi leke idi sildikçe gelen inş bişi olmaz beta saglıkla artıyorsa bol bol dinlen

Benim him kırmızı kan olmadı sadece kahverengi leke idi sildikçe gelen inş bişi olmaz beta saglıkla artıyorsa bol bol dinlen
Protestan iğnesini 5-6 saat sonra kesildi kanama evet beta düzenli katlamış progesteron 30 du o da normaldi.. Karından kan sulandırıcı iğne vermişti 3 gündür onu yapıyordum acaba o mu yaptı

Protestan iğnesini 5-6 saat sonra kesildi kanama evet beta düzenli katlamış progesteron 30 du o da normaldi.. Karından kan sulandırıcı iğne vermişti 3 gündür onu yapıyordum acaba o mu yaptı
Kan sulandırıcı igne derken pıhtılaşma sorunun mu var acaba o yüzden mi verdi kan sulandırıcıyı herkeze vermiyorlar diye biliyırum sorsaydın keşke canım

Back
X