Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Maşallah 20 olmuşunuz :) Allah tamamına erdirsin güzelim...
Valla bizimkilerden sağdaki kapamıştı soldakini o yüzden çoğunlukla sağdakini görebildik. doktor ondan dedi hani 24te olsa daha güzel seçilir ikisi de diye. Seninkiler gösterirler net belki.
ben istanbulda kararsızım be tatlım. daha doğrusu seçenek olarak doktor bildiğim yok... Sema hastanesi olabilir diyodum orda bi tanıdığım doktor vardı ama.. gidip görüşmeden şu an hiç bişiy diyemiyorum. sen kime gidiyosun, nerdesin?

Ayy ne güzel valla. heves ediyorum da, yer yok ki. şimdi bu tuttuğumuz evde de çamaşır makinasına özel dolap var. hani üstüste koyum desem de olmaz.ebeveyn banyosu da zaten malum küçük oluyo... alsam alıcam çok istiyorum da dediğim gibi hiç sevmiyorum çamaşır yıka as topla.... bi de artık vaktim çok kısıtlı olucak benim...

hmmm şimdi gördüm yazdığını. göztepede he. anladım canım. orası da olabilir tabi. memnunsun yani di mi? ilgisi nasıl? hastane kapsamlı mı? yeni doğan yoğun bakımı v.s. ?

Ahh canım benim. olsaydı inan hemen gönderirdim. Ama biz ilaç almadık hiç. Tüp bebek kiliniğinden bize ne kadar lazımsa veriyorlardı. Fazla ilacım hiç yok malesef. Transferden sonraki ilaçları biz kendimiz aldık sadece. Canım Rabbim en kısa zamanda doğal yollardan versin inş. Seni bizlerden iyi kimse anlayamaz Rabbim aratmasın

çok teşekkür ederim beni anlayacağınızdan emin olduğum için zaten tereddüt etmeden yazdım buraya allah razı olsun

biz geldik kızlar :) kızımı gördük geldik çok şükür ölçümleri haftasına uygunmuş,bide gülücük gönderdi bize fıstıkım :)
doktor baya kilo almışsın seni zayıf görmeye alışmıştık dedi biraz frenlesen iyi olur dedi ama napalım doğumdan sonra veririz artık.
doğum hakkında konuşmak için erken mi dedim evet dedi :) bende ısrar etmedim bakalım kısmet.
bu arada benim doktorun renkli dopler ultrasonu yok başka bir doktora gideyim diyorum hatıra resimleri olsun istiyorum.sizce kaçınca haftalarda gitmek iyi olur?ben şimdi 25.haftamdayım önümüzdeki haftaya mı gitsem yoksa 1 ay daha beklesem mi?

Kızlar istanbul medipol de şükriye leyla altuntaşa gideniniz ya da duyanınız var mı? Çok yerde okudum, herkes çok memnun...

duydum cnm eltımın doktoru kendımde tanıstım cok memnun eltım. hastanede ıyı daha uygun mesela bnm hastaneden.yogun bakımı bılmem ama.bnm doktor acayıp yogun leyla hanmda aynısı cnm.medıcalpark hastane olarak daha donanımlı netten arastır ıcını ıncele memnun kalırsın.dogum ıcın bıse dıyemıyorum ama tabı:)ama eltımde leyladan ve hastaneden memnun

günaydın kızlar saate falan bakmamışım yarım saatten çok var ama işteyim daha temizlikçiler bile gelmemiş :))) ama çok şükür dünkü gibi değilim iyi kalktım bu sabah işe de ağlamadan geldim :))
evocum gözün aydın görmüşsün bebeğini, benim doktor hep renkli de veriyor 1-2 tane ama küçük olduğundan mıdır nedir sanki siyah beyaz olanlar daha net daha anlaşılır.. istersen biraz ilerleyince git de bişeye benzesin..

sanada günaydın ayşecim iyi olmana sevindim :)aman nazar değmesin

hoş geldiniz :) boşver kiloları siz iyisiniz ya doğumdan sonra veririz tabi evet doğumu konuşmak için erken ama bir ay sonra konuşmaya başlıycaz :) İNŞALLAH ALLAH'ın izni ile. altıncı aydan sonra usg'de bebeği bütün olarak görüntüleyemiyorlarmış büyüdüğü için tatlım ama ne zaman gideceğini sen daha iyi bilirsin

Son düzenleme:

oh maş. fıstığına canım. Rabbim hep güldüsün inş. benim hep renkli bazen bakıyorumda 7. aydanitibaren yüzü felan baya belli oluyor.

Günyadın canımm

bana pek aydın olmadı ama bu sabah...

Bu gece hiiiiççç uyuyamadımm.Gözlerim acıyor resmen. Sancım vardı belim ve karnım fenaydı. İlk defa böyle oldum..bi taraftanda göbeğin kaşıntısı harıl harıl. Şimdide temizlikçi abla temizliğe geldi. Artık yatamam, ona yemek yapıcam ileri geri işler oluyor. Ama en sevindiğim şey salonumdaki koltuk yüzlerini makinaya atttırdı ben sokarım die ohh misler gibi olcak. Sırt dayama kısmı ve oturma kısmı yıkanabiliyor. Geri kalanda deri zaten. Ben doğurmadan evimde misler gibi olsaydı hayırlısıyla

Dün çok sancılanınca eyvahh daha evimin temizliğide bitmedi dedim. Sonra kendi kendime senaryolar kuruyorum. Ben hast. olsam bile ablanın yanında kızkardeşim durur, abla temizliği yapar biz hast. çıkana kadar die

Kiloya gelincee bende 1,70 boy 62 kiloydum. Tedavide 65 oldum. Neyse Dr uzunsun problem değil bi 13 alabilirsin ded. Bendeamaaan doğumdan sonra veririm. şimdi 1,70 boyunda 84 kg cıkk bir filim resmenn. Son aylarda kilo kontrolü yapmak çok zor. Bİr haftada 3-4 kilo bile alınabiliyor. Şimdi almamak için çok zorlanıyorum. Keşke baştan biraz daha dikkat etseymişim diyorum. Ama bana kilo aldıran yemek değil, hareketsizlik. malum korkuyoruz en ufak bişey yapmaya, meleklerimize bişey olcak die.

Dün çok sancılanınca eyvahh daha evimin temizliğide bitmedi dedim. Sonra kendi kendime senaryolar kuruyorum. Ben hast. olsam bile ablanın yanında kızkardeşim durur, abla temizliği yapar biz hast. çıkana kadar die

ah canım yalancı doğum sancısı diye geçiyor halk arasındaki bilinen adı eltim tam 15 gün doğuma kadar aralıksız çekti kadıncağız en son dayanamıyordu intihar edicem diyordu neyseki seninki olmuş bitmiş uyutmamış ama olsun iyisin şimdi geçmiş olsun bende çok güzel senaryolar yazarım anında hemde eeeee annemin kızıyım nede olsa oda aynıdır :))) olur olur herşey olur onlar bir sağlıklısıyla gelsinlerde

o da bişey mi2.5 yıl önce evlendiğimde 168 boyla 62 kiloydum.çikolata kisti,ameliyat,menapoz derken 75 oldum.tüp bebekle 82 ye fırladım .şimdi92 kiloyum.kendimi göresim gelmiyor.kızım doğsun sonra bakıcaz artık çaresine.:97:

Gözünaydın tatlım Allah nazarlardan korusun Güleryüzlü olcak desene fıstık :)))
Ben şimdiden aldım 9 kilo... çok hareketsizim. yoksa öyle aman aman yediğim yok. Amaaan veririrz elbet canım, sıkma sen de canını. ben artık takmıyorum:)
Renkli usg için hemen gitsen de olur. tam zamanı gibi. bana 24. haftada gel dediler. Bir ay daha beklersen kocaman olur, her bi yerini net seçemezsiniz :)))

Evet canım yalancı doğum sancılarıı.

Ben gideyimde şu öğle yemeğine girişeyim. Abla aç kalmasın :))

Hmmm nette de bi tane kötü yorum yok valla. sanki şimdiden içime sindi gibi. benim arkadaşım da o hastanede sema maraşlıda doğum yaptı. o da iyi diyor. erken doğum olmuştu onunda. küvez, yoğun bakımı v.s çok memnun kalmıştı. hemşireler falan çok ilgili diyodu.
medicalparkı biliyorum. ben tedavimi de memleketteki medicalparkta yaptırdım. genel olarak çok iyi ekipmanları falan. bakalım, gidip görüşmeden karar vermek çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…