günaydın kızlar saate falan bakmamışım yarım saatten çok var ama işteyim daha temizlikçiler bile gelmemiş :))) ama çok şükür dünkü gibi değilim iyi kalktım bu sabah işe de ağlamadan geldim :))
evocum gözün aydın görmüşsün bebeğini, benim doktor hep renkli de veriyor 1-2 tane ama küçük olduğundan mıdır nedir sanki siyah beyaz olanlar daha net daha anlaşılır.. istersen biraz ilerleyince git de bişeye benzesin..
oh maş. fıstığına canım. Rabbim hep güldüsün inş. benim hep renkli bazen bakıyorumda 7. aydanitibaren yüzü felan baya belli oluyor.
Günyadın canımm
bana pek aydın olmadı ama bu sabah...
Bu gece hiiiiççç uyuyamadımm.Gözlerim acıyor resmen. Sancım vardı belim ve karnım fenaydı. İlk defa böyle oldum..bi taraftanda göbeğin kaşıntısı harıl harıl. Şimdide temizlikçi abla temizliğe geldi. Artık yatamam, ona yemek yapıcam ileri geri işler oluyor. Ama en sevindiğim şey salonumdaki koltuk yüzlerini makinaya atttırdı ben sokarım die ohh misler gibi olcak. Sırt dayama kısmı ve oturma kısmı yıkanabiliyor. Geri kalanda deri zaten. Ben doğurmadan evimde misler gibi olsaydı hayırlısıyla
Dün çok sancılanınca eyvahh daha evimin temizliğide bitmedi dedim. Sonra kendi kendime senaryolar kuruyorum. Ben hast. olsam bile ablanın yanında kızkardeşim durur, abla temizliği yapar biz hast. çıkana kadar die
Cümleten günaydııın!
Ayy bu sabah yani,,, sabah namazı vakştlerinde deprem oldu erzincanda ben de uyandım uykudan. çok kötü hissediyorum bugünbi daha olmaz inşallah...
bi tuhafım. hiç bişiy yapasım yok. hala kahvaltı etmedim yineaksilik sütte bitmiş yumurtada ekmekte. akşam eşim acile bi gitti, bilmem kaçta geldi alamadık bişiy. sabahta yine acil çağırdılar... ufff hiç gidip kendim de alamam. gözümde büyüyo... bugün evde napıcam hiç bi fikrim yok
kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşüneniz var mı? yada tutan memnun kalan... benim aklıma düştü, dün bi araştırdım. fotoğraflar şahane. nasıl duygu yüklüler. mail attım cevap göndermişler iki yerden. ortalama mini paketleri 600den başlıyo. gereksiz bi masraf gibi geliyo ama... ne dersinizi?
günaydın kızlar saate falan bakmamışım yarım saatten çok var ama işteyim daha temizlikçiler bile gelmemiş :))) ama çok şükür dünkü gibi değilim iyi kalktım bu sabah işe de ağlamadan geldim :))
evocum gözün aydın görmüşsün bebeğini, benim doktor hep renkli de veriyor 1-2 tane ama küçük olduğundan mıdır nedir sanki siyah beyaz olanlar daha net daha anlaşılır.. istersen biraz ilerleyince git de bişeye benzesin..
hoş geldiniz :) boşver kiloları siz iyisiniz ya doğumdan sonra veririz tabi evet doğumu konuşmak için erken ama bir ay sonra konuşmaya başlıycaz :) İNŞALLAH ALLAH'ın izni ile. altıncı aydan sonra usg'de bebeği bütün olarak görüntüleyemiyorlarmış büyüdüğü için tatlım ama ne zaman gideceğini sen daha iyi bilirsin
Kiloya gelincee bende 1,70 boy 62 kiloydum. Tedavide 65 oldum. Neyse Dr uzunsun problem değil bi 13 alabilirsin ded. Bendeamaaan doğumdan sonra veririm. şimdi 1,70 boyunda 84 kg cıkk bir filim resmenn. Son aylarda kilo kontrolü yapmak çok zor. Bİr haftada 3-4 kilo bile alınabiliyor. Şimdi almamak için çok zorlanıyorum. Keşke baştan biraz daha dikkat etseymişim diyorum. Ama bana kilo aldıran yemek değil, hareketsizlik. malum korkuyoruz en ufak bişey yapmaya, meleklerimize bişey olcak die.
Gözünaydın tatlım Allah nazarlardan korusunGüleryüzlü olcak desene fıstık :)))
Ben şimdiden aldım 9 kilo... çok hareketsizim. yoksa öyle aman aman yediğim yok. Amaaan veririrz elbet canım, sıkma sen de canını. ben artık takmıyorum:)
Renkli usg için hemen gitsen de olur. tam zamanı gibi. bana 24. haftada gel dediler. Bir ay daha beklersen kocaman olur, her bi yerini net seçemezsiniz :)))
Cümleten günaydııın!
Ayy bu sabah yani,,, sabah namazı vakştlerinde deprem oldu erzincanda ben de uyandım uykudan. çok kötü hissediyorum bugünbi daha olmaz inşallah...
bi tuhafım. hiç bişiy yapasım yok. hala kahvaltı etmedim yineaksilik sütte bitmiş yumurtada ekmekte. akşam eşim acile bi gitti, bilmem kaçta geldi alamadık bişiy. sabahta yine acil çağırdılar... ufff hiç gidip kendim de alamam. gözümde büyüyo... bugün evde napıcam hiç bi fikrim yok
kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşüneniz var mı? yada tutan memnun kalan... benim aklıma düştü, dün bi araştırdım. fotoğraflar şahane. nasıl duygu yüklüler. mail attım cevap göndermişler iki yerden. ortalama mini paketleri 600den başlıyo. gereksiz bi masraf gibi geliyo ama... ne dersinizi?
ne oldu kıran girdi yine milleteayşecim dükkanı erken açmışsın ama bize hiç uğramadın aşk olsun
hadi gelin artık sizi bekliyorum yine topiğin bekçisi konumuna girdim kimsecikler yok bende topiği bekliyim bari alır götürürler falan ALLAH korusun dimi yani :)))))
geldiiiiim... sabahtan çok işim vardı bakamadım hiç, hoş şimdi de var işlerim ama yine sallıyorum :)))
hoşgeldinaz daha gelmeseydin istifa edecektim bekçilikten :)) çok sıkıldım canım
ay kıyamam yalnız bırakmam ben seni merak etme :)) bugün öğlen kuyumcuya gittim hiç takmadığım bir yüzüğüm vardı onu verdim miniğime nazarlık aldım bakıp bakıp seviniyorum o da anladı galiba pıt pıt yapıyor bana :)))
ya aslında endişeleniyorum ben yine bu çocuk pıt pıtı bırakıp ne zaman tekmelemeye başlar ki?? normal mi acaba hala bu kadar hafif vuruyor olması?
ayşecim benim 21. ve 22. hafta coşmuştu nasıl destekli vuruyordu sadece bu iki hafta için bahsediyorum çünkü ondan sonra yine benim pıt pıt vurmaya başladı büyüdü yeri daraldı eee birazda kilo varsa daha az hissedilir her anne adayı ve bebekte bu değişiklik gösteriyor tabi ama endişelenmeni gerektirecek birşey yok.
tatlım anne karnındaki bebeğin kalp atışını dinlemek için koreliler küçük bir alet geliştirmişler bir sitedede satışa sunulmuş 65 tl falan en iyisi biz ondan alalım :)))
ooo onu ben aylar önce görmüştüm çok yalvardım alalım diye kocama kızdı iyice delirdin artık sen dedi aldırtmadı.. doktor da alma tam yerini bulamazsın yerini bulamayınca duyamazsın bu sefer de daha çok telaşlanırsın dedi ama hala alasım var :)))
sen hangi sitede gördün ben hepsiburadada gördüm ama daha pahalıydı..
bende orada gördüm tatlım zemin beyaz ortasında pembe kalp var birde kulaklığı vardı.
almayı bende düşündüm ama vaz geçtim sonra işin espirisi acnım çok pimpirikliyiz ya ondan dedim gerçi sen bendende pimpiriklisin telaşe memuru muhakkak herşeye telaşlanıyorsun birde haftada bir kontrolün var benim gibi ayda bir olsa herhalde kafayı yersin sen :)))
Ausecim nasilsinizzzzz..bis bebeimisle servis beklioruss...:2:
ya ayşecim çok canım sıkılıyor iş yapasımda yok bir önerin varmı ne yapıyimde geçsin canımın sıkıntısı
ayy benim iin böyle zamanlar çok tehlikeli oluyo boş kalınca internetten alışveriş yapıyorum hep(( unnado, limango, nar bebe, e-bebek artık Allah ne verdiyse :)))
sanada günaydın tatlım geçmiş olsun korkma ALLAH'ın izni ile olmaz bir daha ama kahvaltını aksatma tatlım alış-verişe çıkmıyorsun madem makrna yap pilav yap ne biliyim ekmeksiz yenilen birşeyler yapta ye :)
doğum fotoğrafçısı çok güzel olur çok güzel bir anı olur İNŞALLAH bütçe ayırabilirsem neden olmasın düşünüyorum yani malum özel doğum yapıcam maliyeti ya 2000 tl yada 2.500 tl olacak doğumun şekline göre:) biliyorsunuzki ben daha bebeğime alış-verişede başlamadım birde onlar var İNŞALLAH kalırda bütçe çektiririm çok istiyorum çok güzeller
sen de hissettin mi cnm depremi?ben de korkuyorum çok yaa.ben 3.ayımdayken olmuştu bilecikte baya bi sallandı burası da.hamileyken daha da bi korkuyo insan.rabbim korusun beterinden.
şizofrencim aç kalman iyi değil ama tansiyonun falan düşer bayılırsın sonra evde Allah korusun.en azından sabahları süt içebilirsin uyanınca.ben öyle yapıyorum.
doğuma fotoğraflarını ben eşime çektirmeyi düşünüyorum cnm.ben fotoğrafçılık kursuna gitmiştim ordan eşime bikaç tüyo vermiştim o da güzel çekiyo artık.bence imkanın varsa güzel bir anı olur :))
ay kıyamam yalnız bırakmam ben seni merak etme :)) bugün öğlen kuyumcuya gittim hiç takmadığım bir yüzüğüm vardı onu verdim miniğime nazarlık aldım bakıp bakıp seviniyorum o da anladı galiba pıt pıt yapıyor bana :)))
ya aslında endişeleniyorum ben yine bu çocuk pıt pıtı bırakıp ne zaman tekmelemeye başlar ki?? normal mi acaba hala bu kadar hafif vuruyor olması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?