- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
malzemelrini alıp ben yapacaktım sonra başka bi yerde hazırlarını buldum ve aldım cnm...çok sğl...
cnm hastanede kurabiye olur ama lohusa şerbeti olmaz benceya ablamlarda lohusa şerbeti ikram edelim bebekli kurabiye yaptıralım diyolar hastane için banada kalsa hast çikolata yaptırıcam. mevlütte süslü şeyler düşünüyorum burda biberonun içinde şekerler var pastanede belki onlardan yaptıtım
ne çok detay var valla dahada neler çıkıcak bilmiyorum.
eee dur bakalım daha neler öğreneceksin senayy bayıldım çok şeker bunlar :)) kızlar sayenizde baya bişey öğrenir oldum yani.yapılacak ne kadar çok şey var bak şimdiden gözüm korktu benim :))
sen istanbuldaydın yerini söylesen bende baksam :78:
ya ablamlarda lohusa şerbeti ikram edelim bebekli kurabiye yaptıralım diyolar hastane için banada kalsa hast çikolata yaptırıcam. mevlütte süslü şeyler düşünüyorum burda biberonun içinde şekerler var pastanede belki onlardan yaptıtım
ne çok detay var valla dahada neler çıkıcak bilmiyorum.
cnm hastanede kurabiye olur ama lohusa şerbeti olmaz bence
mevlütte süsl şeyler yapılır dediğin gibi
eee dur bakalım daha neler öğreneceksin sen
cnm evet ben istanbuldayım ama bunları çorludan aldım
istanbuldada vardır ama nerede
eminönnde kesin bulursunda gidebilirmisin?
valla kıymetli bebekler olunca etrafımızdaki herkes çılgın gibi davranıyo
bu kadar bekleyince herşeyi 4 4 lük olsun istiyo insan
bi eminönüne gitmek farz oldu zaten neyi sorsam orda çıkyo
anadolu yakasındayım gerçi ama benim doğuma daha çok var nasılsa havalar azcık serinlesin
yok canım .. 37 hafta bile doğum yapanlar var
nevra çok sağol benim doktorum 37+2 de dedi çokda kurcalamak istemiyorum aramızda 1 hafta var heralde sorun olmaz..
bende ilgide yaptım doğumumu biliyorsun .. doktorumda tuğba hanımdı .. 2 gün önce ordaydım .. doğum sonrası kontrole gittim .. çok tatlı bir kadın ..Sahilin kızlar nurcancim doğumum mehtabın hastanesinde ilgi hastanesinde Dr Tuğba hanim ins iyi ve memnun kalırım keske normal yapsak ama tüp bebek annelerini riske atmak istemiyorlarmış goya neyse Allah bilir herseyin hayırlısı
çok doğru bana sen çok hevessizsin diyolar gerçekten çok abartmak istemiyorum ...
sen nerde düşünüyosun doğumu allah izin verirse..
eminönüne gidilse herşey bulunur hem güzel hem uygun ama bu sıcakda fenalık geçiriiz bide orda tüm yollar kapandı otopark bulmak mümkün değil otobüsle gidilmez benim burda otobüsle 2 saatte anca giderim
gerçekten bana fenalık geldi hiç bi eksiğimi tamamlayamıyorum resmen sıcaklardan kıpırdayamaz oldum
senin daha var eylül gibi yaparsın alışverişini havalar bi nebzede olsa serinler.
yok canım .. 37 hafta bile doğum yapanlar var
bende ilgide yaptım doğumumu biliyorsun .. doktorumda tuğba hanımdı .. 2 gün önce ordaydım .. doğum sonrası kontrole gittim .. çok tatlı bir kadın ..
ne sorsan çok güzel cvp veriyor ilgileniyor .. doğumumu da o yaptı ..
bende 4 ay öncede kardeşimin doğumu oldu .. onuda tuğba hanım yaptı ..
inş sende memnun kalırsın
hayırlı kandiller kızlar; uzun zamandır birşeyler yazamadım çünkü güzel kızım acele edip aramıza geldi. 23 haziranda 13:10 doğum yaptım.
güzel kızım ceyda bugün itibariyle 22 günlük Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
aman canım senin doğuma az kaldı bırak olduğu kadar kalsın oralar tıkış tıkış zaten bi de sıcak dediğin gibi fenalık gelir insana
bişey sorucam ilgi hastanesinde sezeryan doğum 400 lira diyolar doğrumu..
nasıl memnun kaldınmı beim bi tanıdığmda eylül sonu orda yapıcakmış
ya 1 tane geceliğim var sadece herkes diyo 2 takım daha pijama yada 1 pijama 1 gecelik terlik çamaşır lazımmış 1 tane emzirme süyeni almıştım yetmez 1 tane daha al diyolar dahada var bunları bi şekilde almam lazım
ya 1 tane geceliğim var sadece herkes diyo 2 takım daha pijama yada 1 pijama 1 gecelik terlik çamaşır lazımmış 1 tane emzirme süyeni almıştım yetmez 1 tane daha al diyolar dahada var bunları bi şekilde almam lazım
pijama mutlaka olsun çantada mümkünse 2 tane .. gecelikte koy istersen ..
emzirme sütyenide çok gereksiz bence .. ameliyatlı halinle sütyenmi takacaksın hastanede .. atlet giydiriyorlar tamam işte ..
zaten şiş vücud . hava sıcak. ilk günler göğsün şişecek biraz sütten .. sütyen takmayacaksın emin ol
normali 750 tl
doktorum mecburi sezeryan yazısı yazdı (kan sulandırıcı iğne oldum 9 ay; normal doğum olmuyordu )
. birde ssk indirimi ile 400 tl ye yaptım ben doğum ..
keyfi olarak sezeryan olursa az biraz daha pahalı galiba ...,
sütyen takmazsak akan sütler noluyo peki:78:
pijama mutlaka olsun çantada mümkünse 2 tane .. gecelikte koy istersen ..
emzirme sütyenide çok gereksiz bence .. ameliyatlı halinle sütyenmi takacaksın hastanede .. atlet giydiriyorlar tamam işte ..
zaten şiş vücud . hava sıcak. ilk günler göğsün şişecek biraz sütten .. sütyen takmayacaksın emin ol
bu hastaneler arasındaki fiyat farkı çok garip .benim doktorum özel dışardan anlaşmalı hastanesine gidicem.keşke ilgiyede gitseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?