canım doğrudur ozaman seninki uzun protokol olmuş ondan öle hesaplıyolardır . eee sen napıyorsun nasılsın değişiklikler varmı bebişin napıyoMerhaba nevra son adet tarihim 13 eylul ekimde adet gormem gereken gun yumurtalarim toplandi. 13 ekim yumurtalarim toplandi 15 ekimde transfer gerceklesti. Ben yumurta toplandigi gunden itibaren hesaplayinca su an 7 hafta + 4 gun doktorda 2 hafta daha koyuyor yani su an ben 9 hafta + 4 gun.
Meleğini bekleyenler
isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek
1-) nurcan306 ................................13. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 7.Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 30.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 22.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 17.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17_) dilek23_41 ............................ 6.Hafta................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))))
Merhaba nevra son adet tarihim 13 eylul ekimde adet gormem gereken gun yumurtalarim toplandi. 13 ekim yumurtalarim toplandi 15 ekimde transfer gerceklesti. Ben yumurta toplandigi gunden itibaren hesaplayinca su an 7 hafta + 4 gun doktorda 2 hafta daha koyuyor yani su an ben 9 hafta + 4 gun.
espoir_fr , senin günler çok karışmış... ben pek bişi anlamadım zaten .... 13 eylül son adet tarihi bunu anladım ---
ekimde adet olacağın gün yumurtan toplanmış ..(buda garip yumurtalar adet olacağın güntoplanırmıki ilk defa duydum )
bide 2 gün sonra 15 ekimde transfer olmuş,,,, adetle gider o embiryolar ... ne çabuk döllendide embiryo oldu , 2 günde transfer oldu .... bide sen ekimde hiç adet olmadınmı be gülüm ...
canım doğrudur ozaman seninki uzun protokol olmuş ondan öle hesaplıyolardır . eee sen napıyorsun nasılsın değişiklikler varmı bebişin napıyo
canım ınternetten yumurta toplama tarıhıne gore hesaplayınca 9 hafta 4 gunluk olyo kendınde bak ıstersen tup bebek hamılelık hesaplama dıye yada aklına cok takılıyosa baska bı doktorada gıt ıcın raharlar en azından
Benim bebisler iki
Bana 2 embriyo transfer edildi ikiside tuttu
kızlar ne guzel hamılesınız hepınız Rabbim saglıkla kucagınıza almayı da nasıp eder ınsallah.Darısı da bana ve benım gıbı ısteyenlere olsun insallah.Benım esımde problem.10 aydr denıyoruz olmuyor.ondan once 3 yılda korunduk.esım 5 ay once varıkoselden amelıyat oldu.morfolojı % 2 ve sperm dna sında % 42 oranında hasar var.tabı amelıyat sonrası dna hasar testı yaptrmadık bır daha.sadece sayımız yukselmıs.cok umutsuzum.her ay yasadıgım husran dayanılmayacak bır hal aldı.yaza kadar para bırıktırıp mıkro yaptrmayı dusunuyorum.
sız hangı sehırlerde ve hangı tupbebek merkezlerınde tedavı oldunuz.sorun neydı.bılgılendırırsenız cok sevınırım.ben de hamıle kalabılır mıyım acaba(((
Canım 10 ay bu kadar umutsuzluğa kapılmak için çok kısa bir süre,ayrıca allahın izniyle artık menopoza girene kadar herkesi anne adayı yapabiliyor tıp canını sıkma o kadar..Tabikide hamile kalabilirsin Allahın izniyle .. Benim hikayem şöyle;ilk 5 yıl açıklanamayan infertilite daha sonraki 2 yıl varikosel ve morfoloji hasarı..3 aşılama 2 tüp ve 7 yıl...eşim ameliyata hazırlanıyordu ki dondurulmuş embriyolarla hamileyim çok şükür:)ben İzmirde İrenbe Tüp Bebek Merkezinde yaptım..O yüzden yolun çok başındasın bu kadar karamsar olma lütfen bu yolculukta moral çok önemli..kızlar ne guzel hamılesınız hepınız Rabbim saglıkla kucagınıza almayı da nasıp eder ınsallah.Darısı da bana ve benım gıbı ısteyenlere olsun insallah.Benım esımde problem.10 aydr denıyoruz olmuyor.ondan once 3 yılda korunduk.esım 5 ay once varıkoselden amelıyat oldu.morfolojı % 2 ve sperm dna sında % 42 oranında hasar var.tabı amelıyat sonrası dna hasar testı yaptrmadık bır daha.sadece sayımız yukselmıs.cok umutsuzum.her ay yasadıgım husran dayanılmayacak bır hal aldı.yaza kadar para bırıktırıp mıkro yaptrmayı dusunuyorum.
sız hangı sehırlerde ve hangı tupbebek merkezlerınde tedavı oldunuz.sorun neydı.bılgılendırırsenız cok sevınırım.ben de hamıle kalabılır mıyım acaba(((
Nurcancım 4 gündür giremedim çünkü cuma günü kanamam oldu ama çok şükür herşey yolunda,bol bol yatıyorum şimdi.. Doktorumu aradım hemen muayenehaneye gel dedi ve yola koyulduk,hayatımın en uzun yolculuğuydu sanki...ömrümden ömür gitti düşük yapıyorum diye..ama çok şükür herşey yolundaBugün itibariyle bebişim 7+2 haftalık,cuma günü tekrar kontrolümüz var kısmetse:))gelişmeleri yazarım yine.
kızlar ne guzel hamılesınız hepınız Rabbim saglıkla kucagınıza almayı da nasıp eder ınsallah.Darısı da bana ve benım gıbı ısteyenlere olsun insallah.Benım esımde problem.10 aydr denıyoruz olmuyor.ondan once 3 yılda korunduk.esım 5 ay once varıkoselden amelıyat oldu.morfolojı % 2 ve sperm dna sında % 42 oranında hasar var.tabı amelıyat sonrası dna hasar testı yaptrmadık bır daha.sadece sayımız yukselmıs.cok umutsuzum.her ay yasadıgım husran dayanılmayacak bır hal aldı.yaza kadar para bırıktırıp mıkro yaptrmayı dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?