evet buyumusler21 cm boyları bırı 303 bırı 285gr olmuslar ıyı dedı drumuz.cok hareketlıler ıkısıde yandın dedı dr dogru duzgun poz alamadık oyuzden neyse 2 hafta sonra ayrıntınlıya gırcem ıns.bole ıste bu sefer hasret uzun surmıcek cnm bıde senınkıler 450 ser gramdı ya hanı ne kadarlıktın ozaman acaba???????
günaydın kızlar...!
ben iyice ağırlaştım ve tembelleştim işe zor geliyorum
biri çıksada şu doğum iznini düzenlese mesela doğum öncesi 3 ay doğum sonrası 6 ay süt iznide 6 ay içinde olsa yetkililere duyurulur
:))
Günaydın tatlım!
Ayyy nasıl benimsedim ben sizi ya. size günaydın demeden bişiy yapamaz oldum valla :)))
Çalışıyo olmanız sahiden çok zor. Ben de evde bişiylerle meşgulüm ama, insan yine uzanası gelince uzanıyo... Allah kolaylık versin canım...
Ben de bugün yemek yapıcam, çamaşırlar yıkanıyo onlar asılcak. ve daha kahvaltı etmedim ya. hiç hazırlayasım yok. şöööyle bi açıkbüfe bi kahvaltı olaydı be süper olurdu valla :)))
araba koltuğunu hastaneden gelirken lazım oluyor dediler aldım ben, şu ikili set olanlardan ana kucağı ve araba beraber.. anacım herşey çok pahalı... almakla da bitmiyor ki..
bebek çantası bakım ürünleriyle hangi markanınkini aldın cnm? bebek arabasıyla anakucağı takımı gördük bizde chicco da ama almadık erken diye kampanyası devam ediyo hala düşünürseniz.kullanışlı bişey baya.
aynen tatlım hislerinde yalnız değilsin :)
kendini yormadan yavaş yavaş yap olurmu ters harekette yapıp kendini zorlama hıh öğütüde verdik
şimdide azarlama zamanı bu saat oldu kahvaltı yapmadınmı sen bakıyim
işin şakası tabi tatlım ama uyandıktan yarım saat sonra kahvaltını yapman gerekiyor geciktirme sandiviç yap yanınada sıcak veya soğuk bir içecek canın birşey istemiyorsa, yumurta haşla hem vitamin hem tok tutar neyse çok konuştum sen bilirsin işini :))
Chicco nun sırt çantalı olanından aldım canım. İçinde biberon malzemeleri vardı. Bir diğeride kol çantası ondada bakım ürünleri vardı.Ben sırt çantalı olanı almak istiyorum ama biberon felan aldım içindekileri takas etsek olmazmı dedim olur dedi. satan dükkan. o şekilde aldım. Bence en kullanışlı bebek çantası sırt çantası. Tak sırtına bide onun derdine düşme sokakta felan
Günaydın kızlarr.
Biz kahvaltımızı yapıp geldik
Bu gün evi toparlayım, biraz ütüm var onları yapim. Yarında kadın gelip evimi dip köşe temizliycek. oda bittimi doğuma tamamen hazırım demektir.
Darısı zamanında sizlerin başına inş.
off yaa sorma bu sabah dolmuşa falan binemedim kocama yalvardım o bıraktı işe aslında uzak da değil yani bilirsin dikkaldırımda oturuyorum işyeri zafer plazanın yanı ama gözümde büyüdü.. işe de gelince erken gelmişim biraz millet gelene kadar ağladım eve gitmek istiyorum diyegünaydın kızlar...!
ben iyice ağırlaştım ve tembelleştim işe zor geliyorum
biri çıksada şu doğum iznini düzenlese mesela doğum öncesi 3 ay doğum sonrası 6 ay süt iznide 6 ay içinde olsa yetkililere duyurulur
:))
Ayşecim kıyamam ben sana yaOfff hakikaten ne zor hamileyken çalışmak. Allah kolaylık versin...
Sıkma canını nolur..
Hayırlı olsun güzelim. sağlıklı günlerde kullanın inşallah :) ben de sırt çantalı istiyorum ya. hele de ikizle çantaya mı sahip çıkim, bebeklerle mi uğraşiim zor olur. en iyisi sırt çantası :)
Sana da günaydıın tatlım!
Oh şifa olsun. ben hala uyuşuyorum... geciktikçe de bişiy yiyip içesim gelmiyoamaaan tek başına olmuyo ki be...
Ütüye elim bi varmıyo benim de... Ah bi halledebilsem.
kolay gelsin sana. darısı bizlere inşallah. ne güzel kolayladın işlerini
Allah sağlıkla kavuştursun meleğine:97:
off yaa sorma bu sabah dolmuşa falan binemedim kocama yalvardım o bıraktı işe aslında uzak da değil yani bilirsin dikkaldırımda oturuyorum işyeri zafer plazanın yanı ama gözümde büyüdü.. işe de gelince erken gelmişim biraz millet gelene kadar ağladım eve gitmek istiyorum diye(( bu hafta çok zor geçiyor çoooook..
sağol kuzum yaa vallahi bu hafta zor geçiyor hep böyle değilim aslında.. bugün hava da yağacak gibi bütün kemiklerim sızlıyor valla ninelere döndüm :)))
hmmm bilemedim ki şimdi.. ben kendi evimden başka yerde rahat edemem ama sen rahat ediyorsan oradaki bakımın falan daha iyi olur tabi..Kızlar ya size yine bi akıl danışiiim... :)
Annem diyor seni taşıyalım, yerleştirip memlekete dönelim. doğumunu memlekette yaparsın. bildiğimiz işinde çok iyi olan bi doktor da var. içimiz rahat eder. istanbulda yok öyle bildiğimiz iyi bi doktor.... sonra 40ın çıkınca da götürürüz evine diyor. sizce napim ben? Yani ben de istiyodum ki, evimizde olayım. bebeklerimiz hemen alışsınlr odalarına. kocacım yanımda olsun... şimdi memlekette olursa eşim sadece doğum izni sürecinde yanıma gelebilir. sonra döner ben kalırım. ablam da diyor onun varlığın anlamazsın bile kendi telaşından. gel de annem sana misler gibi baksın... babam bile çok hevesli. burda olsun diyolar. ama yine de bana bırakıyolar. eşim de sen bilirsin. kendini nasıl rahat hissedersen diyor... sizce ben napmalıyım canlar? bi akıl verin nolur...
sağol güzelim Allah güç verir de dayanırım inşallah maalesef yapacak bişey yok çalışmak zorundayımTeş. ederiz canım. Evet yaa kol çantası ağar oldumu hem omzun kopuyor, hemde sürekli omuzdan düşüyor. Adamı dellendirir o çantalar. Sırt çantasını taktımı iki kolunada sana bir daha zararı olmuyor. O yüzden öyle aldım.
yaa ben çok acıkıyorum. Eskiden olsa 12 ye kadar uyurdum tık demezdim. Ama şimdi erkenden kalkıyorum oğlum uyandırıyor annesini acıktım die. Pazar günleri eşim yataktan zorla kaldırırdı, kahvaltı için. Şimdi eşim uyanmadan kahvaltı masası hazır oluyorEşim bu durumdan gayet memnun
Ayy canım benim yaa. Rabbim yardımcınız olsun. Valla benim totoyu kaldırcak halim yok. Bide çalışma olayını düşünemiyorum bile
Ah canım gebelik bambaşka bi insana dönüştürdü bizi. yani ister istemez bazı farklılıklar istiyo insan. özellikle de kendiyle başbaşa kalıp, bebeğiyle ve kendine yarayan şeylerle meşgul olmak istiyor. ama şartlar işte... her istediğimiz güzellik bi yerde olmuyo malesefama bak sıkma canını. Elifini de üzüyosun. stres yaparsan yine oynamaz falan mazallllah. yani yine kendine edersin. sıkma canını nolur
Kızlar ya size yine bi akıl danışiiim... :)
Annem diyor seni taşıyalım, yerleştirip memlekete dönelim. doğumunu memlekette yaparsın. bildiğimiz işinde çok iyi olan bi doktor da var. içimiz rahat eder. istanbulda yok öyle bildiğimiz iyi bi doktor.... sonra 40ın çıkınca da götürürüz evine diyor. sizce napim ben? Yani ben de istiyodum ki, evimizde olayım. bebeklerimiz hemen alışsınlr odalarına. kocacım yanımda olsun... şimdi memlekette olursa eşim sadece doğum izni sürecinde yanıma gelebilir. sonra döner ben kalırım. ablam da diyor onun varlığın anlamazsın bile kendi telaşından. gel de annem sana misler gibi baksın... babam bile çok hevesli. burda olsun diyolar. ama yine de bana bırakıyolar. eşim de sen bilirsin. kendini nasıl rahat hissedersen diyor... sizce ben napmalıyım canlar? bi akıl verin nolur...
Günaydın kızlarr.
Biz kahvaltımızı yapıp geldik
Bu gün evi toparlayım, biraz ütüm var onları yapim. Yarında kadın gelip evimi dip köşe temizliycek. oda bittimi doğuma tamamen hazırım demektir.
Darısı zamanında sizlerin başına inş.
off yaa sorma bu sabah dolmuşa falan binemedim kocama yalvardım o bıraktı işe aslında uzak da değil yani bilirsin dikkaldırımda oturuyorum işyeri zafer plazanın yanı ama gözümde büyüdü.. işe de gelince erken gelmişim biraz millet gelene kadar ağladım eve gitmek istiyorum diye(( bu hafta çok zor geçiyor çoooook..
Kızlar ya size yine bi akıl danışiiim... :)
sanada günaydın tatlım
afiyet olsun. ALLAH bir nefeste kurtarsın İNŞALLAH ne güzel çok az kaldı darısı hayırlısıyla bizlerin başına:)
kolay gelsin sana.
Amin inş. Rabbim sizleride bu günlere sağ salim çıkarsın inş. Sizlerde sağlıcakla doğum yapın Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?