:)
afiyet olsunn
artık bizde bu ay sonu başlarız heralde alırım tarifini:))))))neler koyuyosun mercimek ekliyomusun biraz çorbaya.
selam kızlar uzun zamandır giremedim yalnız bakıyorum biliyosunuz ancak fırsat buluyorum bugün 40 ımız çıktı
20 günlükken kasık fıtığı çıktı ameliyat oldu kuzum
şimdi iyiyiz göğüs yaralarım hala geçmedi ama benim
bi çözüm bulamadım denemediğim şey kalmadı
herkes doğurmuştur tahminim allah sağlıkla bütmeyi nasip etsin kuzularınızı
Burcu canım sağolasın ..ee biz dışarda sen içerde büyütüyosun maşallah bilgemcim allah kucağına almayı nasip etsin.baya bi ilerlemişsiniz şükür..
Doktora gittik bugun pasalarimizla. Kontrole çağırmıştı doktorumuz. Cok şükür yolunda hersey. Baha 2940 olmuş Batu 2800 olmuş. Beyin usgsi istedi. Erken Doğan'larda istiyorlarmış. Yarın da işitme testi ve usgyi yaptiricaz insallah sorun çıkmaz...
Doktora gittik bugun pasalarimizla. Kontrole çağırmıştı doktorumuz. Cok şükür yolunda hersey. Baha 2940 olmuş Batu 2800 olmuş. Beyin usgsi istedi. Erken Doğan'larda istiyorlarmış. Yarın da işitme testi ve usgyi yaptiricaz insallah sorun çıkmaz...
selam arkadaşlar şu ana kimse yok ama görünce cevap vereceğinizden eminim tüp bebek de gebelik tarihi hesaplama nasıl oluyo nette en son adet tarihi de var yumurta toplama tarihide var hangisi doğru acaba tecrübelisiniz bu konuda doktorlar hangisine göre hesaplıyolar. şimdiden teşekkür ederim cevabınız için
Merhaba, Son adet tarihinden hesaplaniyor canim yumurtalar erken yada gec toplanabiliniyor o yüzden hep son adet tarihi baz alinarak hesaplaniyor..
çok teşekkür ederim canım.yarın doktora gitcem öğrencem ama 2 haftadır nasıl zaman geçti bilmiyorum düşünmekten kafayı yemek üzereyim 27 kasım son adet tarihim buna göre 6 haftalık hamileyim o zaman kalp atışını duyarmıyım ki acaba daha kesesini de görmedim 2 sini birden görmek için mi bu kadar geç çağırmıştır doktorumuz.hayırlısı herşeyin sağsalim kucağıma almayı nasip etsin rabbim isteyen herkezinde inşallah
Canim benim doktorum 7.haftada cagirdi ilk ozaman hem bebeklerimin kalp atislarini hemde keselerini görmüstük ama belide olmuyor eger gittigin doktorun ultrason aleti doperli ve yeniyse 6.hafta kalp atislari duyulabiliniyor. Umarim hersey yolunda gider canim. Hepimiz sag salim aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
amin canım inşallah. ikizlere hamilesin ne güzel allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı o mis gibi cennet kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip eder Rabbim inşallah.Bursa jinemed tüp bebek te gebe kaldım inşallah yenidir doperlidir zaman geçmek bilmiyo zaten nasıl korkuyorum Allahım bebeğimi bağışlar bana inşallah 6 yıl sonra zor kavuştum cennet kokuluma çok korkuyorum o yüzden ama kötü düşünmek yok Rabbim yüzümü güldürdü tamamına erdirir İnşallahhhhhhh
Dua et canim bol bol dua et bak benim bebeklerimde 3 asilma 4tüpbebek tedavisinden sonra besinci tüp bebek denememizde oldu. Allah yavrularimizi korusun kimsenin evladina zeval vermesin isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin cümlemizin evlatlarini korusun. Sakin kötü düsünme bebegini zihnen ve bedenen kabulen hamileliginin tadini cikar bol bol dinlen zaman cabuk gecsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?