Selam kızlar valla bende de durum karışık işe başladım bir hafta falan oldu. Kızımı maalesef bakıcıya bırakıyorum ama neyse ki tanıdığım güvendiğim biri, süt iznim var Allahtan 3te evde oluyorum ama benim kızın bana garezi var bakıcıyla saat 3e kadar uyuyan kız ben gidince cin gibi oturuyor :))) o yüzden pek nete falan giremiyorum, iş yerinde girerim sanıyordum ama burada da erken çıktığım için işim yoğun oluyor. Amaaaan neyse kuzucuklar iyi olsun da katlanırız napalım..
Eee naber kuzular iyi mi agucuk yapıyorlar mı, boylar kilolar nasıl, benim sütüm çok azaldı daha çok mama yiyor artık doktor önümüzdeki ay yoğurt vermeye başlarız dedi sizde durumlar nasıl?
çok teşekkür ederim tatlım.
seninde gözün aydın canım gelmiş delikanlıların :) ALLAH kolaylık versin tatlım ben biriyle anca başa çıkıyorum VALLAHİ :)
aman sağlıkları yerinde olsunda uğraşalım
doğru söylüyorsun bende özledim o zamanki muhabbeti :) bende doğum yapıp kaybolanlara kızıyordum ama anca oluyormuş :)) doğruymuş.... seni ve minişlerini öpüyorum tatlım. bir ara resimde paylaşırım :)
valla haklısınız kızlarrr bebişler olmadan çok güzel muhabbet ediyoduk şimdi nete bile giremez hale geldik ama olsun bebişlerimizi kucagımıza almayı bu güzel günleri çok bekledik bizler Allahım bebeişlerimize uzun ömürler versin inş.. bende aldım kızımı ve oğlumu kucagıma izin bitti işe başladım bile ama bakıcı eline bırakmak çok zor benim içinde neyseki süt iznim varda erkenden gidiyorum bebişlerimin yanına gecede uyutmuyolar zaten ama ben razıyım onların beni üzmesine bu hayatta herşeyden çok kıymetliymiş bebişlerim insan anne olunca anlıyor herşeyi Allahım bebek bekleyen isteyen herkese nasip etsin bu duyguları onlarda yaşasınlar inş...
ah canım ya kıyamam Allah kolaylık versin inşallah sıkıntısız büyütürsün kızını...
bizim oğlanlar çok hareketliler maşallah. biri dönmneye başladı bile. diğerinin de az kaldı :) çok konuşkanlar yahu! analarına çekmişler sanırım :))) aydır agu gugu gülücükler falan... çok tatlılar ama yaa her anım şükretmeyle geçiyor :)))
kiloları 6.200 civarı ve boyları da 62 cm. kiloları normalmiş ama boyları 2şer cm önden gidiyomuş maşallah. zaten hep hamileyken de usg de uzun çıkıyodu bacakları canlarımın :)))
biz ek gıdalar başladık bile.. malesef biberonu reddetmeye başladılar ve doktorumuz başlayalım biraz biraz dedi. yoğurt, meyve, sütlü pürünçli kaşık mamaları ve sebze çorbası veriyorum. tabi bunlar daha öğün şekilnde diil. alıştırma faslındsayız...
senin kız nasıl canım? çok tatlı olduğu kesin de...
çok sağol güzelim. amin yaa kolay diil tabi ama alıştım ben. hep böyleymişim gibi sanki...
kızın nasıl doğdu kaç kilo kime benziyo anlat yahu :) he bir de foto istiyorum fotoooo
ah tatlım ya seninkileri çok merak ediyorum beeeennn... nasıllar, hareketliler mi nasıl başa çıkıyorsun, beslenmeleri, uyku düzenleri nasıl? anlatsanaaa
çok şükür iyiler canım yaramazlık yapıp duruyolar iştee hiç birbirlerine benzemiyolar zaten kızım çikolata oğlum badem şekeri çok tatlılar teyzesi, çok hareketlilerr maşallahh kıpır kıpırlar gündüz hem annem var hemde bakıcı oldugu için fazla problem olmuyor ama gece ben yanlız kalıyorum onlarla sabaha kadar ayaktayız biri yatıyor diğeri kalkıyor biri acıkıyor diğeri altını batırıyor bir mücadeleki görmelisin halimi insan alışıyor zamanla alıştım bende onların bu haline, ilk zamanlar oğlum baya gaz problemi yaşadı gaz çıkarıyodu ama çok aşırı gazı vardı dr. bile götürdük onun için ultrasyonla bakıldı karnında bir sürü baloncuk dr. lagma yaptı popodan rahatladı oğlum şimdi biraz azaldı çok şükür, beslenmelerine gelince aptamil veriyorum beni çok az emdiler mama ile devam ediyoruz 4.ayda bizde ek gıdaya geçecegiz Allah izin verirse uyku düzenleri gündüzleri güzel uyuyolarmış ama gece uyumuyolar işte olan bana oluyor ben razıyım onlar iyi olsunlarda en azından gündüz uyusunlar bakıcılarını üzüp kadını kaçırtmayalım değilmi ama
ah canım ya kıyamam Allah kolaylık versin inşallah sıkıntısız büyütürsün kızını...
bizim oğlanlar çok hareketliler maşallah. biri dönmneye başladı bile. diğerinin de az kaldı :) çok konuşkanlar yahu! analarına çekmişler sanırım :))) aydır agu gugu gülücükler falan... çok tatlılar ama yaa her anım şükretmeyle geçiyor :)))
kiloları 6.200 civarı ve boyları da 62 cm. kiloları normalmiş ama boyları 2şer cm önden gidiyomuş maşallah. zaten hep hamileyken de usg de uzun çıkıyodu bacakları canlarımın :)))
biz ek gıdalar başladık bile.. malesef biberonu reddetmeye başladılar ve doktorumuz başlayalım biraz biraz dedi. yoğurt, meyve, sütlü pürünçli kaşık mamaları ve sebze çorbası veriyorum. tabi bunlar daha öğün şekilnde diil. alıştırma faslındsayız...
senin kız nasıl canım? çok tatlı olduğu kesin de...
benim oğlum mavi gözlü kızım tam esmer kara kaşlı kara gözlüü çingenem benim bitter çikolatam diye seviyorum :)) inş. gaz probleminide bir atlatırsak pek bir sorunumuz kalmayacak, mecbur yardımcı tuttum canım çalışıyorum işe başladım evde onlar bakıcılarıyla kalıyolar işte annemde 10 güne kadar gider büyük ihtimal bakalım bakıcı tek başına ne yapacak benim yaramazlarla :)) işin kötü tarafı kendi yataklarında yatmıyolar deli ettiler beni kanepede uyuyolar sonra alışırlarmı bilmiyorum artık şimdi salıncak türü yatan beşiklere bakıyorum belki onlarda yatarlarr ne bileyim işte..ek gıdaya geçerken yardım alırım sizlerden artık canımmmayyy canlarım benim yaa maşallah onlara :))) bizimkiler de çok farklılar ya birbirlerinden. biri beyaz biri esmer. ama ikisi de vavi gözlü :) bizimkiler de beni en fazla 2.5 ay emdiler ama çok çok çok az... doğduklarından beri aptamil veriyoruz. doktorumuz hippi de önerdi. ben de gün içinde biraz ondan biraz ondan veriyorum. karışık yani... ek gıda çok keyifli yaa sakın korkma
gaz çok zor. Allaha şükür bizimkilerde olmadı. inşallah seninkilerin de biter tez zamanda... ahh ahh günler geçmez sanıyodum ama öyle bi geçiyo ki... sen yine şanslısın maşallah. yardıcın var. ben gündüzleri yalnızım. sağolsun bitanem çok yardımcı...
ah ah hayırlısıyla büyütsek sağlıkla... öp yerime o güzellikleri. foto istiyorum fotooooooo...
Allah hepimize kolaylık ve güç kuvvet versin canım. agular gülücükler ve tükürüklerle baloncuklar bizde de başladı, az az oturtmaya da başladım ben destekle oturuyor ama batar diye korkuyorum şimdilik. bugün 4 aylık kontrolüne gittik aşı olduk amaaaan yıktı ortalığı :)) kilosu 5900 olmuş boyu da 59 cm. doktor normal kiloda doğan bebekleri yakalamak üzere dedi sevindim. ben de yarın meyve suyuna başlıyorum bir çay kaşığı elma suyuyla başla hergün arttır bir fincan edince içine havuç suyu ekle dedi sonra da birkaç kaşık yoğurt verirsin dedi bizimki şimdilik biberonaa hayır demiyor az da olsa hala sütüm var verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum
zor ama çok başka bir şeymiş bu analık çok şükür bugünlere eriştiren Rabbime
benim oğlum mavi gözlü kızım tam esmer kara kaşlı kara gözlüü çingenem benim bitter çikolatam diye seviyorum :)) inş. gaz probleminide bir atlatırsak pek bir sorunumuz kalmayacak, mecbur yardımcı tuttum canım çalışıyorum işe başladım evde onlar bakıcılarıyla kalıyolar işte annemde 10 güne kadar gider büyük ihtimal bakalım bakıcı tek başına ne yapacak benim yaramazlarla :)) işin kötü tarafı kendi yataklarında yatmıyolar deli ettiler beni kanepede uyuyolar sonra alışırlarmı bilmiyorum artık şimdi salıncak türü yatan beşiklere bakıyorum belki onlarda yatarlarr ne bileyim işte..ek gıdaya geçerken yardım alırım sizlerden artık canımmm
amin canım işimiz çok zor vallahi ama çok keyiflii mutluluk verici Allahım bu günleri bize yaşattı yaaa binlerce şükür olsunnnn
31 martta 2 adet 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı
13. gün değerim 38.06 (doktorum gebelik ama var sınırda bir değer dedi tekrarlayalım)
15.gün değerim 66.05 (tekrar istendi)
17.gün değerim 99.09 (doktorum bu değelerle sağlıklı bir iç gebelik olması zor dedi ve ilaçları kestik,dış gebelik şüphesi konuldu)
20.gün değerim 225.25
23.gün değerim 446.36
25.gün değerim 947 (usg ile bakıldı kesemizi gördük 5+4 günlük idim.kesemiz çok küçükmüş tekrar bakıcam dedi doktorum ve bu pazartesi kontrol var.umarım herşey yoluna girmiştir
kızlar birde akıntım var afedersiniz sarı olarak.aranızda bunu yaşayanlar varmı..
kızlar mrb uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. 9 nisanda bebeklerim doğdu 36+4 te sezeryanla doğdular ertesi gün evimize geldik çok şükür sağlıklarıda iyi Allahım herkese nasip etsin...
Oy masallah gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün...
Darisi benim basima artik.
Bebisler kacar kilo dogdu?
Dogum nasil geçti biraz anlatsana:) Malum bir hafta 10güne bende dogum yapacagim.
Bebislerini kokla benim yerime...
canım ca yazmasamda hep okudum yazdıklarını nekadar az kalmış doğum yapmana ..sağlıklı güzel bi doğum yaparsın inşllh..
Oy masallah gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün...
Darisi benim basima artik.
Bebisler kacar kilo dogdu?
Dogum nasil geçti biraz anlatsana:) Malum bir hafta 10güne bende dogum yapacagim.
Bebislerini kokla benim yerime...
kızlar mrb uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. 9 nisanda bebeklerim doğdu 36+4 te sezeryanla doğdular ertesi gün evimize geldik çok şükür sağlıklarıda iyi Allahım herkese nasip etsin...
gözün aydın olsun canımm Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin inş...
sağol canım epudural doğum yaptım.2500 kilo doğdular.tek sorun gece uyumuyorlar biraz yaramazlar ama herşey yolunda koklarım umarım senin için herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın kızlarını hayırlı haberlerini bekliyorum.
gözün aydın ömürlü kademli olsun kuzucuklar allah kötü günlerini göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?