mrb arkadaşlar , görüyorum listemiz bayağı büyümüş , yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz,
bende dün kontrole gittim, bugün itibariyle 8 haftaya girdik çok şkr, doktor gelişimi için gayet iyi dedi , kalp atışlarını gösterdi, normal gidiyor dedi, büyümüş bebeğim 15 mm olmuşikili test içinde şimdiden sıra aldık, benim bununla ilgili bir bilgim yok, şimdi bakayım biraz netten:97:, sizlerdende yaptıranlar varsa blgi verirseniz sevinirim,,,,
mrb arkadaşlar , görüyorum listemiz bayağı büyümüş , yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz,
bende dün kontrole gittim, bugün itibariyle 8 haftaya girdik çok şkr, doktor gelişimi için gayet iyi dedi , kalp atışlarını gösterdi, normal gidiyor dedi, büyümüş bebeğim 15 mm olmuşikili test içinde şimdiden sıra aldık, benim bununla ilgili bir bilgim yok, şimdi bakayım biraz netten:97:, sizlerdende yaptıranlar varsa blgi verirseniz sevinirim,,,,
canım tahmin ediyorum zaten nasıl bakkacağını aslında zor bulduk bu yaramazları :))))))))))))testinin sonucuda iyi çıkar inşallah ben dün verdim kanı yarın sonuç alıcam ensemizde sorun gözükmedi çok şükürcanım elimden gelenin fazlasını yapıyormuşum bebişe iyi bakma konusunda dr öyle dedi
ikili tarama için 11-14 haftalar arası gitmek gerekiyor biz 12. hafta için randevumuzu aldık bile
allhım hepimize bebişleri sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin
cinsiyetinide öğreniriz. kucağımızada alırız inşlh hayırı evlatlarımız olsun:)
başın sağolsun allah başka keder vermesin canım... gönlüne göre olur inşlhh
neden kimse yok kızlar çok seyrek geliyorsunuz herkes yaşadığı durumu anlatsa muhabbet olurdu...
nevaa doktora gidecektin yazmadın bebeğin nasıl gittinmi doktora
Canım bugün gittik doktora ve kesemizi gördük çok şükür, bugün itibariyle bebişimiz tam 6 haftalık
gözün aydın canım büyük ihtimallle haftaya felan kalp atışını duyasınız :)))))))))
arkadaşlar benimde transferim 12 kasımdaydı 11. gün degerim 82 13. gün degerim 197 sizce değerler nasıl henüz çok yeni siz kaç sefer tahlil yaptırdınız b hcg için. ayrıca 2-3 gündür kabızlık sorunum var sizde aynı şeyi yaşadınızmı yardımcı olurmusunuz?
Kalbinin attığını gördük ama duymadık,10 aralık 2.kontrolümüz var ,inşallah herşey hepimiz için sonuna kadar çok güzel gider ve minişlerimizi sağlıkla kucaklayıp koklarız:))çok uzun yollardan geliyorlar misafirlerimiz:))))
arkadaşlar benimde transferim 12 kasımdaydı 11. gün degerim 82 13. gün degerim 197 sizce değerler nasıl henüz çok yeni siz kaç sefer tahlil yaptırdınız b hcg için. ayrıca 2-3 gündür kabızlık sorunum var sizde aynı şeyi yaşadınızmı yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?