Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

herkese selam bende pozitif sonuç aldım.... kız bebek bekliyorum.... arkadaşlar dünden beri karnımın sğ tarafında nefes alıp verdikce yada azıcık zorlasam batıyo sizde böyle bişi varmı??? acaba kafası felanmı denk geliyor diye düşünüyorum...... siz ne dersiniz?

selam kızlar biz büyüdük9+1 olduk maşallah kontrol vardı bugün iyi görünüyor dedi dr amca

maaşallah canım böle ilerlyoruzya çok hoşuma gidiyo fire vermek yok bebişlere iyi bakın :)))))))bu arada sen yakında yavaş yavaş hissedersin için ozaman daha rahat olur 11. haftada ikili test var sakın onuda atlama doktorlar bazen unutabiliyo

canım haftanı bildirirsen senide listeye ekleyelim :)))))))))) ağrınında pek önemli olmadığını düşünüyorum ama yinde içini rahatlatmak için bi telefon et doktoruna

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................10. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 7. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep ............................. 8 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta....................................ERKEK
12-) nevra............................... 15.Hafta....................................ERKEK
13_)yasmin_07......................... 7.Hafta...................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))))))

Son düzenleme:

hayırlı olsun ... kaç haftalıksınki ... kafasının seni rahatsız etmesi için en az 6 aylık falan olması gerekiyor..

arkadaşlar herkese selamlar ,ben bu sitenin eski üyelerindenim,7 yıllık bekleyiş 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra dondurulmuş yumoşlarla hamileyim çok şükür,buraya yazmak için çok ama çok bekledim inanın...bu güzel şey benim başıma hiç gelmeyecek gibi hissettim ama oldu sonunda:))artık beni de ekleyebilirsiniz listeye,cumartesi ilk ultrason randevumuz var onun için kaç haftalık olduğunu henüz bilemiyorum,sevgiler..

hayırlı uğurlu olsun ... Allah kucağına almayıda nasip etsin... Nurcan arkadaşımız ekliyor ... kaç haftalık olduğununu öğrenince yazarsın ekler

canım gözün aydın inşallah kucağınada alırsın haftanı öğrenince bize bildirirsin senide büyük mutlulukla ekleriz liisteye

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................10. Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta....................................ERKEK
12-) nevra............................... 15.Hafta....................................ERKEK
13-)yasmin_07......................... 7.Hafta...................................
14-)nevaa............................. belli değil
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))))))

canım haftanı bildirirsen senide listeye ekleyelim :)))))))))) ağrınında pek önemli olmadığını düşünüyorum ama yinde içini rahatlatmak için bi telefon et doktoruna

saol cnm.... 22. hafta ekle istersen tanışıp kaynaalım::):)))))))))))))
nevaa 5 ay bitti .. cinsiyeti kız teyzeleri:)):

Meleğini bekleyenler

1-) nurcan306 ................................11. Hafta
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta........................................ERKEK
12-) nevra............................... 15.Hafta.........................................ERKEK
13-) yasmin_07......................... 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. belli değil
15-) Ah_kalBiM........................ 22.Hafta..........................................KIZ

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar , görüyorum listemiz bayağı büyümüş , yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz,
bende dün kontrole gittim, bugün itibariyle 8 haftaya girdik çok şkr, doktor gelişimi için gayet iyi dedi , kalp atışlarını gösterdi, normal gidiyor dedi, büyümüş bebeğim 15 mm olmuşikili test içinde şimdiden sıra aldık, benim bununla ilgili bir bilgim yok, şimdi bakayım biraz netten:97:, sizlerdende yaptıranlar varsa blgi verirseniz sevinirim,,,,

ben yaptıramadım 2 li testi malesef.. zeka testi yaptırdık bi problem yok muş çok şükür....doktor tarama testlerini yaptırmayı şiddetle öneriyorum dedi

canım elimden gelenin fazlasını yapıyormuşum bebişe iyi bakma konusunda dr öyle dedi
ikili tarama için 11-14 haftalar arası gitmek gerekiyor biz 12. hafta için randevumuzu aldık bile

allhım hepimize bebişleri sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…