selam kızlar ben de 2.denemede tutturanlardanım inşallah.ama hala tedirginim bugün keseyi gördük ama bebeği 2hafta sonra gel bakalım dedi,inşallah görünür insan tedirgin oluyor,inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun ... 11. sırada kendimide ekledimMeleğini bekleyenler
isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek
1-) nurcan306 ................................10. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 5. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep ............................. 8 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 7.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) nevraa..................................15. hafta..................................erkek
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))))))
mrb arkadaşlar bende ikinci denemmde şükürler olsun pozitf sonucu aldım.geçtiğimiz c.tesi doktora gittik keseyi gördük bebekte içinde nokta gibiydi kalbi atmaya başlamış çok şükür ama duyamadık henüz.gelecek hafta salı günü kalp atışı için gidicez.rabbim herkese yaşatsın bu duyguları.beklemekte çok zor.benide listeye eklerseniz sevinirim.şuan 6+5 teyiz
tebrikler....
1- 2 hafta çok dikkat et ..yere ne düşürürsen eğilme .. yukarı abanma .... birde parfüm kolonya kullanma .. embiryoları öldürüyormuş diye kaç kişiden duydum ....
bu haftalar çok önemli arkadaşım...
canım çok sağol.ama korktum biraz yani kenimi çok zorlamıyorum ama aşırı derecede dikkat etmiyorum.yani aır kaldırmıyorum,uzanmıyorum ama deodorant kullnmıştım.artık kullanmam ama inşallah zararı olmamıştır.allah sağlıkla kucağımıza lmayı nasip eder inşallah.
Meleğini bekleyenler
isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek
1-) nurcan306 ................................10. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 7. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep ............................. 8 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 7.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta....................................ERKEK
12-) nevra............................... 15.Hafta....................................ERKEK
13_)yasmin_07......................... 7.Hafta...................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))))))
krizantem lütfen cvp yazın bana kızlar bnede tüp bebkle hamile kaldım 10 haftalık hamileyim hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben
multibiol -ecoprin - progestan200 -prgoxny 50ml iğne-fraxparine 0,3 lük
maaşallah canım Allaha emanetler inşallah sağ sağlim sağlıklı alıcaz kucağımıza.
ben topiğe yazdıktan sonra eşime bebiş duruyordur dimi bebiş iyidir dimi siye sorup duruyordum eşimde hayrola senin kaygın mı var neden sorup duruyorsun dedi bende evet dedim hadi bi hastaneye gidelim baktıralım için rahat etsin dedi doktor tahmini 6. haftadasın dedi transfer tarihini baz alarak kal atışını duyamadık ama gördük bişey yanıp sönüyordu çok şükür şimdilik bir sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?