Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

:)
afiyet olsunn
artık bizde bu ay sonu başlarız heralde alırım tarifini:))))))neler koyuyosun mercimek ekliyomusun biraz çorbaya.

1 patates
1 havuç
1 kabak
2 tatlı kaşığı pirinç dedi dr ama ben irmik koyuyorum
1 tatlı kaşığı z yağı
2 su bardağı su dedi dr ama 2 de iyice muhallebi oluyo çorba olduğu anlaşılmıyo ben 3 koyuyorum
1 hafta bu şekilde verdim
2.hafta bu karışıma 1 2 demet ıspanak ekledim 1 haftadırda böyle veriyorum bu haftada ıspanakla devam edicem
haftaya ıspanağı çıkaracam pırasa ekleyecem
bu hafta kontrolümüz var o zamanda dr a sorucam daha nasıl değiştirebilirim çorbayı diye
mercimek daha eklemedim ama artık bundan sonra eklettirir heralde
bi arada tarhana vermek istiyorum

selam kızlar uzun zamandır giremedim yalnız bakıyorum biliyosunuz ancak fırsat buluyorum bugün 40 ımız çıktı
20 günlükken kasık fıtığı çıktı ameliyat oldu kuzum
şimdi iyiyiz göğüs yaralarım hala geçmedi ama benim
bi çözüm bulamadım denemediğim şey kalmadı
herkes doğurmuştur tahminim allah sağlıkla bütmeyi nasip etsin kuzularınızı

ahhh cnm yaa daha yeni bebişimiz ameliyattamı oldu kıyamam ben ona
cnm bana garmastan krem çok iyi gelmişti
ama ayva çekirdeğini suda bekletip jel haline geldikten sonrada sürebilirsin oda çok iyi geliyomuş

mucizesini bekleyenler

isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------39.hafta------KIZ
2-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--33.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
3-)uhde----------------Konya Eurofertil------29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
4-)zeytinn--------------Doğal Gebelik-------29.hafta------ERKEK
5-)mavi86--------------umut tüp bebek -----24.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
6-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek-----20.hafta------İKİZ
7-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------19.hafta-------TEK GEBELİK
hayalimmm--------Umut tüp bebek--------11.hafta-------
9-)carmennn---------Adana Başkent --------10.hafta-------- TEK GEBELİK

mucizesini bekleyenler

isim -------------------gidilen merkez-----gebelik haftası---kız/erkek----isim-----

1-)ST_MANOLYA--------Bursa Jinemed-------39.hafta------KIZ
2-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--33.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
3-)uhde----------------Konya Eurofertil------29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
4-)zeytinn--------------Doğal Gebelik-------29.hafta------ERKEK
5-)mavi86--------------umut tüp bebek -----24.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
6-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek-----20.hafta------İKİZ
7-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------19.hafta-------TEK GEBELİK
hayalimmm--------Umut tüp bebek--------11.hafta-------
9-)carmennn---------Adana Başkent --------10.hafta-------- TEK GEBELİK

Doktora gittik bugun pasalarimizla. Kontrole çağırmıştı doktorumuz. Cok şükür yolunda hersey. Baha 2940 olmuş Batu 2800 olmuş. Beyin usgsi istedi. Erken Doğan'larda istiyorlarmış. Yarın da işitme testi ve usgyi yaptiricaz insallah sorun çıkmaz...

ee biz dışarda sen içerde büyütüyosun maşallah bilgemcim allah kucağına almayı nasip etsin.baya bi ilerlemişsiniz şükür..
Burcu canım sağolasın ..
Rabbim izin verirse yine ağustos bebeği olacak kuzum ..
İnşallah bende sizler gibi sağlıcakla kucaklarım ..
Şimdilik çok sağlıklı Allah'a şükür , minik kalbide atıyor teyzesi ..
Bu ayın sonunda 2'li taramamız var , inşallah sorunsuz geçer..
Bebeğim doğuncada tecrübelerinizden faydalanırım inşallah ..

Sağlıcakla büyüt kuzularını canım ..
Maşallah erken doğmalarına rağmen kocaman olmuşlar bile ..
Yakında tombilik olurlar ..
Ablamın kızı 2200 dü tek gebelik olmasına rağmen , şimdi maşallah tosun gibi :)
Rabbim sağlıklı bir ömür versin evlatlarımıza..

maşallah canım,kafa ultrasonumu istedi.rop bera kalp bizden bunlarda istenmişti.

selam arkadaşlar şu ana kimse yok ama görünce cevap vereceğinizden eminim tüp bebek de gebelik tarihi hesaplama nasıl oluyo nette en son adet tarihi de var yumurta toplama tarihide var hangisi doğru acaba tecrübelisiniz bu konuda doktorlar hangisine göre hesaplıyolar. şimdiden teşekkür ederim cevabınız için

Merhaba, Son adet tarihinden hesaplaniyor canim yumurtalar erken yada gec toplanabiliniyor o yüzden hep son adet tarihi baz alinarak hesaplaniyor..

Merhaba, Son adet tarihinden hesaplaniyor canim yumurtalar erken yada gec toplanabiliniyor o yüzden hep son adet tarihi baz alinarak hesaplaniyor..

çok teşekkür ederim canım.yarın doktora gitcem öğrencem ama 2 haftadır nasıl zaman geçti bilmiyorum düşünmekten kafayı yemek üzereyim 27 kasım son adet tarihim buna göre 6 haftalık hamileyim o zaman kalp atışını duyarmıyım ki acaba daha kesesini de görmedim 2 sini birden görmek için mi bu kadar geç çağırmıştır doktorumuz.hayırlısı herşeyin sağsalim kucağıma almayı nasip etsin rabbim isteyen herkezinde inşallah

Canim benim doktorum 7.haftada cagirdi ilk ozaman hem bebeklerimin kalp atislarini hemde keselerini görmüstük ama belide olmuyor eger gittigin doktorun ultrason aleti doperli ve yeniyse 6.hafta kalp atislari duyulabiliniyor. Umarim hersey yolunda gider canim. Hepimiz sag salim aliriz bebeklerimizi kucagimiza.

mucizesini bekleyenler

1-)kelebekgs------------Memorial tüp bebek--33.hafta------2 KIZ----------Beril ve Zümra
2-)uhde----------------Konya Eurofertil------29.hafta------1 KIZ 1 ERKEK--Çağla ve Çağlayan
3-)zeytinn--------------Doğal Gebelik-------29.hafta------ERKEK
4-)mavi86--------------umut tüp bebek -----24.hafta-------1 KIZ 1 ERKEK azra--kaan
5-)canim_ca-----------İsviçre tüp bebek-----20.hafta------İKİZ
6-)ayzan-------------Ege üniversitesi--------19.hafta-------TEK GEBELİK
7-)hayalimmm--------Umut tüp bebek--------11.hafta-------
carmennn---------Adana Başkent --------10.hafta-------- TEK GEBELİK

[DOĞUM LİSTESİ

anne ADI BEBİŞİMİZİN ADI DOĞUM TARİHİ DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83--------------NİHAL EDA-----11/02/2011---------saat 10:00
2-)firstNimbus-----------YAHYA ALP-----02/03/2011---------saat 09:10
3-)Ah_kalBiM------------RANA-----------08/03/2011---------saat 00:00
4-)derviş----------------MERİÇ----------22/03/2011---------saat 15:53
5-)NEVRA----------------Nevra----------10/05/2011---------saat 10:15
6-)nurcan306------------Öykü nisa-------23/05/2011--------saat 10:40
7-)espoir_fr--------------Emir ve Rana----28/06/2011--------saat 17:58
ceydda----------------Ceyda----------23/06/2011--------saat 13:10
9-)sabriya----------------Ecrin Asmin-----15/06/2011--------saat 10:15
10-)lila-----------------------------------19/07/2011--------saat 12:50
11-)gözdemmmm----------Buğra Efe-------09/08/2011------- saat 10.40
12-)herzaman_seninle-----Ceyda----------12/08/2011--------saat 01:12
13-)burcusafak08---------Zeynep Ece-----27/08/2011--------saat 11:00
14-)prizeprize-------------Berk----------- 05.09.2011 --------saat 03.52
15-)MiHRiMaH24----------Muhammed Enes-30.09.2011--------saat 15:30
16-)mersinli42------------Elif Gökçe-------26.10.2011--------saat 09:00
17-)bella_83 -------------AZRA-----------30.11.2011 -------saat 11:00
1sizofren_ev_kedisi----Ahmet Baha ve Ömer Batu---21.12.2011-----saat 16.54
19-)Ayse_Url-------------ELİF MERYEM-------29.12.2011-------saat 10:08
20-)evoevo-------------- Öykü--------------04.01.2012-------saat
21-)ST_MANOLYA--------???????-------??????------??????????

HOŞGELDİN Öykü

amin canım inşallah. ikizlere hamilesin ne güzel allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı o mis gibi cennet kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip eder Rabbim inşallah.Bursa jinemed tüp bebek te gebe kaldım inşallah yenidir doperlidir zaman geçmek bilmiyo zaten nasıl korkuyorum Allahım bebeğimi bağışlar bana inşallah 6 yıl sonra zor kavuştum cennet kokuluma çok korkuyorum o yüzden ama kötü düşünmek yok Rabbim yüzümü güldürdü tamamına erdirir İnşallahhhhhhh

Dua et canim bol bol dua et bak benim bebeklerimde 3 asilma 4tüpbebek tedavisinden sonra besinci tüp bebek denememizde oldu. Allah yavrularimizi korusun kimsenin evladina zeval vermesin isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin cümlemizin evlatlarini korusun. Sakin kötü düsünme bebegini zihnen ve bedenen kabulen hamileliginin tadini cikar bol bol dinlen zaman cabuk gecsin....

Son düzenleme:

Canımmm Allahım bağışlasın bebişlerimizi bize İnşallahhhh...ve isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu

kızlar bebekler küçük uğrayamaz oldunuz dimi?????biraz büyüsünlerde gelinn..evocum şizofren ayşee hadi girinde bişeyler yazın ama..

Ne haber nasilsiniz kizlar??? Bebeler nasil?

Ya ben size birsey soracagim ben 20.haftanin icindeyim ama daha hala bebeklerimin kimildamalarini tam anlamiyla hisedemedim yani bazen birsey hissediyorum karin kurultusu gaz sancisi gibii ama onlar bebeklerimi bilemiyorum
16.haftada doktora gittigimizde ikiside hareketliydi masallah doktora sormustum 20.haftada hissetmeye baslarsin demisti.
Siz nezaman hissetiniz tam olarak tekmeleri,kimildamalari yada nasil birsey hissetiniz bana yazarmisiniz?

Selam kizlar! Nabersiniz hersey yolunda mı? Biz cok şükür cok iyiyiz. Dün işitme testi ve beyin usgsi yaptırdık ve topuk kanı aldırdık. Cok şükür hersey yolunda. Yavrularımız topuk kanı alirlarken cok perişan oldular. O minicik ayaciklari nasıl morardi insallah sonucu iyi çıkar. 1 hafta sonra da göz doktoruna muayene olucaz. İnsallah onda da sorun çıkmaz...
Hala mamaya devam. Günlük 20ser cc süt versem nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz. Sütüm hala doğru düzgün gelmedi. Bundan sonra da gelir mı bilmem. Herseyleri denedik. En azından vicdanım rahat o acıdan. Ama emziren bir anne gördüğümde bile ağlamaktan kendimi alamıyorum oysa ne kadar hevesim vardi...
Yarın aksam da bitanem geliyor. Cok özledi yavrularımızı daha fazla dayanamadı. İnsallah kavusucaz yarın aksam.
Artık istanbula dönmek istiyorum ben de. Sonucta artık ha burda ha orda değişen bisey olmuyor. Zaten dönerken annem de gelecek. Bitaneme de zor oluyor. Artık evimize gitmek istiyorum. Ama doktor uçak icin 2 hafta daha geçsin dedi. Bakalım...
Eee siz de ne var ne yok? Bizden haberler böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…