Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

cnm hastanede kurabiye olur ama lohusa şerbeti olmaz bence
mevlütte süsl şeyler yapılır dediğin gibi
ayy bayıldım çok şeker bunlar :)) kızlar sayenizde baya bişey öğrenir oldum yani.yapılacak ne kadar çok şey var bak şimdiden gözüm korktu benim :))
eee dur bakalım daha neler öğreneceksin sen
sen istanbuldaydın yerini söylesen bende baksam :78:

cnm evet ben istanbuldayım ama bunları çorludan aldım
istanbuldada vardır ama nerede
eminönnde kesin bulursunda gidebilirmisin?

valla kıymetli bebekler olunca etrafımızdaki herkes çılgın gibi davranıyo
bu kadar bekleyince herşeyi 4 4 lük olsun istiyo insan

bi eminönüne gitmek farz oldu zaten neyi sorsam orda çıkyo
anadolu yakasındayım gerçi ama benim doğuma daha çok var nasılsa havalar azcık serinlesin

bi eminönüne gitmek farz oldu zaten neyi sorsam orda çıkyo
anadolu yakasındayım gerçi ama benim doğuma daha çok var nasılsa havalar azcık serinlesin

eminönüne gidilse herşey bulunur hem güzel hem uygun ama bu sıcakda fenalık geçiriiz bide orda tüm yollar kapandı otopark bulmak mümkün değil otobüsle gidilmez benim burda otobüsle 2 saatte anca giderim
gerçekten bana fenalık geldi hiç bi eksiğimi tamamlayamıyorum resmen sıcaklardan kıpırdayamaz oldum
senin daha var eylül gibi yaparsın alışverişini havalar bi nebzede olsa serinler.

nevra çok sağol benim doktorum 37+2 de dedi çokda kurcalamak istemiyorum aramızda 1 hafta var heralde sorun olmaz..
yok canım .. 37 hafta bile doğum yapanlar var
bende ilgide yaptım doğumumu biliyorsun .. doktorumda tuğba hanımdı .. 2 gün önce ordaydım .. doğum sonrası kontrole gittim .. çok tatlı bir kadın ..
ne sorsan çok güzel cvp veriyor ilgileniyor .. doğumumu da o yaptı ..
bende 4 ay öncede kardeşimin doğumu oldu .. onuda tuğba hanım yaptı ..
inş sende memnun kalırsın

Son düzenleme:

aman canım senin doğuma az kaldı bırak olduğu kadar kalsın oralar tıkış tıkış zaten bi de sıcak dediğin gibi fenalık gelir insana

bişey sorucam ilgi hastanesinde sezeryan doğum 400 lira diyolar doğrumu..
nasıl memnun kaldınmı beim bi tanıdığmda eylül sonu orda yapıcakmış

hayırlı uğurlu olsun .. bir bebeğimiz daha oldu .. maşallah annesi ..

aman canım senin doğuma az kaldı bırak olduğu kadar kalsın oralar tıkış tıkış zaten bi de sıcak dediğin gibi fenalık gelir insana

ya 1 tane geceliğim var sadece herkes diyo 2 takım daha pijama yada 1 pijama 1 gecelik terlik çamaşır lazımmış 1 tane emzirme süyeni almıştım yetmez 1 tane daha al diyolar dahada var bunları bi şekilde almam lazım

bişey sorucam ilgi hastanesinde sezeryan doğum 400 lira diyolar doğrumu..
nasıl memnun kaldınmı beim bi tanıdığmda eylül sonu orda yapıcakmış

normali 750 tl
doktorum mecburi sezeryan yazısı yazdı (kan sulandırıcı iğne oldum 9 ay; normal doğum olmuyordu )

. birde ssk indirimi ile 400 tl ye yaptım ben doğum ..

keyfi olarak sezeryan olursa az biraz daha pahalı galiba ...,

pijama mutlaka olsun çantada mümkünse 2 tane .. gecelikte koy istersen ..
emzirme sütyenide çok gereksiz bence .. ameliyatlı halinle sütyenmi takacaksın hastanede .. atlet giydiriyorlar tamam işte ..
zaten şiş vücud . hava sıcak. ilk günler göğsün şişecek biraz sütten .. sütyen takmayacaksın emin ol

doğru eksik bitmiyo hiç ben hala araba kullanabiliyoken halletmeye çalışıyorum daha kendime gelemedim bebişten fırsat bulup ama olsun
şimdi internettende alışveriş çok kolay artık bedenini biliyosan kapına kadar getiriyolar ben bi çok şeyi bu şekilde alıyorum
yada akşam serinliğinde çık yavaş yavaş kendini yormadan

sütyen takmazsak akan sütler noluyo peki:78:

bu hastaneler arasındaki fiyat farkı çok garip .benim doktorum özel dışardan anlaşmalı hastanesine gidicem.keşke ilgiyede gitseydi

sütyen takmazsak akan sütler noluyo peki:78:

inşallah ilk günden akacak kadar bol sütün gelir ...
kimimin gelmiyor kiminde az geliyor sütü ilk günler..o da su gibi az bişey..
inş bol olur sütün

ama akarsada koy atletitin içine kendinden yapışkanlı oluyor zaten genelde padlerin birkısmı..sen bilirsin genede

ozaman ben 2 tane pijama alıyım bide atlet ..çok sağol çünkü yeni doğum yapmış birinden akıl almak daha iyi gereksiz bi sürü şey almamış oluruz.

bu hastaneler arasındaki fiyat farkı çok garip .benim doktorum özel dışardan anlaşmalı hastanesine gidicem.keşke ilgiyede gitseydi

ben tedaviden önce özel sağlık sigortası yaptırmıştım gerçi o zaman tüp bebek yaptıracağımı bilmiyordum daha
çok faydasını gördüm ne hastaneye ne testlere ekstra hiç bişey ödemiyorum
hemde her kafama estiğinde istediğim hastaneye gidebiliyorum
yaptığım en hayırlı iş bu oldu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…