Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

sizlere bir sorum olacak ilk ultrasonda doktor alttan mı muayene etti yoksa karından mı .bazı doktorlar alttan ediyormuş da bunun bir sakıncası olur mu diye korkuyorum cevap yazarsanız sevinirim

sizlere bir sorum olacak ilk ultrasonda doktor alttan mı muayene etti yoksa karından mı .bazı doktorlar alttan ediyormuş da bunun bir sakıncası olur mu diye korkuyorum cevap yazarsanız sevinirim

Benim 12.haftaya kadar altan muayene edilmisti canim korkma bir sakincasi olcak olsa doktor altan kontrol etmez.

bizimki normal bebek gibi değil ya yani daha narin . düşüğe sebeb olabilir dediler de o yüzden soruyorum

tatlım bir kere tutunup hamile kaldıktan sonra bizimkilerin de normal gebeliklerden farkı yok sadece zorelde edildiği için bizler daha hassas oluyoruz
benim doktorm prof.du vajinal us ye sığmayacak kadar büyüyünde abdominal us ye geçti 20li haftalarda hala vajinal bakıyordu çünkü her seferinde tedbiren rahim ağzını ölçerdi ve o ölçüm doğru olarak sadece vajinal yapılabiliyormuş, için rahat olsun bişey olmaz

ve sonunda büyük günü geçirdik bebişimizi gördük artık 5 haftalığız

MUCIZESINI BEKLEYENLER

-----Isim---------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-)zeytinn---Doğal Gebelik------- 37.hafta------ERKEK-------Kartal Eymen
  • 2-)mavi86--umut tüp bebek-------34.hafta-1 KIZ 1 ERKEK--Azra--Kaan---
  • 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek---31.hafta------2 KIZ--------- ----------
  • 4-)ayzan--Ege üniversitesi--------29.hafta------KIZ----------------------
  • 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---21.hafta-------------------------------
  • 5-)beril79----------------?????---16.hafta-------------------------------

MUCIZESINI BEKLEYENLER

-----Isim---------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----

• 1-)zeytinn---Doğal Gebelik------- 38.hafta------ERKEK-------Kartal Eymen
  • 2-)mavi86--umut tüp bebek-------36.hafta-1 KIZ 1 ERKEK--Azra--Kaan---
  • 3-)canim_ca--İsviçre tüp bebek---33.hafta------2 KIZ--------- ----------
  • 4-)ayzan--Ege üniversitesi--------31.hafta------KIZ----------------------
  • 5-)hayalimmm--Umut tüp bebek---24.hafta-------------------------------
  • 5-)beril79----------------?????---18.hafta-------------------------------

günaydın kızlar nasılsınız,çok uzun zamandır giremiyorum topiğe.yaramaz bişi yok inşallah herkes iyidir.

Bu arada Ayşe kızına bayıldım maşallah sübhanALLAH,hep güzel günlerini göstersin rabbim size.

Tünaydin canim biz iyiyiz sükür sen nasilsin?

Hamile arkadaşlar öncelikle bebişlerinizi hayırlısıyla,sağlıkla kucağınızı almayı dilerim rabbimden.benim sizlere bir sorum olcaktı.2. gün transferi yapıldı.4 hücreli 2 embriyo konuldu.13. gün değerim 38.07.bu değerde olupta hamileliği devam eden varmı...

Benim degerim yüksekti 6.gün transferim yapilmisti.
Bence 2.gün yapilan bir transfere göre degerin gayet iyi.
Hayirli olsun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.

Kizlar nabeeer
Ben ve ogluslar cok iyiyiz elhamdulillah :) artık 4 aylık oldular ve olabildiğince zorlamaya başladılar bizi. Öyle böyle diil gün bitip aksam olunca şükrediyorum bugun de kafayı yemeden bitti diye :))) dua edin e mı bize..
Sizler nasilsiniz kucuklariniz? Valla hamilelik günlerinde ne guZel muhabbet ediyorduk. Özledim heee
Optum hepinizi fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Bu arada manolyaaaaa!!! Gozunaudin canım. Facenin var mı merak ediyorum kızını coook

bende sizlerden biriyim arkadaşlar,senelerim geçti bu topiklerde çok kötü günler geçirdim ama şimdi bebeğimi uyutuyorum şükürler olsun,rabbim sizlerede nasip etsin dualarım sizinle demeden geçemedim,bu zorlu süreçte Allah yardımcınız olsun ama 6 yılın sonunda şunu söyleyim asla pes etmeyin olmaz demeyin çünkü rabbim nasip edince olmazlar oluyor

çok teşekkür ederim tatlım.
seninde gözün aydın canım gelmiş delikanlıların :) ALLAH kolaylık versin tatlım ben biriyle anca başa çıkıyorum VALLAHİ :)
aman sağlıkları yerinde olsunda uğraşalım
doğru söylüyorsun bende özledim o zamanki muhabbeti :) bende doğum yapıp kaybolanlara kızıyordum ama anca oluyormuş :)) doğruymuş.... seni ve minişlerini öpüyorum tatlım. bir ara resimde paylaşırım :)

MUCIZESINI BEKLEYENLER

• 1-)mavi86--umut tüp bebek-------37.hafta-1 KIZ 1 ERKEK--Azra--Kaan---
  • 2-)canim_ca--İsviçre tüp bebek---35.hafta------2 KIZ--------- ----------
  • 3-)ayzan--Ege üniversitesi--------33.hafta------KIZ----------------------
  • 4-)hayalimmm--Umut tüp bebek---24.hafta-------------------------------
  • 5-)beril79----------------?????---18.hafta-------------------------------

Selam kızlar valla bende de durum karışık işe başladım bir hafta falan oldu. Kızımı maalesef bakıcıya bırakıyorum ama neyse ki tanıdığım güvendiğim biri, süt iznim var Allahtan 3te evde oluyorum ama benim kızın bana garezi var bakıcıyla saat 3e kadar uyuyan kız ben gidince cin gibi oturuyor :))) o yüzden pek nete falan giremiyorum, iş yerinde girerim sanıyordum ama burada da erken çıktığım için işim yoğun oluyor. Amaaaan neyse kuzucuklar iyi olsun da katlanırız napalım..
Eee naber kuzular iyi mi agucuk yapıyorlar mı, boylar kilolar nasıl, benim sütüm çok azaldı daha çok mama yiyor artık doktor önümüzdeki ay yoğurt vermeye başlarız dedi sizde durumlar nasıl?

valla haklısınız kızlarrr bebişler olmadan çok güzel muhabbet ediyoduk şimdi nete bile giremez hale geldik ama olsun bebişlerimizi kucagımıza almayı bu güzel günleri çok bekledik bizler Allahım bebeişlerimize uzun ömürler versin inş.. bende aldım kızımı ve oğlumu kucagıma izin bitti işe başladım bile ama bakıcı eline bırakmak çok zor benim içinde neyseki süt iznim varda erkenden gidiyorum bebişlerimin yanına gecede uyutmuyolar zaten ama ben razıyım onların beni üzmesine bu hayatta herşeyden çok kıymetliymiş bebişlerim insan anne olunca anlıyor herşeyi Allahım bebek bekleyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguları onlarda yaşasınlar inş...

Ah sen de mi başladın işe tabi sen erken ayrılmıştın değil mi? sen de mi bakıcıya bıraktın ben de sanki dünyada bakıcıya bırakan birtek benmişim gibi üzülüyorum ( ben de iki buçukta çıkıyorum işten 3te evde oluyorum. bulunduğum şehirde de hiç yakınım yok biraz zor oluyor maalesef.
ama tüm yorgunluğa sıkıntıya değer onun bir gülüşü..
taze anneler daha sık yazın, bebek bakımıyla ilgili tecrübelerimizi paylaşalım benim kızım bir ay erken doğduğu için gelişimi normal mi merak ediyorum gerçi kıyas yapmak doğru değil ama yine de karşılaştırmak istiyor insan..

bende başladım işime haklısın bebişleri bakıcı eline bırakmak çok zor oluyor ama başkada çaremiz yok kiiii.... keşke olsaydıı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…