günaydııın tipik bir haftasonu saat 7 olmadan cin gibi kalktım yine.. yaa uyusana kadın..
günaydııın tipik bir haftasonu saat 7 olmadan cin gibi kalktım yine.. yaa uyusana kadın..
ayyy sıraları karıştırdım :))) evdeki bilgisayar çok uyuz ptesi işten düzeltirim, zaten benden önce listeye girmiş haftası benden geride olanlar var demek ki gelmiyorlar onlarıda sileyim gelirlerse eklerim yine..
geç de olsa sana da günaydın canım.. ben 1 hafta 10 gün öncesine kadar bıraksalar tüm gün uyurdum o uyku halim geçti şimdi..Günaydın Ayşe_URL,
hamilelelikte çok uyunur denir ama.. Ben de kendime bakıyorum 1 aydır bir değişiklik yok , erkenden fırlıyorum yine yataktan..
valla haftaiçi kalkmasam diye ağlıyorum haftasonu bir açılıyor gözüm kaptana aşk olsun ama öğleden sonra şekerleme yaparım..seninki tamamen alışkanlık bende çalışırken izinli olduğum günler kalkar diğer günlerde annem yataktan zor kazırdı hadi kalkk diye..
iyilik ben yine işteyimslm güzellikler nasılsınz bugün?
geç de olsa sana da günaydın canım.. ben 1 hafta 10 gün öncesine kadar bıraksalar tüm gün uyurdum o uyku halim geçti şimdi..
valla haftaiçi kalkmasam diye ağlıyorum haftasonu bir açılıyor gözüm kaptana aşk olsun ama öğleden sonra şekerleme yaparım..
iyilik ben yine işteyim(( beklenmedik bişey varmış geldim 1 saat sonra filan biter giderim.. akşama haftalık olağan doktor kontrolüm vaaaar
beklenmedik bişi ile uğraşsana cimcime ne uğraşırsın kk da o zman
bu dr a da ikili yaptıracakmısın?
o zaman yaptrı cnm onuda bi kere daha kıy paracıklara tabi kaldıysa onca tedavi onca masraftan sonrayok kız adamlar hallediyo bende başlarını bekliyorum sanki benden başka adam kalmadı..
bu da yapacak ama bununki değişikmiş entegre test yapıyoruz biz 2li 3lü bir arada oluyor yeni bir sitem dedi amaaan gitti gene hem paracıklar hem de kanım :))) güya kadının dediğine göre bunun sonuçları daha kesinmiş diğerinde %5 hata payı varmış ya bunda %1 miş.. duy da inanama..
Arkadaşlar merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim 5- 4 günlük bugün bursa tüp bebek merkezi şimdiden teşekkürler.....
o zaman yaptrı cnm onuda bi kere daha kıy paracıklara tabi kaldıysa onca tedavi onca masraftan sonra
ama şükretki tedavisiz geldi bebişin
aramıza hoşgeldin cnm gözünaydın
tatlım hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin 4-5 günlük demişsin sonucu öğrendiysen en az 4 haftalıktır o yüzden 4 hafta yazdım istersen sen son adet tarihine göre haftanı bir daha hesapla..Arkadaşlar merhaba benide listeye eklerseniz sevinirim 5- 4 günlük bugün bursa tüp bebek merkezi şimdiden teşekkürler.....
Kıycaz artık feda olsun napalım.. dediğin gibi tüp yapsak tahlili şusu busu 7 civarı giderdi yine buna da şükür..
tabi maşallah
seni listeye ekledim kuzum ama merkezini yazmamışsın nerde yaptırdın? benimki gibi evde mi
ayşe kız iyi kaptın bu liste işini sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?