cnm bak ben yandım o dertten sende yanma
ilk zamanlar alıyolar sonra zaman geçtikçe anlıyolar meme biberon arasındaki farkı
ama ban burcusafakın bebeği hala ayırt etmedi benimki hemen ayırt etti
eğerki yadırgamazlarsa kaşıkla vermeni tavsiye ederim
sütünün olması içinde bol bol sık sık emzir ha birde dut pekmezini sulandırp iç çok faydası oluyo
evocumuz da kavuştu şükür prensesine. manolya naptı acaba, bilen var mı?
ayşeeee, alıştınız mı minnakınla birbirinize?
çok şükür oğlanlarımızla bbirbirimize alışıyoruz yavaş yavaş. kuzularımız maşallah çok huzurlular. herkes erken doğdukları için böyleler zamanı gelince onlar da diğer bebekler gibi olur deseler de ben inanıyorum ki canparelerimiz bizi üzmiycek inşallah :)
batumuz hastane ortamından çıkıp ev ortamına gelince epey şaşkınlık yaşadı :) ağlamıyordu bile. ama sağolsun o da artık bahamızdan farksız. yarışa ağlıyolar acıkınca :)))
ikiz bebeklere bakmak zor mu derseniz, çok şükür ben öyle zorlandığımı söyleyemem. ama dediğim gibi zamanla nolur Allah bilir :)
hepinizi öpüyorum. kuzucuklarınızı da kokluyorum. inşallah hepimizin evlatları sağlıklı ve huzurlu olurlar...
selam kızlaar giremiyorum bir türlü fırsatım olmuyor ne zaman sabah ne zaman gece oluyor anlamıyorum.. bulduğum her fırsatta uyuyorum miniğim çok sık uyanıyor ve çok uzun emiyor sabaha kadar ayaktayım desem yeridir, gündüzleri daha huzurlu ama geceleri hep mıkırdanıyor derdimiz malum tabiki gaz!! prematüre olduğu için istediği heran emzir dedi doktor inşallah yetiyordur sütüm 15 günlük olana kadar kilo verir prematüreler sonra almaya başlarlar dediler bakalım görücez.
kızlar siz hiç sezaryen korsesi kullandınız mı? aldım ben ama kısa süre takabiliyorum sonra çok sıkıyor çıkartıyorum ama takılıyken de iyi geliyor.. şükür iyiyim hemen hemen hiç ağrım olmadı ama göbeğim sarktı dikiş yerimin üstüne geliyor o zaman biraz sıkıntı veriyor sizde durum nasıldı?
canım ilk zamanlar uykusuz geçiyo ama büyüdükçe acıkma araları açılıyo ve rahat günler geliyo..
canım ben kullanmadım kkorse falan şimdi sıkılaştırıcı çamaşır giyiyorum göbek kocxaman ve sarkmış gibi oluyo ama zamanla toparlıyo kendini merak etme ...dikiş yeri baya bi zorluyo tabi oda zamnla geçiyo..şbenim kanamam arttıkça ağrılarım oluyodu 40 gün sonunda hiçbişey kalmıyo..elif meryemin o minik elini öp benim için.
öpmez miyim hiiç durmadan öpüyorum bezini değiştirdikçe ayaklarını komple ağzıma sokuyorumdün gece boydan boya üstüme etti zilli :))) tam siliyorum bezliycem fııırt çiş fııırt kaka :)) ama dün geceki tam bombaydı ayaklarından tuttum kaldırdım tam pişik kremi sürecektim kiiiii nişan aldı ateeeeeşşş üstüm başım moka battı
ilk bombayı yemişsinbizdede öyle oluyodu heralda açıp oynayınca biz uyarılıp çişi geliyo:))ay biliyomusun ben zeynonun kaka kokusunu bile seviyorum içime çekiyorum.pis diyo bizimkiler bana ama napıyım:)
(null)
geçecek güzelim bu günler ilk zamanlar çok zor oluyoselam kızlaar giremiyorum bir türlü fırsatım olmuyor ne zaman sabah ne zaman gece oluyor anlamıyorum.. bulduğum her fırsatta uyuyorum miniğim çok sık uyanıyor ve çok uzun emiyor sabaha kadar ayaktayım desem yeridir, gündüzleri daha huzurlu ama geceleri hep mıkırdanıyor derdimiz malum tabiki gaz!! prematüre olduğu için istediği heran emzir dedi doktor inşallah yetiyordur sütüm 15 günlük olana kadar kilo verir prematüreler sonra almaya başlarlar dediler bakalım görücez.
kızlar siz hiç sezaryen korsesi kullandınız mı? aldım ben ama kısa süre takabiliyorum sonra çok sıkıyor çıkartıyorum ama takılıyken de iyi geliyor.. şükür iyiyim hemen hemen hiç ağrım olmadı ama göbeğim sarktı dikiş yerimin üstüne geliyor o zaman biraz sıkıntı veriyor sizde durum nasıldı?
Zaten öyle minikler ki şimdilik ne versem acken onu aliyolar. Dediğin gibi insallah bizimkiler de farketmezler ya. Korktum şimdi. Gerçi çoğunlukla sağip veriyorum. Göğsümü acken vermeye çalışınca perişan oluyorlar ağlamaktan. Çoğunlukla mama ile besliyoruz zatenherkes öyle cok baski yapiyor ki cok bunaldım kizlar ya. Yok is bende bitiyomus yemezsem olmazmış mama yiyen cocuk sağlıksız olurmuş falan filan... Cok canım sıkılıyor yeminle...
sevilmez mi kız kakasına kurban olurum ben onun.. yarın ilkkez yıkıycam çok heyecanlıyım:18:
geçecek güzelim bu günler ilk zamanlar çok zor oluyo
sen sadece gece gazı geliyo diyosun benimki 24 saat durmaksızın ağlardı gazda kaç tane damla kullandım geçmedi hiç fayda etmedi 3.aydan sonra az biraz rahatladım sonralardada yavaş yavaş sakinleşti
simdilerde gazını şükür kendi rahat çıkarıyo ama huysuzluk ağlaması geçmedi
ben o korseden kullanıştım öğlen takıyodum gece çıkarıyodum sarkıklığı toparladı ama genede koca göbüşüm duruyo oda rejimle gide inş..
inş farketmezler cnm ama gitgide anlayabiliyolar
bak memeyi verdiğim anda basıyo çığlığı diyosun bizimkide öyleydi ağlamasından memesinden oldu
şimdi oldu mama kızı
kimseyi takma sen emzireceğine inan ve emzirmede gayret et sık dişini
anne sütü kadar hiçbişi değerli değil...
ben de doğduğundan beri hep mama takviyeli gittim sonrada işte anladı meme biberon farklılığını memeyi bıraktı
uzun süre sağarak verdim sonradan da sağmak emme gibi olmadığından sütüm kesildi
inş bol bol sütlerin olur cnm olmazsada sıkma canını biz onları çok zor elde ettik
mama ile beslensinler ne yapalım
Zaten öyle minikler ki şimdilik ne versem acken onu aliyolar. Dediğin gibi insallah bizimkiler de farketmezler ya. Korktum şimdi. Gerçi çoğunlukla sağip veriyorum. Göğsümü acken vermeye çalışınca perişan oluyorlar ağlamaktan. Çoğunlukla mama ile besliyoruz zatenherkes öyle cok baski yapiyor ki cok bunaldım kizlar ya. Yok is bende bitiyomus yemezsem olmazmış mama yiyen cocuk sağlıksız olurmuş falan filan... Cok canım sıkılıyor yeminle...
canım çorbalara başladın mı?İ
Merhaba kızlar , maşallah büyütüyosunuz bebeişleri :)
:)evet cnm 2 haftadır sebze çprbası veriyorum ben..
:)
afiyet olsunn
artık bizde bu ay sonu başlarız heralde alırım tarifini:))))))neler koyuyosun mercimek ekliyomusun biraz çorbaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?