Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar moralim çok bozuk kendim kaşındım buldum sonunda da.. zaten hamilelikten dolayı sinirlerim alt üst herşeye ağlıyorum.. bugün kontrole gittim diğer doktora tekrardan ikili test için ölçüm yaptı kan vermeye gittim benim damarlarım çok zor bulunuyor kız denedi denedi bulamadı çok canım yandı.. sonra anestezi uzmanı doktor geldi suratsız bir adam hiç yüzüme bile bakmadı hemşireyle konuştu yok ben öyle yapmam da direk burdan girerim de bilmem ne derken birden sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya kalktım istemiyorum yaptırmıycam dedim ama nasıl ağlıyorum.. doktorum geldi tamam sonra gel boşver falan dediler nasıl ter boşalmış üstümden oturduğum yerler ıslandı.. çok salakça ama geçmiyor canımın sıkıntısı diyorum bir kan veremşyorum nasıl doğum yapıcam o zaman nolacak sonra daha salak şeyler geliyor aklıma ya ben kanser olsam diyaliz hastası olsam hiç damarım bulunmuyor tedavi bile olamam diye ağla ağla şiştim..hafta içi gel dedi kadın gidip ben başka doktora da gidiyorum o yaptı zate al bu da sonucu diycem başka doktora da gitmeye devam da edicem diycem istemiyosa bakmasın bana ne parasıyla değil mi..offff ruhum sıkıldı..

Kızlar merhaba , aklımda çok büyük bir soru işareti var ve kendimi engelleyemiyorum.
2 gün önce pozitif sonuç aldım ancak ne bir doktorla ne de bebeğimle tanışamadım hatırlarsanız, Dr tatilde

Kimyasal gebelik ya da dış gebelik olma ihtimali olabilir mi tüp bebekte? Bunu merak ediyorum. Lütfen bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

cnm benim yaa ne morel bozucu bi gün yaşamışın öyle
suç sende değil bebeğim o damarını bulamayanlarda
sen sakin ol ve öyle kötü olumsuzluklarda düşünme lütfen yaa
sen diğer osmancığının yaptırdığı sonucu götür 2.dr una ben başka hastanede yaptırdım getirdim de
hatta çok sinirlenirsen sizinkier bulamadı damarımı ama diğer yerdekiler saniyede buldu diye dalgada geçebilirsin
senin morelinden hiç bişi daha önemli cnm benim
takma kafana bebeğinin iyi olduğunu düşn

cnm senin değerin kaçtı
merak etme sen herşey yolundadır annesi
sen tüp bebek merkezine değerlerini bildirmedinmi
14.günde test isterler normalde onu yaptırdınmım?

heralde yani istemezse bakmasın başka dr mu yok.beceriksizler damarınız ince bulamıyoruz deyip kevgire çeviriyolar insanı işini bilen hemen buluyo..boşver hiç bozma morelini öyle salak sağlıkçılara yaptırmıycaksın doğumunu nasılsa zaten zorlamıycaksa maddi açıdan profun yapsın doğumunuda.

cnm senin değerin kaçtı
14.günde test isterler normalde onu yaptırdınmım?[/QUOTE]

Merkezime bildirdim , ancak doktorla görüşemedim. Hemşiresi değerin iyi olduğunu söyledi.Tekrar test yaptır falan demedi.10 gün sonra falan bulunduğun yerde bir doktora gidip keseyi görürsünüz dedi.
1154.6 çıkmıştı değerim 12. günde.

Doktorumu 2 kere aradım. Dönüş yapmadı
Geçen sefer tüp bebek tutmadığında hemen arayıp, gel görüşelim demişti

cnm senin değerin kaçtı

Merkezime bildirdim , ancak doktorla görüşemedim. Hemşiresi değerin iyi olduğunu söyledi.Tekrar test yaptır falan demedi.10 gün sonra falan bulunduğun yerde bir doktora gidip keseyi görürsünüz dedi.

Geçen sefer tüp bebek tutmadığında hemen arayıp, gel görüşelim demişti[/QUOTE]

berna değerin maşallah çok yüksek çıkmış bu yüzden ikinciyi istememiştir kafanı bulandırma dedikleri gibi 10 gün sonra git doktora.benimde 10 gün 387 14 gün 2240 falandı yani 12 gün seninki gibi bi değerdi tek yumurta ikizi:)malesef biri gelişmedi ama.. ..hayırlı olsun

merhaba arkadaşlar..benimde 11. gün değerim 208 çıktı..yarın ve çarşamba yeniden yaptırıcam..inşallah artar değerim endişeliyim biraz..
Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi bebişlerimize..

berna değerin maşallah çok yüksek çıkmış bu yüzden ikinciyi istememiştir kafanı bulandırma dedikleri gibi 10 gün sonra git doktora.benimde 10 gün 387 14 gün 2240 falandı yani 12 gün seninki gibi bi değerdi tek yumurta ikizi:)malesef biri gelişmedi ama.. ..hayırlı olsun[/QUOTE]

Burcuşafak ikiz olabilir mi diyorsun :)))
Arkadaşım hiç bir belirti de yok , 3 yıllık beklemenin sonunda sevinemiyorum bile , allah hayır etsin inşallah..
Yarın yine hastaneye acilden girip gebelik testi yaptırmayı denicem
Yükseldiğini görürsem rahatlarım heralde ..

Burcuşafak ikiz olabilir mi diyorsun :)))
Arkadaşım hiç bir belirti de yok , 3 yıllık beklemenin sonunda sevinemiyorum bile , allah hayır etsin inşallah..
Yarın yine hastaneye acilden girip gebelik testi yaptırmayı denicem
Yükseldiğini görürsem rahatlarım heralde ..[/QUOTE]

zaten daha hiçbi belirti olmaz meraklanma..genelde benim araştırmalarım sonucu bu bhcg değerleri ikiz:))bakalım seninki kaç tanee.
bende 8 10 14 gün doktor engellemeseydi dahada yaptırırdım sen istiyosan yarın tekrarlat içinde rahatlasın

cnm senin değerin kaçtı

Geçen sefer tüp bebek tutmadığında hemen arayıp, gel görüşelim demişti[/QUOTE]

cnm değerin yeterince yüksek kimyasal gebelik boş gebelik falan takma kafana olma ihtimali 0 çünkü
sen dr una tatil dönüşü git
hiç bi sorun olmz

kızlar ne sıcak bi gün bugünn...
evde boş boş oturmıyım kızımın kıyafetlerini yıkıyım dedim neyse önce tüm etiketlerini kestim renklerini ayırdım ve şook okadar çok almışımki inanamadım kaç postada biter allah bilir allahtan hava sıcak çabuk kururlar bide ütüsü var..benim henüz kıyafet almaya yeni başlayanlara tavsiyem sakın kapılmayın kızlar ilk üç ay hergün giydiğini yıkamasam yeter gibi duruyo.

hihihi benden bi tane daha
cnm aynen bende senin gibi kapılıp bi sürü alan şahısın
etiketleri keserken bende şok olmuştum bu kadar çokmuymuş yaa bunlardamı varmış derken yanımda dağ gibi bi yığın poşet dolusu duruyodu
yıkamaya başlamakla iyi yapmışsın cnm iyi olmuş erken erken ütüsü çok zor oluyo
ben klima karşısında yapmıştımda kolay olmuştu
deterjan ne aldın neyle yıkıyosun?

sende demiştin sanırım roxy %100 bitkisel yazıyo komşumda yeni doğum yaptı sayılır oda tavsiye etti .şimdi pembe grubunu astım çok güzel yıkamış mis gibi olmuş..balkonda çamaşırlık toz olmaz dimi.
ütü için burda bana gelen bi kadın var onu çağrıyım bende evden kaçıyım diyorum.yada ablamın evi bina yanı klima var onda ona götüriyim hepberaber yapalım diyorum hangisi eserse öyle yapıcam..
varya aldıklarımızı iyi günlerde giydirelim inşllh ama bidaha hamile kalırsam bukadar almıycam annemler diyodu alma gıcık oluyodum bırakın alıcam diye demek bildikleri varmışş

bende o toz deterjanla yıkadım ve dalinin yumuşatıcısınıda kullandım
cnm balkonun açıkmı eğer alçak katlarda isen toz olur ama yüksek katta oturuyosan bişi olmaz
diğer çamaşırların tozlanıyomuydu
ütü işini bence kendin yap çok zevkli oluyo ama klima karşısında tavsiye ederim
ah cnm inş hayırlı sağlıklı sorunsuz günlerde kullanmamızı nasip eder Allahım
varya sen yazıyon ya kendimi okur gibi oluyom
benim annem ablamda bana alma alam diye bağırıyolarda sinirleniyodum alıcam diye
onlara tamam almam diyodum ama gidip gene alıyodum şimdi dolabımızı görseler şaşıracaklar inan
ama bi yandanda diyorum belki bu benim ilk ve son hamileliğm kimsenin bişeyime karışmasına izin vermiycem belki bu duyguları son kez yaşayacam istediğimi yaparım keyfimede bakarım

bende seni okuyunca kendimi okur gibi oluyorum biyere yazmışsın hatta ben balık yemezdim annem bana başka bişey pişirirdi diye kendi kendime güldüm hatta:)
doğru söylüyosun hamileliğin tadını herşeyiyle çıkarmak lazım allah bidaha kısmet edermi bilinmez..
8 kattayım toz olmuyo aslında ama bunlar minnoşun ya insan tedirgin oluyo bide kuş var inşllh bişey yapmazlar

selam kızlar ancak kendime geldim bütün gece sıkıntımdan kabus gördüm bütün gün de uyudum.. neyse kocam halledicek meseleyi gidip diğer doktora söyleyecek biz 2 doktora gidiyoruz içimiz böyle rahat ediyor kusura bakmayın diyecek..
neyse abarttım belki kapatayım bu tatsız konuyu..herşey bir yana dün o kadar hareketliydiki kuzum fıldır fıldır döndü durdu doktor çok uzun muayene etti tekrar ense ölçebilmek için sırtüstü yatsın diye bekledi ben döndüm sağa sola bebek fıldır fıldır delirdi :)) doktor bu düz duvara tırmanır dedi.. renkli usg resimlerini cd sini verdi.. o benim gördüğüm çıkıntıya baktı aletin bir özelliği varmış onu açtı o çıkıntılar kırmızı oldu bunlar kordon gerçekten şu an bişeye benzetemiyorum dedi
sonra kuzum yüzünü döndü bize burun kemiğini falan ölçtü ay elini kafasının yanında nasıl da salladı el salladı sanki :)))

olumsuzlukları unut
dünk o mutluluklar paha biçilemez cnm yaaa
her kontrolün böyle güzel geçer inş..

arkadaşlar ben 2. tüp bebek denememde hamileyim yarın 5hafta 3 günlük oluyo aslında 1 hafta sonra doktora çık demişti doktorum ama ben dayanamayıp yarın gideceğim. acaba kese görünür mü?

dün gece yine çok kötü geçti canım yaaa
sancılandım adet sancısı gibi 3saat boyunca
hep sakinleşmeye çalıştım sabah hala devam etseydi doğururdum heralde
korkumdan gidemedimde doktora
acaba ihmal mi ediyorum???
bide dün rüzgarda kaldım biraz ondan oldu diyede üstüne düşmedim
bugün biraz daha iyiyim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…