Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Seninde yeni yillin kutlu olsun 2012 saglik mutluluk huzur getirsin ailene ve sana hersey gönlünce olsun canim...
Canim benim eminki yavrun saglikli bir bebek olarak dogacakAllah nazarlardan saklasin onu kimsenin evladina zeval vermesin umarim saglikli kaderi güzel bir bebek oarak alirsin kucagina...Umarim hepimiz yavrularimizi sagliklica aliriz kucagimiza... AMinnnnn...
Birde benim doktorum 4lü tarama testini detayli ultrasonla bir istedi iç organlarinada bakilacak ama tüm bunlarin uygulanmasi icin 20.haftayi gecmis olmasi gerekiyormus seninki biraz erken degilmi?

KIZLAR YENI YIL MUTLULUK SAGLIK VE HUZUR GETIRSIN HANENIZE:::::
HEPINIZIN YENI YILLI KUTLU OLSUN...

amiiin canım ya inşallah.bilmiyorumki neden bu hafta istedi,12.hafta ense kalınlığı iıkınca bi prof'a yönlendirmişti beni oda karar verirseniz 16.hafta amniyosentez yapalım istersen diyince doktorum 4lü testi bekleyelim dedi,onuda yarın yapıcakmışbana kalsa direk detaylıya giricem ama bakalım,Allah benle beraber hepinizin yardımcısı olsun..

ayşecim canım gözün aydın allah bağışlasın bebeğini Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

canyoldaşlarım nihayet yazabiliyorum..
perrşembe sabahı saat tam 10.08 de genel anestezili sezaryen ile 1960 gr.lık bir kızım oldu sanırım dünyanın en çirkin! kızı durmadan ağlıyorum bakıp bakıp ağlıyorum hayatımda hiiiç böyle bişey hissetmedim.. zillim kuvöze girmedi 4 saat kadar gözlem altında kaldı durumunu iyi buldukları için yanıma getirdiler kucağıma verdiklerinde ağlamaktan içim çıktı... doğum epidural olacaktı eşimle beraber girdik ameliyathaneye ama son anda galiba tansiyonum çok çıktı doktor gel biz seni uyutalım dedi iyi de oldu çok heyecanlanmıştım çünkü... ama zaten eşim en kanlısından bir belgesel çekmiş baştan sona :)))
şimdi şükür bir derdim yok az mama takviyesi daha çok sütle 2 saatte bir besleyerek idare ediyoruz. ablamla nöbetleşe uyuyoruz. bol bol humana çay rezene çayı dereotu malt içeceği tüketiyorum sanırım epey işe yarıyor tavsiye ederim...
yaa kızlar ne desem nasıl anlatsam bilmiyorum işte böyle bişey anlatılamaz kiii..
arayan soran özelden mesaj atan tüm can dostlarıma binlerce teşekkür Rabbim olanların evlatlarını bağışlasın hamilelere sağlıkla doğurmayı nasip etsin olmayanları bu yolda hiç uğraştırmasın hasretlerini dindirsin..
hepinizi öptüm kızıma gidiyorum özledim...

ah canım şükür aldın çirkin bebeğini maşallahzeynoşum ağlıyo öpüyorum seni

canım gözün aydın.allah analı babalı büyütsün. bende 17 gün önce 30 haftalıkken doğurdum kızımı. aniden sancılarım geldi. kızım hala küvezde inş. bende sağlıcakla getiririm kızımı evime.

cnm benim kurban olsunlar o çikin kızına ay bak nasıl duygulandım yine.küvezde kalmamasına nasıl sevindim anlatamam.güçlü kızmış bizim cimcime maşallah ona
ee bir ben kaldım hayırlısıyla zaman durdu geçmiyor artık.biran önce kucağıma almak istiyorum artık.çok öpüyorum sizi.Allah analı babalı büyütsün cnm benim...

kızlar yazamadım yeni yılınız kutlu olsun hepinizin :)
ayzancım dualarım seninle cnm güzel haberlerle gel inş.benim cimcime artık canımı öyle yakıyoki oturamıyorum bile.sürekli yatar haldeyim.hayırlısıyla az kaldı inş.

herkesin yeni yılı kutlu olsunnnnn kızlarrrr

allahım analı babalı büyütsün çirkin kızını Rabbim sağlık sıhhat versin inş..

Ah canım benim gözün Aydın. Rabbim daim etsin mutluluğunuzu. Hep mutluluk gözyaşları olsun gözlerinden akan yaslar. İnsallah sağlıklı uzun bir ömür yasarsınız hep birlikte. Op o prensesi yerime kokulu kokulu.

tebrikler Ayşe. ama asıl tebrik senin çıtır manken çirkinkızına. Nasıl güçlü maşallah. küveze girmeyip direnmiş.

ayşecim gözünaydın allah analı babalı büyütsün yavruna uzun versin. hep böyle mutluluktan ağlarsın inşallah bizlerede rabbim göstersin o güzel günü dua et bizde bol bol

Şükürler olsun mutluluğumuz iki kat
Diğer kuzumuz da yanımızda artık!

Hadi ikinizinde gözü aydin kizlar Allah mutlulugunuz daim etsin... Bebislerede masallah Allah uzun ömürler versin...

kızım babişin kollarında uyuyor ben de size yazayım dedim.. şizofrencim inan çok sevindim içime dert olmuştu senin ufaklık çok şükür.. şimdi artık Allah yardımcınız olsun zira biz ablamla bir kızın hakkından ancak geliyoruz :)) prematüre olduğu için 2 saatte bir 30cc. süt alması lazım yetmezse mama takviyesi gerekir dedi doktor bizim zilli saatte bir istiyor obur şey :)) dr. 10.güne kadar her istediğinde alabildiği kadar ver dedi veriyorum. yalnız bir sorunum var emmmeye gücü yok malesef sağıp biberonla veriyorum iyiki pompa almışım yedek şişe de aldırdım sağıp sağıp buzdolabına koyuyorum sonra ısıtıp ısıtıp veriyoruz cork cork cork emiyor deli
hasretimsin canım korkma 28 haftalık bebekler bile turp gibi olup çıkıyor yoğun bakımdan Allah bebeğine gayret versin..
evoooooooo büyük gün bugün mü??? ayy ne güzel bir heyecan keşke hergün doğursam..
bugün kızımın kontrolü vardı genel durumu iyi şimdilik sarılığı yok bundan sonrada risk azalır dedi doktor ctesi bir daha gidicez bakalım..
cuma benim de dikişlerim alınacak doktor gel dikişini alayım hem de ikinciyi konuşuruz dedi bana kalsa yarın bir tane daha doğururum..
öptük hepinizi
ha bu arada biz meşhur olduk bakııııın JİMER Interaktif e-bebek

W
Ayşecim maşallah cok güzel aman yesin dEmek ihtiyacı var demişti doktorum bak gor nası kilo alicak banda 30cc demişlerdi minicikti 100cc yemiş kuvezde sok olmustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…