- 10 Eylül 2009
- 653
- 41
- 318
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.241
bnm de hesaplamama gore 4 gun var regl ıme bende yapsam cıkar mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama gününden kac gün gecti cnmbnm de hesaplamama gore 4 gun var regl ıme bende yapsam cıkar mı acaba
Yumurtlama gününden kac gün gecti cnm
Cnm varsa daha idrara gecmemistir 11veya12.gün sabah idrarinla deneyebilirsindoğurkan dönemınden ve yumurtalama günunden 9 gun geçmiş alt karnımda sancı oluyo gogsumde hafıf bole ara sıra sızlamalar vs acaba pskolojık mı dıye de duusnuyorum ama ...
Cnm varsa daha idrara gecmemistir 11veya12.gün sabah idrarinla deneyebilirsin
Cnm varsa daha idrara gecmemistir 11veya12.gün sabah idrarinla deneyebilirsin
Bence git, meraktan kurtulursun en azindanBisey gözükmüyo dimi.. Aslinda ben bugune randevu aldim gitsem kanmi versem en azindan varmi yokmuda kurtulurum diye düsünüyom diger yandan iptal edesim var zaten yok diye sence ne yapim
Erken gebelik testleriyle cikabilir, ben 5 gun kala ogrenmistim. Adetiniz duzenliyse 6 gunden itibaren gosteriyorbnm de hesaplamama gore 4 gun var regl ıme bende yapsam cıkar mı acaba
Erken gebelik testleriyle cikabilir, ben 5 gun kala ogrenmistim. Adetiniz duzenliyse 6 gunden itibaren gosteriyor
O zaman deneyin derimdüzenli şükür en fazla 1 gun once yada gec olur cok nadır dır 2 gunu gecdıgı
sabahki testten sonra gitmek istemedim ve adet oldum hayırlısı artıkBence git, meraktan kurtulursun en azindan
evet cok kasık ağrım bel ağrım vardi malesef ben düşük yaptım inşallah hamilesindirhm zaten 11 - 12 gun de reglm olmus yada olmamıs (yanı gunum gecmıs oluyor) o zman ınsalah bellı olur beklemeye devam o zamn pekı sende de oldu mu alt karında sancı agrı
Hayirlisi canim onumuzdeki aya insallahsabahki testten sonra gitmek istemedim ve adet oldum hayırlısı artık![]()
öyle bana zaman ayırdığın için çok sağolHayirlisi canim onumuzdeki aya insallah
Benim him kırmızı kan olmadı sadece kahverengi leke idi sildikçe gelen inş bişi olmaz beta saglıkla artıyorsa bol bol dinlenPOWERHACK canım akşam üstü kanamam oldu kırmızı renk hemen acile gittim beta ve progstrn baktılar değerler normal çıktı ama pe eteye sildikçe geliyordu korku sardı beni doktor kese için erken olduğundan bu tür kanamalrin sebebini bilmemiz zor ama tedbir alalım dedi. Senin adet günkü kanama miydu lekelenme mi ?benimki bildiğin kandi
![]()
Protestan iğnesini 5-6 saat sonra kesildi kanama evet beta düzenli katlamış progesteron 30 du o da normaldi.. Karından kan sulandırıcı iğne vermişti 3 gündür onu yapıyordum acaba o mu yaptıBenim him kırmızı kan olmadı sadece kahverengi leke idi sildikçe gelen inş bişi olmaz beta saglıkla artıyorsa bol bol dinlen
Kan sulandırıcı igne derken pıhtılaşma sorunun mu var acaba o yüzden mi verdi kan sulandırıcıyı herkeze vermiyorlar diye biliyırum sorsaydın keşke canımProtestan iğnesini 5-6 saat sonra kesildi kanama evet beta düzenli katlamış progesteron 30 du o da normaldi.. Karından kan sulandırıcı iğne vermişti 3 gündür onu yapıyordum acaba o mu yaptı