pozitif mi bu negatif mi ne bu ne

Bence 3 gun sonra bi daha test yap koyulasma varsa gebeliktr canm ayniusa yada negatifse o zamn umudu kesersin

kimsal gecirdm ayin 8 de hic korunmadik degerim sifirlanmistr simdiye dimi en son ayin 9 da 113 tu cok hizli dustu hemen boyle bisey olablr mi ben mi yanlis goruyorm
2 düşük bir kimyasal geçirdim fakat şu an 6 aylık hamileyim kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım sende kalırsın sıkma canını bu ay olmadı bir dahaki ay olur inşallah

2 düşük bir kimyasal geçirdim fakat şu an 6 aylık hamileyim kimyasaldan hemen sonra hamile kaldım sende kalırsın sıkma canını bu ay olmadı bir dahaki ay olur inşallah
kismet canim insallah hayirlisi olsun seninde allah kucagina almayi nasip etsin

batim belli degil canim ay basinda kimyasal gecirdm ya 20 gun oldu iste kanama biteli hemen hemen yojtur ya ne bilim iyice siliklesti gitti degerim dusmedi tam olarak sanirim bastan baya bi belli oldu sonra cigiz yok oldu
Canim senin kimysal hamileligin ne kadar sürdü? Kac haftalikken kanamayla gitti? benimkide o tarafa dogru sanki ilerliyo... bir hafta boyuncs test positifdi ardindan negatif cikti... simdide akinti oldu ayni yumurtalamadaki gibi beyaz affedersin sümük gibi ama büyüktp bayagi

ocagin ucunde ogrendim sekizinlde kahve rengi akintim geldi 507 di 9 unda 339 a dustu kanamam basladi canim.toplamda yedi gun falan surdu kanamam yani
Anladim asiri kanama oldumu yoksa ayni adet görmüs gibimiydin? Bide kac gün gecmisti adetin? Bende 8. günü gecikmesinin. Bugün akinti oldu hani yumurtalamada olur ya affedersin sümük gibi ama bayagi büyüktü... ayni o rahim agzini kapali tutan doguma az kalinca akan sivi gibi..sendeki kanama olmadsn önceki belirtiöerin nelerdi..

ayni adet gibiydi ama deger 113 e dustu hep bir gun arayla yapildi testlerim113 e dustugn parca geldi agri basladi.gebelikte akinti çoğunluğu normal canim.ama ben gebelign sağlıklı olmadgni farkettim rahimden vajinaya dogru baski vardi bisey cikcakmis gibi agriyodu.degerlerini takip ettir canim korkun varsa duzenli yukseliyosa korkma.ama akinti normal yani agri kahverengi leke gornediysen rahat ol

Bu arada yumurtlama dönemin gelmid ozmn senin bence... orda cizgi positif göstermez hemen öle degilmi
vallah bu zamana kadar yoksa hic cizgi çıkmazdı ya benim degr tam dusmedi de bole cikti yada gebelik var ama cokta erken cikmaz diye dusunuyrm canim.cunku daha omce gebe degilken cok yaptim öldür allah goremezsn golge bile

Yok kahverengi leke veya kan gelmedi. Ama dedigim gibi ben en son cuma test yaptim o negatif gösterdi halbuki sali clear blue 1-2 haftalik demisti... benim hcg degerim 30 du sadece belkide hic yükselmedi düstü... bana öyle geliyo tabi allah bilir hayirlisi ne ise o olsun...

vallah bu zamana kadar yoksa hic cizgi çıkmazdı ya benim degr tam dusmedi de bole cikti yada gebelik var ama cokta erken cikmaz diye dusunuyrm canim.cunku daha omce gebe degilken cok yaptim öldür allah goremezsn golge bile
Anliyorum canim bence sen bir kac gün sonra tekrarla simdi adet olma sirlarinmi? Gecikme varmi adetinde

gec dollenmdr belki canim yukselir degerin kotu dusunme.kimyasali gebelikten bile saymiyolar ama insan cok etkileniyo.hayirlisiysa saglikla alirsn insallah kucagina

gec dollenmdr belki canim yukselir degerin kotu dusunme.kimyasali gebelikten bile saymiyolar ama insan cok etkileniyo.hayirlisiysa saglikla alirsn insallah kucagina
Inanirim ben testi yaptiktan sonra negatif görünce piskolojim bozuldu dünü aglayarak geciedim sagolsun esim cok destek oluyo yoksa hala agliyor olurdum...sende agri oldumu kanamadan önce??? Bende igne batae gibi batma var simdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…