saolasın cnm yok benımkıler cıft yumurta.bugun tam 20.deyım ben yanı 22.haftada gıtmıs olucam ozamana aldırdı randevu.24 degıl yanı:44le tabı ınsan ıster ıstemez karsılastırıyomus valla ya zaten 2 hafta var aramızda tam.sen hangı hastaneye gelıceksın ıstanbulda?
canım ben kullanıyorum evlendiğimden beri
çok memnunum etrafta asılı çamaşırlar olmayınca ev de daha derli toplu oluyo
hemde çalışıyosan aynı anda yıkayıp kurutup kaldırabiliyosun zamandan da tasarruf
yeri olmayanlar üst üste konulabiliyo çamaşır makinesiyle
bu arada ben istanbulda kadıköy şifa tanju demirörene gidiyorum
ben medıcalparka gıdıorum goztepede mehtap yazıcıoglu baya ıyı doktor zaten acayıp yogun cok arastırdım bende bunda karar kıldım hem sıgortada var ve hastane bızım ıcınde ıy ı baya kapsamlı yanı
merhaba arkadaşlar ben bu ay devlet hastanesinde raporla tüp bebek tedavisine başlamıştım pazartesi yumurtalarım toplandı (çok kötüydü)(( ve dün kötü bir haber aldım sadece 1 yumurtam çıkmış ve o da bozuk olduğu için işlem yapılmamış tedavim iptal olmuştu... yalnız hastaneye gidip çıkış işlemleri yaptırıken bir şey öğrendim raporla ilaç hakkımı kullanmış ama uygulama hakkımı kullanmamışım... yani ilaçlarımı kendim temin edersem tekrar tüp bebek tedavisine başlayabilirmişim ... eşimle konuştum maddi olarak olanaksız dedi ... onunda zaten morali çok bozuk benimle konuşmuyor bile susuyor sadece... arkadaşlar bu tedavimde 7 kutu cetrodite ve 4 kutu gonal f 450 kullandım adet olduğumda tekrar gidicem belki uzun protokol uygulanır bu sefer yani uzun lafın kısası hemşire bana aynı ilaçları kullanabilirsin ek olarak lucrin gerekebilir dedi... benim sizlerden ricam tedaviden elinizde kalan ilaçlarınızı (eğer tekrar ihtiyacınız olmazsa) bağışlamak isterseniz ben kabul edebilirim... bana bu şekilde yardımcı olabilecek birine çok dua ederim inanın ... ben hastanede kullanılmış olan gonal fi mi iğnelere devam eden birine verdim biliyorsunuz açılmış olan ilaçlar 28 gün içinde kullanılmalı eğer açılmasaydı bile kendime söz vermiştim ilacım kalırsa ve ben hamile kalırsam birilerine bağışlayacağım demiştim ama olmadı maalesef şu an ihtiyacı olan ben oldum... arkadaşlar tedavime kadar bu ilaçları ne kadar tedarik edebilirsem benim için o kadar iyi olacak ... zaten özelde ücretli tedavi olabilmem şu an mümkün bile değil ama en azından rapor hakkım bitmeden süresi dolmadan sizinde yardımlarınızla kullanmak istiyorum bu konuda destek olacak herkesten alalh razı olsun ve kim olursa olsun tedavisinden olumlu sonuç alsın inşallah benim yaşadığımı yaşamasınlar ... ki ayrıca çok daha zor durumda olanlar da olabilir bunun içinde tabiki şükrediyorum rabbime... çok uzattım arkadaşlar ama dediğim gibi gonal f 450 cetrodite lucrin gibi ilaçlarınız varsa bağışlamak isterseniz çok memnun olurum ve eminimki rabbim benim bu sıkıntımı çok iyi bildiği için çok büyük sevaba girersiniz çok dua ederim... bir şeyi daha anladım aç bile kalır kimseye belli etmezdim ama çocuk için herşey yapılabilir miş.. allah hepimizin yardımcısı olsun .. teşekkürler herkese
Kızlar istanbul medipol de şükriye leyla altuntaşa gideniniz ya da duyanınız var mı? Çok yerde okudum, herkes çok memnun...
Ahh canım benim. olsaydı inan hemen gönderirdim. Ama biz ilaç almadık hiç. Tüp bebek kiliniğinden bize ne kadar lazımsa veriyorlardı. Fazla ilacım hiç yok malesef. Transferden sonraki ilaçları biz kendimiz aldık sadece. Canım Rabbim en kısa zamanda doğal yollardan versin inş. Seni bizlerden iyi kimse anlayamazRabbim aratmasın
Kızlar istanbul medipol de şükriye leyla altuntaşa gideniniz ya da duyanınız var mı? Çok yerde okudum, herkes çok memnun...
günaydın kızlar saate falan bakmamışım yarım saatten çok var ama işteyim daha temizlikçiler bile gelmemiş :))) ama çok şükür dünkü gibi değilim iyi kalktım bu sabah işe de ağlamadan geldim :))
evocum gözün aydın görmüşsün bebeğini, benim doktor hep renkli de veriyor 1-2 tane ama küçük olduğundan mıdır nedir sanki siyah beyaz olanlar daha net daha anlaşılır.. istersen biraz ilerleyince git de bişeye benzesin..
biz geldik kızlar :) kızımı gördük geldik çok şükür ölçümleri haftasına uygunmuş,bide gülücük gönderdi bize fıstıkım :)
doktor baya kilo almışsın seni zayıf görmeye alışmıştık dedibiraz frenlesen iyi olur dedi ama napalım doğumdan sonra veririz artık.
doğum hakkında konuşmak için erken mi dedim evet dedi :) bende ısrar etmedim bakalım kısmet.
bu arada benim doktorun renkli dopler ultrasonu yok başka bir doktora gideyim diyorum hatıra resimleri olsun istiyorum.sizce kaçınca haftalarda gitmek iyi olur?ben şimdi 25.haftamdayım önümüzdeki haftaya mı gitsem yoksa 1 ay daha beklesem mi?
çok teşekkür ederim beni anlayacağınızdan emin olduğum için zaten tereddüt etmeden yazdım buraya allah razı olsun
biz geldik kızlar :) kızımı gördük geldik çok şükür ölçümleri haftasına uygunmuş,bide gülücük gönderdi bize fıstıkım :)
doktor baya kilo almışsın seni zayıf görmeye alışmıştık dedibiraz frenlesen iyi olur dedi ama napalım doğumdan sonra veririz artık.
doğum hakkında konuşmak için erken mi dedim evet dedi :) bende ısrar etmedim bakalım kısmet.
bu arada benim doktorun renkli dopler ultrasonu yok başka bir doktora gideyim diyorum hatıra resimleri olsun istiyorum.sizce kaçınca haftalarda gitmek iyi olur?ben şimdi 25.haftamdayım önümüzdeki haftaya mı gitsem yoksa 1 ay daha beklesem mi?
günaydın kızlar saate falan bakmamışım yarım saatten çok var ama işteyim daha temizlikçiler bile gelmemiş :))) ama çok şükür dünkü gibi değilim iyi kalktım bu sabah işe de ağlamadan geldim :))
evocum gözün aydın görmüşsün bebeğini, benim doktor hep renkli de veriyor 1-2 tane ama küçük olduğundan mıdır nedir sanki siyah beyaz olanlar daha net daha anlaşılır.. istersen biraz ilerleyince git de bişeye benzesin..
Dün çok sancılanınca eyvahh daha evimin temizliğide bitmedi dedim. Sonra kendi kendime senaryolar kuruyorum. Ben hast. olsam bile ablanın yanında kızkardeşim durur, abla temizliği yapar biz hast. çıkana kadar die
Kiloya gelincee bende 1,70 boy 62 kiloydum. Tedavide 65 oldum. Neyse Dr uzunsun problem değil bi 13 alabilirsin ded. Bendeamaaan doğumdan sonra veririm. şimdi 1,70 boyunda 84 kg cıkk bir filim resmenn. Son aylarda kilo kontrolü yapmak çok zor. Bİr haftada 3-4 kilo bile alınabiliyor. Şimdi almamak için çok zorlanıyorum. Keşke baştan biraz daha dikkat etseymişim diyorum. Ama bana kilo aldıran yemek değil, hareketsizlik. malum korkuyoruz en ufak bişey yapmaya, meleklerimize bişey olcak die.
ah canım yalancı doğum sancısı diye geçiyor halk arasındaki bilinen adı eltim tam 15 gün doğuma kadar aralıksız çekti kadıncağız en son dayanamıyordu intihar edicem diyordu neyseki seninki olmuş bitmiş uyutmamış ama olsun iyisin şimdi geçmiş olsun bende çok güzel senaryolar yazarım anında hemde eeeee annemin kızıyım nede olsa oda aynıdır :))) olur olur herşey olur onlar bir sağlıklısıyla gelsinlerde
duydum cnm eltımın doktoru kendımde tanıstım cok memnun eltım. hastanede ıyı daha uygun mesela bnm hastaneden.yogun bakımı bılmem ama.bnm doktor acayıp yogun leyla hanmda aynısı cnm.medıcalpark hastane olarak daha donanımlı netten arastır ıcını ıncele memnun kalırsın.dogum ıcın bıse dıyemıyorum ama tabı:)ama eltımde leyladan ve hastaneden memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?