Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Merhaba kizlar.
Hayirli cumalar.
Nurcan ben 7 hafta + 2 gün. Doktorum yumurta toplama isleminden itibaren saymaya basladi.

elbet bi bildiği vardır ama sen bi ara ölesine başka bi doktorada git istersen yanlış anlama ama benim diğer bebeğim doktor zamanından fazla tuttuğu için öldü doktor tarihi yanlış hesaplamış

arkadaşlar sizde benim gibi kabızlık yaşadınızmı sürekli sebze meyve meyve suyu kayısı tüketiyorum ama kurtulamıyorum.siz neler yaptınız bu konuda

canım kabak çekirdeği ve kayısı yedim sürekli su iç hala olluyosan doktorun ilaç versin kabız olman tehlikeli

Son düzenleme:
Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................13. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 7.Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 25.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 17.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17_) dilek23_41 ............................ 6.Hafta................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))))

canım benim yarın 13 hafta doluyo ama daha bebişimin hareketlerini hissedemiyorum sen hissediyormusun nezaman başladı bide bu benim 2. gebelik daha deneyimliyim sözde :)))))))
maşallahh .. tehlikeli dönemi atlattın 3 ay bitiyor Allahın izni ile ...........ama daha erken hissetmek için ..... benim 17 . haftaya girdim .. geçenlerde 2 kere pıt pıt diye hissettim .. daha da duymadım .. normalde 19-20 li haftalarda hissediliyor.
Çok emin olmak istiyorsan bebeğim karnımda hareketediyormu diye .. steteskopla dinle .... süperrrrrr... suda balık yüzer gibi sesler geliyor veee pıt pıtlar ....::

evet canım çok şükür atlattım allahın izni ile :))))))))aaaaaaaaaaaaa nerden bulcam steteskop ben şimdi öle bişi dedinki ben çatlarım bakmazsam :))))))))))))) ay canımya inşallah bian önce sende oynamasını tamamen hissedersin okadar güzel bir duyguki o yüzden çok sabırsızlanıyorum :)))))

Son düzenleme:
:
eczanelere sor cnm ..... hiç bulamazsan pompalı eski tip ucuz tansiyon ölçme aletlerinden al .. onlar steteskoplu

selam hanımlar nasılsınız.
dün bebeğimi ve kalp atışını gördük içim rahatladı,insan bu evrelerden geçince hevesi kursağında kalır korkusuyla sevinemiyor,çok şükür içim rahatladı.
haftaya 2.ayımız doluyor ama doktor hala ilişki yasak dedi inadına mı yapıyor bütün doktorlar da aynı mı mekak ettim,şimdiden annelik eşliğin önüne geçmeye beşledı bense hep eşime öncelik vermek isterim
size de mi doktor 3 ay ilşkiyi yasakladı,iki ay yeter be :))

insan tüp bebekte o kadar acı çekiyor ..bebeğe özlem duyuyor ..maddi olarak sarsılıyorki ... biz zaten kendimiiz ilişkiye girmiyoruz ... kanama falan olabilme ihtimali var diye ...zaten çok dikkatli ve zevksiz bir ilişki için .. bu kadar emeğimi ve bebeğimi tehlikeye atamam ..eşimde benim gibi düşünüğyor...
tabiii sen farklı düşünebilirsin ... tamamen herkesin özel fikri ...

ilişkimi :)))))))))))) nasıl bişey :))))))))) haaahaaa valla doğum yapanakadar asla öyle bi niyeti olamaz neben nede eşim istemeyiz bu bebeğe nekadar zor sahip oldum dahada sonuna ulaşıp ulaşamayacağım meçhul böyle bi riski alamam ben kesinlikle ama tabiki nevranın dediği gibi herkezi n kendi fikri

evet arkadaşlar hapşurmaya öksürmeye bile korkuyoruz. bazen derinden nefers alırken bile içim cız ediyor.rabbim umarım emeklerimizi boşa çıkarmaz.inş bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur ve çektiğimiz bütün sıkıntıları unuturuz. ben hala keseyi görmediğim kalp atışını duymadığım için hamile olduğuma bile inanamıyorum.

ilişki ne demek değil mi bende hatırlamıyorum valla:44:
zaten ilk üç ay yasaktı.üç ayı doldurduktan sonraki ilk haftamda kanamam oldu(ilişkiden kaynaklanmıyordu)gene yasakladılar
tam kanamamın riski tamamen ortadan kalktı bu seferde kordonla ilgili bir problem çıktı yine doğuma kadar yasak
gerçi bütün bu yaşadıklarım olmasaydı yinede ilişkiyi göze alıp girermiydik onuda bilemiyorum:97:

ayrıca arkadaşlar siz transferden ne kadar sonra veya kaçıncı hafta kese ve kalp atışı için gittiniz? benim merkezim ilk tahlil gününden 21 gün sonra sesliyor yani 7. haftaya denk geliyor.

ayrıca arkadaşlar siz transferden ne kadar sonra veya kaçıncı hafta kese ve kalp atışı için gittiniz? benim merkezim ilk tahlil gününden 21 gün sonra sesliyor yani 7. haftaya denk geliyor.

canım benim test günüm 12 temmuzdu.ilk ultrasona 26 temmuzda yani tam 6. haftamda girmitim ve keseyi gördük.beş gün sonrada kalp atışlarını görmüştük.sende sağlıkla önce keseyi görür sonrada ilk pıtpıtları duyarsın inşallahh

Ben 6. haftaya yeni girmiştim keseyi gördüğümde .. kalp atışı ne zamandı hatırlamıyorum ..

slm kızlar kaynatmışsınız
30 haftamıza giriyoruz bizim için de düşük tehlikesi var diye 4 ay yasak dı ilişki sonrasındada korkudan istemedik 2 ay doğuma var 1,5 ay da lohusalık hayırlısıyla nisan gibi yaklaşık 1 senelik bir aradan sonra eş olduğmuzu hatırlıycaz :)))))
ama olsun sağlıkla gelsin bebeklerimiz herşeye razıyım ben

merhaba ..hayırlı olsun .tebrikler ..son adet tarihinden iti baren sayılır ... son adet tarihin ne?

Merhaba nevra son adet tarihim 13 eylul ekimde adet gormem gereken gun yumurtalarim toplandi. 13 ekim yumurtalarim toplandi 15 ekimde transfer gerceklesti. Ben yumurta toplandigi gunden itibaren hesaplayinca su an 7 hafta + 4 gun doktorda 2 hafta daha koyuyor yani su an ben 9 hafta + 4 gun.

ay bişi kalmamış canım inşallah sağ sağlim hayırlıısı ile doğurursun gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…