Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Günaydın canım sana da! Ay çok sevindim iyi olmana. valla birinizin az bi morali bozuk olsun ben çok etkileniyorum ya hemen keyfim kaçıyo benim de...
bizim meleklerimizin hiç doğru düzgün fotoğrafı yok ya bi keseler var, bi kalp atışını duyduğumuzda bi de 12. haftadan bi görüntüleri var... ayrıntılıda cd yaptı doktor ama bana çok ürkütücü geldi görüntüler almak istemedim biraz daha büyüdüklerinde daha iyi olur sanırım...

Ayyy geçmiş olsun tatlım. fazla kaptırma kendini, yorma sakın. madem yardımcın da var, sen söyle o yapsın :) Allah zamanında doğumlar yaşatsın hepimize inşallah... ben çok korkuyorum erken doğumdan ya...

Cümleten günaydııın!
Ayy bu sabah yani,,, sabah namazı vakştlerinde deprem oldu erzincanda ben de uyandım uykudan. çok kötü hissediyorum bugün bi daha olmaz inşallah...
bi tuhafım. hiç bişiy yapasım yok. hala kahvaltı etmedim yine aksilik sütte bitmiş yumurtada ekmekte. akşam eşim acile bi gitti, bilmem kaçta geldi alamadık bişiy. sabahta yine acil çağırdılar... ufff hiç gidip kendim de alamam. gözümde büyüyo... bugün evde napıcam hiç bi fikrim yok

kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşüneniz var mı? yada tutan memnun kalan... benim aklıma düştü, dün bi araştırdım. fotoğraflar şahane. nasıl duygu yüklüler. mail attım cevap göndermişler iki yerden. ortalama mini paketleri 600den başlıyo. gereksiz bi masraf gibi geliyo ama... ne dersinizi?

sanada günaydın tatlım geçmiş olsun korkma ALLAH'ın izni ile olmaz bir daha ama kahvaltını aksatma tatlım alış-verişe çıkmıyorsun madem makrna yap pilav yap ne biliyim ekmeksiz yenilen birşeyler yapta ye :)
doğum fotoğrafçısı çok güzel olur çok güzel bir anı olur İNŞALLAH bütçe ayırabilirsem neden olmasın düşünüyorum yani malum özel doğum yapıcam maliyeti ya 2000 tl yada 2.500 tl olacak doğumun şekline göre:) biliyorsunuzki ben daha bebeğime alış-verişede başlamadım birde onlar var İNŞALLAH kalırda bütçe çektiririm çok istiyorum çok güzeller

aysecim iyi olmana sevindim cnm hep böyle gitsin inş.rabbim yardımcın olsun.aslında 7.ayı beklesem iyi olacak galiba bende karar veremedim daha.nette de çok büyüyünce seçilemiyo falan yazıyo.en iyisi 7.ayı geçirmemek sanırım.

manolyacım valla öyle aşırı bişey de yemiyorum aslında ama bayramda çok tatlı yemiştim ondan beri tatlıya düştüm biraz.zaten kendimi kasamam ben açlığa hiç dayanamıyorum.ama hareketsiz kaldım aslında yürüyüşe başlasam iyi olacak çünkü ayaklarıma kramplar girmeye başladı bide.

bende 1.60 ım cnm.boy kısa olunca top gibi oluyo insan :)) ama ben aynada bakınca gülme krizine giriyorum bu halim bile hoşuma gider oldu :))
gerçekten de hareketsizlikten alıyoruz sanırım biz.

saol cnm darısı senin kontrole inş.bende 7.aya gideceğim sanırım çok büyük olunca da tam seçilmiyomuş evet.şeker yüklememiz de yapıldı bugün
sonucu almadık daha bakalım bundan sonra doğum şeklimiz kalıyo galiba geriye :)

sen de hissettin mi cnm depremi?ben de korkuyorum çok yaa.ben 3.ayımdayken olmuştu bilecikte baya bi sallandı burası da.hamileyken daha da bi korkuyo insan.rabbim korusun beterinden.
şizofrencim aç kalman iyi değil ama tansiyonun falan düşer bayılırsın sonra evde Allah korusun.en azından sabahları süt içebilirsin uyanınca.ben öyle yapıyorum.
doğuma fotoğraflarını ben eşime çektirmeyi düşünüyorum cnm.ben fotoğrafçılık kursuna gitmiştim ordan eşime bikaç tüyo vermiştim o da güzel çekiyo artık.bence imkanın varsa güzel bir anı olur :))

ne oldu kıran girdi yine millete ayşecim dükkanı erken açmışsın ama bize hiç uğramadın aşk olsun
hadi gelin artık sizi bekliyorum yine topiğin bekçisi konumuna girdim kimsecikler yok bende topiği bekliyim bari alır götürürler falan ALLAH korusun dimi yani :)))))

şimdi son dakika depremlerine baktımda ERZİNCAN'da sabah altıda başlamış saat oniki'ye kadar neredeyse 15-20 kez ara ara depremler olmuş ne çok artçı depremler olmuş çok şaşırdım :44:

geldiiiiim... sabahtan çok işim vardı bakamadım hiç, hoş şimdi de var işlerim ama yine sallıyorum :)))

hoşgeldin az daha gelmeseydin istifa edecektim bekçilikten :)) çok sıkıldım canım

ay kıyamam yalnız bırakmam ben seni merak etme :)) bugün öğlen kuyumcuya gittim hiç takmadığım bir yüzüğüm vardı onu verdim miniğime nazarlık aldım bakıp bakıp seviniyorum o da anladı galiba pıt pıt yapıyor bana :)))
ya aslında endişeleniyorum ben yine bu çocuk pıt pıtı bırakıp ne zaman tekmelemeye başlar ki?? normal mi acaba hala bu kadar hafif vuruyor olması?

ayşecim benim 21. ve 22. hafta coşmuştu nasıl destekli vuruyordu sadece bu iki hafta için bahsediyorum çünkü ondan sonra yine benim pıt pıt vurmaya başladı büyüdü yeri daraldı eee birazda kilo varsa daha az hissedilir her anne adayı ve bebekte bu değişiklik gösteriyor tabi ama endişelenmeni gerektirecek birşey yok.
tatlım anne karnındaki bebeğin kalp atışını dinlemek için koreliler küçük bir alet geliştirmişler bir sitedede satışa sunulmuş 65 tl falan en iyisi biz ondan alalım :)))

ooo onu ben aylar önce görmüştüm çok yalvardım alalım diye kocama kızdı iyice delirdin artık sen dedi aldırtmadı.. doktor da alma tam yerini bulamazsın yerini bulamayınca duyamazsın bu sefer de daha çok telaşlanırsın dedi ama hala alasım var :)))
sen hangi sitede gördün ben hepsiburadada gördüm ama daha pahalıydı..

bende orada gördüm tatlım zemin beyaz ortasında pembe kalp var birde kulaklığı vardı.
almayı bende düşündüm ama vaz geçtim sonra işin espirisi acnım çok pimpirikliyiz ya ondan dedim gerçi sen bendende pimpiriklisin telaşe memuru muhakkak herşeye telaşlanıyorsun birde haftada bir kontrolün var benim gibi ayda bir olsa herhalde kafayı yersin sen :)))

ben ayda bire hayatta dayanamam.. napalım kolay bulmadık ki telaşlanmamız normal.

ya ayşecim çok canım sıkılıyor iş yapasımda yok bir önerin varmı ne yapıyimde geçsin canımın sıkıntısı

ya ayşecim çok canım sıkılıyor iş yapasımda yok bir önerin varmı ne yapıyimde geçsin canımın sıkıntısı

ayy benim iin böyle zamanlar çok tehlikeli oluyo boş kalınca internetten alışveriş yapıyorum hep (( unnado, limango, nar bebe, e-bebek artık Allah ne verdiyse :)))

Ya uykudan uyandığımda sallanıyodum o beni ürküttü bi daha olmaz inşallah bizim hissedicemiz kadar...
kahvaltı severim aslında ama, bugün çok mahmurum ya. dondurucuda su böreği vardı. ondan çıkarıp yedim. eşim öğlen geldi, yemek yedik beraber. yine pinekliyorum :)
Ya doğum fotoğrafçısı olayına bayıldım bende ama, çok pahalı geliyo ya. kıyamıyorum valla. 600lira ne demek... keşke biraz daha uygun olabilse...

Evet canım ya. uykudan uyandırdığı için ürküttü. eşime diyorum sen mi salladın. dalga geçiyo he uyu diye ben salladım :) normalde ben kendimi sallaya sallaya uyurum da ona sarıyo :)))
Aç kalmamın imkanı yok zaten. hemen elim ayağım kesiliyo. ama öle eni konu şunu yapim bunu yapim yiyim diyemedim bugün. çok mahmurum ya...

Doğum fotoğrafçısı olayını eşin yapıcaksa o daha güzelmiş. bak bana da filir oldu. zaten eşim doğumuma girer. boş durmasın bari :)))
çok pahalı yoksa ya...

ayyy ne iyi yapmışsın canım ya. hayırlı olsun. güzel günlerde kullanın inşallah... benim de çok hoşuma gidiyo. çatal iğne şeklinde oluyo da ucunda nazar boncuğu oluyo ya bayılıyorum onlara :) altın düşe dursun alıcam inşallah:)))
Kız daha dur niye acele ediyon. yavaştan yavaştan hızlanıvcak. daha ne kadar ki yavrucuklarımız tekmelesin şiddetli :) biraz daha zamanı var bence. dışardan hissediliyo mu? hani görebiliyon mu hareket ettiğini karnını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…