- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
-
igne batmalari normaldr canim bendeki agri cok farkliydi.vajonaya bisey baski yapiyodu bide bi sabah cok agir bi sanciyla uyandım zaten iki gun sonrasi kanama oldu.o kasik batmalarinida ragim buyuyoms onu hissediymssn ole diye biliyorm.bi gebelik testi daha yapsana canim kafan rahat olsun.allah korusun kimyasal olsa bile bi kerette sifirlanmaz en az 1 hafta suruyo kanama baslaynca deger duserInanirim ben testi yaptiktan sonra negatif görünce piskolojim bozuldu dünü aglayarak geciedim sagolsun esim cok destek oluyo yoksa hala agliyor olurdum...sende agri oldumu kanamadan önce??? Bende igne batae gibi batma var simdide
bebegi mi aldiraym yeni hamilelik varsa niye aldiraym kiz :)) bebek olsun diye ugrasiyrm.ha parca kalmissa kurtaj olcam mecburen ama parca olsa agridan duramam canimBencefe cikmaz bakarak ol kan aldirma sansin varsa aldir... ben almanyadayim burda almiyorlar...
Anladim canim yani önce kanama basliyor sonra deger düsüyor.. hayirlisi allahtan ne diyelim 1.2. carsamba gitcem doktora sabretcem insallah esimde kiduzo cok test yapiyorum donra oturup agliyom diye :)))igne batmalari normaldr canim bendeki agri cok farkliydi.vajonaya bisey baski yapiyodu bide bi sabah cok agir bi sanciyla uyandım zaten iki gun sonrasi kanama oldu.o kasik batmalarinida ragim buyuyoms onu hissediymssn ole diye biliyorm.bi gebelik testi daha yapsana canim kafan rahat olsun.allah korusun kimyasal olsa bile bi kerette sifirlanmaz en az 1 hafta suruyo kanama baslaynca deger duser
ay dur benim kafa gitti kan aldirma sansin yazmisin yanlis okudum kuzum yaaBencefe cikmaz bakarak ol kan aldirma sansin varsa aldir... ben almanyadayim burda almiyorlar...
senin test alma sansin varsa al iki tane birden yap.gerci az kalmis randevunada sabredebilrsen bekle canimAnladim canim yani önce kanama basliyor sonra deger düsüyor.. hayirlisi allahtan ne diyelim 1.2. carsamba gitcem doktora sabretcem insallah esimde kiduzo cok test yapiyorum donra oturup agliyom diye :)))
Yok kiz kan aldir diyorum eger varsa sansin :) baktir ysni deger yükseliyormu diye allah korusun parcs falan yoktur icini ferah tut. Insallah tez zamanda hamile kalirsin csnim.bebegi mi aldiraym yeni hamilelik varsa niye aldiraym kiz :)) bebek olsun diye ugrasiyrm.ha parca kalmissa kurtaj olcam mecburen ama parca olsa agridan duramam canim
Bekleyim ya bosver 3 gün kaldi artik üzerine cok düsmeyim diye diye basima gelecek allah korusunsenin test alma sansin varsa al iki tane birden yap.gerci az kalmis randevunada sabredebilrsen bekle canim
bu benim ikinci evliligm ilk evliligmi almanyada yaptim orda kaldim hamile ben kanamam oldu acilde hem kana hem ultrasona baktilar canim neresinde oturysnAnladim canim yani önce kanama basliyor sonra deger düsüyor.. hayirlisi allahtan ne diyelim 1.2. carsamba gitcem doktora sabretcem insallah esimde kiduzo cok test yapiyorum donra oturup agliyom diye :)))
ben adete alti gun kala kaldim kanamam uyuk ihtimalle canim cunku yumirtlama testi yaptim meraktan pozitifi gordum tahminim uc haftalik kadardi.ay evet ben yanlis okudum kusura bakma canim yaa kafa gidik:))))Yok kiz kan aldir diyorum eger varsa sansin :) baktir ysni deger yükseliyormu diye allah korusun parcs falan yoktur icini ferah tut. Insallah tez zamanda hamile kalirsin csnim.
Sen kac haftalikken düstü diOrdun? Parca olmsz sanirim bence cok büyük degilse kendiöiginden tamamen kayboluyomus adetle birlikte
Mannheim... burda acile gidince dalga geciyorlar. Kan almadilar gecen gittim. Onu doktorunuz yapmali dedi. Sen neresinde kaliyordun?bu benim ikinci evliligm ilk evliligmi almanyada yaptim orda kaldim hamile ben kanamam oldu acilde hem kana hem ultrasona baktilar canim neresinde oturysn
olacagi varsa hersey olur onune geçemezsin canim sen kotuyu cagirma yeter herseyin hayirlisi saglikli olsunda gerisi bos.Bekleyim ya bosver 3 gün kaldi artik üzerine cok düsmeyim diye diye basima gelecek allah korusun
sadece senin degil benin kide gidik ahhahben adete alti gun kala kaldim kanamam uyuk ihtimalle canim cunku yumirtlama testi yaptim meraktan pozitifi gordum tahminim uc haftalik kadardi.ay evet ben yanlis okudum kusura bakma canim yaa kafa gidik:))))
ben siegburgda kaliyodm hemde bir iki kez gitmiştim oda sorunlu gebelikti surekli kanamam vardi.ilk aydan hamile kaldim zaten iki bucuuk aylik evliyken turkiyeye dondum bosandim zaten.kismet degilms isteMannheim... burda acile gidince dalga geciyorlar. Kan almadilar gecen gittim. Onu doktorunuz yapmali dedi. Sen neresinde kaliyordun?
aynen öyle allah ne yazdiysa o :)olacagi varsa hersey olur onune geçemezsin canim sen kotuyu cagirma yeter herseyin hayirlisi saglikli olsunda gerisi bos.
hic bisey yoktu bende rahimde bisey gozukmuyodu tutunamamis bile yani zaten ogrenmemle kanama arasi 5 gun surdu.sen kotu dusunme omru varsa hayirlisiyla dogar insallah.simdi herseyn caresi varsadece senin degil benin kide gidik ahhah
Sen de erken döllenme olmud ozaman bendede gec tahminen eger normal hamilelikse benimki kese falan görünmüsmüydü sende?
Olsun canim her iste bir hayr varmis bak eger bebegin olsaydi bosansaydin daha zor olurdu herdey kismet insallah simdiki yuvanda ömür boyu mutlu olursun canim allah bebisler versin sana en kisa zamandaben siegburgda kaliyodm hemde bir iki kez gitmiştim oda sorunlu gebelikti surekli kanamam vardi.ilk aydan hamile kaldim zaten iki bucuuk aylik evliyken turkiyeye dondum bosandim zaten.kismet degilms iste
Hayirlisi allahtan :) rabbim saglik versinhic bisey yoktu bende rahimde bisey gozukmuyodu tutunamamis bile yani zaten ogrenmemle kanama arasi 5 gun surdu.sen kotu dusunme omru varsa hayirlisiyla dogar insallah.simdi herseyn caresi var
amin canim sanada insallah saglicakla al yavruni kucagina.oylelsi daha kotu iste her serde var bi hayir.simdi cok sukur cok mutluym bide bi evlat sahibi olalim tam olcakOlsun canim her iste bir hayr varmis bak eger bebegin olsaydi bosansaydin daha zor olurdu herdey kismet insallah simdiki yuvanda ömür boyu mutlu olursun canim allah bebisler versin sana en kisa zamanda
oyle canim amiin inşallahHayirlisi allahtan :) rabbim saglik versin
Oda olur ALLAHIN iziniyle merak etme senamin canim sanada insallah saglicakla al yavruni kucagina.oylelsi daha kotu iste her serde var bi hayir.simdi cok sukur cok mutluym bide bi evlat sahibi olalim tam olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?