Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hayırlı olsun ..maşallah .....
ikili test 11- 14 haftalar arasında yapılıyor... ben 13. haftada yaptırmıştım (12+3de) .. önce ultrasonda ense kalınlığına bakılıyor.hemen o an sonucu veriyor .
. hemen ardından kan tahlili veriyorsun ..kan tahlili de 4 günde falan çıkıyor

caanım ayrıntılı ultrasonla bebişinin ense kalınlığına ve ensesi düzmü diye bakacaklar eğer düz ise bi sorun var değlse iyi bide kan alıp tahlil yapacaklar ama eğer ense normal ise kan testide genelde iyi çıkıyor

Son düzenleme:
canım tahmin ediyorum zaten nasıl bakkacağını aslında zor bulduk bu yaramazları :))))))))))))testinin sonucuda iyi çıkar inşallah ben dün verdim kanı yarın sonuç alıcam ensemizde sorun gözükmedi çok şükür

cinsiyetinide öğreniriz. kucağımızada alırız inşlh hayırı evlatlarımız olsun:)

doğru diyosun aslında ama ben oğlumu kaybettimya 2.5 yıl olucak çok istiyorum acımı azaltacak bi oğlum olsun tabi kız olsada aynı hiçbi frkı yok ama hani insanın bi gönlünden geçen vardırya rabbimde biliyo ömrü benzemesin abisine benzeyen bi oğluşum olsun istiyorum :))))))) rabbim hayırlısını versin ama yinede tabi

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................11. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep ............................. 8 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra............................... 15.Hafta.........................................E RKEK
13-) yasmin_07......................... 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. belli değil
15-) Ah_kalBiM........................ 22.Hafta.......................................... KIZ
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))))))

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................12. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep ............................. 8 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra............................... 15.Hafta.........................................E RKEK
13-) yasmin_07......................... 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................ 22.Hafta.......................................... KIZ
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))))))

Son düzenleme:
gözün aydın canım büyük ihtimallle haftaya felan kalp atışını duyasınız :)))))))))

Kalbinin attığını gördük ama duymadık,10 aralık 2.kontrolümüz var ,inşallah herşey hepimiz için sonuna kadar çok güzel gider ve minişlerimizi sağlıkla kucaklayıp koklarız:))çok uzun yollardan geliyorlar misafirlerimiz:))))

arkadaşlar merhaba ben yeni üyelerdenim.tüp bebek tedavisine başladım güvencem yok puregon iğneye ihtiyacım var, elinde olan varsa satın almak isterim , ilginiz için teşekkür edeim

arkadaşlar benimde transferim 12 kasımdaydı 11. gün degerim 82 13. gün degerim 197 sizce değerler nasıl henüz çok yeni siz kaç sefer tahlil yaptırdınız b hcg için. ayrıca 2-3 gündür kabızlık sorunum var sizde aynı şeyi yaşadınızmı yardımcı olurmusunuz?

değerlerin çok iyi maşallah muhtemelen 3. tahlili yapmana gerek yok diyebilirler bana öyle demişlerdi ama ben dayanamyıp 3. tahlilide yaptırmıştım
insanın hoşuna gidiyor iki kez 0.1 gibi değer alınca rakamın 300 lere çıktığını görmek hele idrar testi yapmak çok güzel oluyor.
kabızlık gebelik belirtisi olabilir çok dikkatli ol bol bol meyva ye sana önerim kuru kayısıyı kaynat güzelce sonra rondadan geçir meyva suyu gibi iç çok iyi gelir.

tebrik ederim canım
sanada kan sulandırıcı iğne verdilermi?

değerin çok iyi .. katlamış ..hayırlı olsun ... aman kabızlığa dikkat sakın ıkınma .. sulu gıdalar yeee..ekmek yeme fazla ..elma ye günde 1-2 tane ... besler + bağırsaklarını yumuşatır. deodorant parfüm koklama ..embiryo çabuk etkileniyormuş ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…