Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bu test silik pozitif değilmi Kanda negatif çıktı yardımmmm

Eklentiler

• IMG_1708.webp
    IMG_1708.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 315
belirtilerim de şu şekilde
-bel ağrısı
-sol kasıkta batma
-karın şişliği ve aşırı gaz
-dün gözümün önü karardı ama tansiyonum çıkmış anlamadığım bi şekilde
-uzun akıntı
-dizlerimde bi ağrı oldu uykumdan uyandım
-bi de midem hem çok dolu hissediyorum kusacak gibi ama aynı zamanda da doymuyorum. canım hep tuzlu bisey yemek istiyor.
-her koku burnumda
-bağırsak düzenim değişti
Benim belirtilerim de sizinkiyle aynı reglime 5 gün var bakalım inş hamilesinizdir

Hanımlar bir kaç gün önce testimi paylaşmıştım yine böyle silik çizgi görmüştüm ama bir kaç saat sonra çıkmıştı diye. Bugün yine yaptım farklı marka yine silik çizgi bir kaç saat sonra çıktı. Kafam çok karışık :(

Hanımlar bir kaç gün önce testimi paylaşmıştım yine böyle silik çizgi görmüştüm ama bir kaç saat sonra çıkmıştı diye. Bugün yine yaptım farklı marka yine silik çizgi bir kaç saat sonra çıktı. Kafam çok karışık :KK43:

Ayni dert bende de var. Birkac saat sonra cikiyor. Sorun da bu zaten hemen ciksa hamileyiz dicem ama birkac sat sonra cikinca aklim karisiyor

Kızlar adetime 5 gün var ama bu aralar kasıklarım belim dizlerim ve bacaklarım çok ağrıyor ayrıca vücudumda da ağrılar var eklem ağrıları gibi özellikle sabahları ilk uyandığımda bu ağrılarim daha cok oluyor sürekli birşey yeme isteğim de var özellikle tuzlu, bir kavanoz kornişon turşu yedim iki günde bugün erken gebelik esti yaptım ama tek çizgi çıktı hamile değilim galiba yoksa erken mi yaptım sizce

Kuzum ben 2 tane yaptım biri bebetime biri oncomed. İtice heyecanlandım :) sen ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Cnm ogleden sonra predictor ' un erken gebelik testini yaptim hic cizgi cikmadi silik bile cikmadi. Artik eminin hamile diilim. Obur testten uc tane yapmistim silik cizgi hep vermisti. Test ucuz oldugundan boyle oldu. Pahali olanla yapinca silik cizgi bile yok. Bir gunde 4 teste 40 lira para verdim bos yere :KK43:

Sen eminsen farkli markalarda ciktiysa direk git pztesi doktora

Bu arada cnm senin adetine ne kadar zaman kaldi ?

Cnm ogleden sonra predictor ' un erken gebelik testini yaptim hic cizgi cikmadi silik bile cikmadi. Artik eminin hamile diilim. Obur testten uc tane yapmistim silik cizgi hep vermisti. Test ucuz oldugundan boyle oldu. Pahali olanla yapinca silik cizgi bile yok. Bir gunde 4 teste 40 lira para verdim bos yere :KK43:

Sen eminsen farkli markalarda ciktiysa direk git pztesi doktora

Bu arada cnm senin adetine ne kadar zaman kaldi ?
Erken gebelik testi için şunu söyleyeyim canım. Ben ilk gebeliğimde önce erken gebelik testi yaptım aynı dediğin gibi gayet net tek çizgi çıktı. Akşamına 4 tl lik test yaptım ailik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün yine 4 tl liktest aldım yine silikti. Kan verdim 38.78 çıkmıştı. O yüzden ben asla erken gwbelik testi yapmıyorum bir daha. Bugün itibariyle 10 gün var benim adetime canım.

Bata 8 gün var cıkacagini sanmiyorum ama bisey göreniniz varmı hayalet olarak görüyor gibiyim

Eklentiler

• downloadfile.webp
    downloadfile.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 225
Merhaba hanımlar daha önce belirtilerimi yazmıştım. bugün bat tan sonraki 3. günüm test yaptım 7. dkda t yerinde biraz pembe yayılmış renk içinde belirgin beyaz bi çizgi oldu. sizce pozitif midir? karnım çatlayacak gibi göbek deliğimden kasığıma doğru gölge gibi bir çizgi oluşmuş her an regl olacakmışım gibi tuvalete gidiyorum. alt karın bölgem de şiş . Sizce umutlanmalı mıyım :KK43:
Testin fotosunu atar misiniz meslektasim :))

Kızlar selam. Bi kaç gün önce paylaşmıştım negatif olan testlerimin 5 6saat sonra 2. silik çizgiye dönüştüğünü. Dün yani adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım ve 20.66 çıktı. Sizce iyi bir değermi korkuyorum ya yükselmezse diye :(

Kızlar selam. Bi kaç gün önce paylaşmıştım negatif olan testlerimin 5 6saat sonra 2. silik çizgiye dönüştüğünü. Dün yani adetime 9 gün kala kan testi yaptırdım ve 20.66 çıktı. Sizce iyi bir değermi korkuyorum ya yükselmezse diye :KK43:
Valla benim adet gunum 20 civariydi :)) tebrikler

Back
X