MUCIZESINI BEKLEYENLER
-----Isim---------Gidilen Merkez------Gebelik Haftası-----Kız/Erkek-------Isim-----
- 1-canim_ca--İsviçre tüp bebek--- 37.hafta------2 KIZ--------- ----------
- 2-)ayzan--Ege üniversitesi--------35.hafta------KIZ----------------------
- 3-)hayalimmm--Umut tüp bebek---27.hafta-------------------------------
- 4-)beril79----------------?????---22.hafta-------------------------------
Merhaba canim seninde hamile olmana inan çok sevindim...canım meraba seni tesadüfen burda gördüm ve hamile olduğunu görünce çok sevindim hemde ikizallah sağlıkla kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bende 32 haftalık hamileyim benimde kız sabırsızlıkla bekliyorum.... seninde doğuma az kalmış hayırlı doğum diliyorum, burdan güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canim seninde hamile olmana inan çok sevindim...
Güzel dileklerin için çok sagol umarim sende sag salim kucagina alirsin bebisini.
Hayirlisiyla eger erken gelmezlerse ben kizlarima sali gün kavusuyorum darisi senin basina insallah.
Inan seni buralarda görmeyeli okadar uzun zaman olduki mesajini görünce çok mutlu oldum kendine ve kizina iyi bak öptüm.
kızlar mrb uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. 9 nisanda bebeklerim doğdu 36+4te herşey yolunda sezeryanla doğum yaptım ertesi gün evimize geldik herşey yolunda sağlıklarıda iyi çok şükür.ALLAHIM herkese nasip etsin...
gözünaydın tatlım. ne güzel masallah hem kiloları iyi hem de eve geçmşsiniz hemen.. bundan sonrası için Allah yardımcın olsunçoooookkkk zoooorrrr....
2. dondurulmuş tüp denememde hamileyim galiba hala şaka gibi 11.gün kan değerim:82.89 12.gün değerim:118.6 13. gün idrarda 2 çizgiyi gördüm şoktayım hala :) keseyi ve kalp atışlarınıda duyarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?