Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kaç haftalık hamilesin canım
bende bu cumartesi günü kalp atışı için gidicem aynı durumdayız sanırım beklemede modu.

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun ... 11. sırada kendimide ekledim

mrb arkadaşlar bende ikinci denemmde şükürler olsun pozitf sonucu aldım.geçtiğimiz c.tesi doktora gittik keseyi gördük bebekte içinde nokta gibiydi kalbi atmaya başlamış çok şükür ama duyamadık henüz.gelecek hafta salı günü kalp atışı için gidicez.rabbim herkese yaşatsın bu duyguları.beklemekte çok zor.benide listeye eklerseniz sevinirim.şuan 6+5 teyiz

tebrikler....
1- 2 hafta çok dikkat et ..yere ne düşürürsen eğilme .. yukarı abanma .... birde parfüm kolonya kullanma .. embiryoları öldürüyormuş diye kaç kişiden duydum ....
bu haftalar çok önemli arkadaşım...

canım çok sağol.ama korktum biraz yani kenimi çok zorlamıyorum ama aşırı derecede dikkat etmiyorum.yani aır kaldırmıyorum,uzanmıyorum ama deodorant kullnmıştım.artık kullanmam ama inşallah zararı olmamıştır.allah sağlıkla kucağımıza lmayı nasip eder inşallah.

birşey olmaz Allah"ın izni ile .. bir de
kabız olma ..ben hep kayısı yedim ... 7. haftaya kadar çok kuru hamur et gıdalarla beslenmedim . bağırsaklarım tıkanmasın diye...
tabi bunlar sadece öneri bende işe yaramıştı ..

canım acele etme normal daha hemen gözükmemesi adet tarihinin ilk gününden hesaplıyorsun canım transferle alakası yok net gününü öğrenince bize yaz senide ekleyelim listeye

Son düzenleme:
canım bilmiyorum ama ben şuan 3 ayrı doktora gidiyorum 3 doktorda adet tarihimin ilk gününe göre hesaplıyolar çok dikkat et benim ilk bebeğim doktorlar gününü geçirdiği için öldü yorgun olman normal boş ver girmesende olur siteye yeterki ikinizde sağlıklı olun arasıra yaz durumunu bildir yeter merak ederiz senide bebişimizide

Arkadaşlar listede adı olmayanlar bebişlerinin haftasını öğrenince bana mesaj atsınlar ekliyim listeye

Son düzenleme:
Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................10. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 7. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep ............................. 8 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 7.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta....................................ERKEK
12-) nevra............................... 15.Hafta....................................ERKEK
13_)yasmin_07......................... 7.Hafta...................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))))))

Son düzenleme:

teşekkürler.......

krizantem lütfen cvp yazın bana kızlar bnede tüp bebkle hamile kaldım 10 haftalık hamileyim hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben
multibiol -ecoprin - progestan200 -prgoxny 50ml iğne-fraxparine 0,3 lük

iğneyi neden kullandığını anlamadım ben 8 g-haftalık hamileyim kanamam olduğu zaman düşük olmasın diye kullandım sen neden kullanıyosun peki ?

inş canım herşey rabbimizin elinde gönlünü ferah tut ve bol bol dua et....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…