Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

canım ne guzel maasallh ınsallh dahada guzel olur hersey..benım transferımde 13 kasımdı ınsallh bende 7 aralıkta hem keseyı hemde buk bukları duycam..

canım hayırlı olsun. transferlerimiz aynı gün olmuş.iyi haberlerini bekliyoruz..

teyzesi benim bebeşim 9+5 oldu :) çok iyi herşey pazartesi gittim doktoruma bebeğim büyümüş 22.8mm olmuş :) çok şükür çok iyiym benimde bulantılarım hiç olmadı kusmadım yani normal dedi doktorum herkes kusacak diye bişe yok

arkadaşlar bu arada kafama takılıdğı için bugün tekrar sağlık ocağında tahlil yaptırdım cihazları 1000 den yukarısını ölçmüyomuş sonuç kağıdımda >1000 bu şekilde geçiyordu.anladığım kadarıyla makinaları çok hassa değil. bugün moralim daha iyi inş her şey yolundadaır.

nurcan merhabalar ... ebnim bebek kız çıktı şimdi %90 :)) listeden değiiştirebilirmiyiz pls... yarın 17. hafta kız

evet canım illa kusma olcak diye bişi yok bebişimizinde iyiolmasına sevindim Alah hep sağlık versin haftanızı düzeltelim hemen

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................13. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8 .Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 17.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17_) dilek23_41 ............................ 6.Hafta................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))))

Son düzenleme:
hemde nasıl.... hep" Arda" diye konuşuyordum bebeğimle .. şimdi isim arıyoruz:))

hahaha peki sen kızmı erkekmi istiyodun tabiki önce allah sağlıklı yavrular nasip etsinde hani herkezin gönlünde vardırya bi şey sen aslen ne istiyodun mesela ben erkek istiyorum senin başına gelen benim başıma gelse çok afallarım önce erkek diyip sonra kız :)))))))) ben bide aceleciyimdir hemen alışveriş yaparım gerçi erkek olursa herşeyi var diğer oğlumun odası herşeyiyle duruyo hiçbirini kullanmak nasip olmadı :)))) ama kız olursa naparım bilmem bukadar erkek çocuğu eşyasını :))))))) birine vercem artık :)))))))

benim gönlümde hep kız vardı ... erkek çıkınca da çok sevindim.... Alıştım bide ....
Sonra birden kıza döndü şok oldum ..%90 dedi bide....
bir sonraki ultrasonda gene bak diyeceğim doktora ... benim kararsız hala kız mı diye:))))))))))))

Son düzenleme:

hayırlısı olsun bunada alışırsın rabbim gönlüne göre vermiş :)))))) kız çocukları çok cilveli çok tatlı oluyor benim bütün yiğenlerim kız bende erkek istememdeki durum oğlum öldüğü için belki biraz onla hafifletirim içimdeki yarayı diye yoksa eskiden bende hep kızım olsun isterdim bakalım ultrasona gidince sonucu bildir bakalım bukez ne dicek :)))))))

arkadaşlar sizde benim gibi kabızlık yaşadınızmı sürekli sebze meyve meyve suyu kayısı tüketiyorum ama kurtulamıyorum.siz neler yaptınız bu konuda

hayırlısı olsun inşallah .. sağlıklı sihhatlı olsunda ... senin 12 hafta oldumu ??

Merhaba kizlar.
Hayirli cumalar.
Nurcan ben 7 hafta + 2 gün. Doktorum yumurta toplama isleminden itibaren saymaya basladi.

hayırlısı olsun inşallah .. sağlıklı sihhatlı olsunda ... senin 12 hafta oldumu ??

canım benim yarın 13 hafta doluyo ama daha bebişimin hareketlerini hissedemiyorum sen hissediyormusun nezaman başladı bide bu benim 2. gebelik daha deneyimliyim sözde :)))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…