Pozitif !

Pembikbulut

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
342
110
18
Merhaba birkaç gün önce de konu açmıştım ovulasyon testlerin pozitif hamile olma ihtimalim var mı diye tekrar yumurtlama olabilir dediler ama hala pozitif gebelik var mıdır sizce neden sürekli böyle çıkıyor. (Bu arada polikistik falan yok düzenli adetim var ve adetime altı gün var)

Eklentiler

• IMG_20250705_195400.webp
    IMG_20250705_195400.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba birkaç gün önce de konu açmıştım ovulasyon testlerin pozitif hamile olma ihtimalim var mı diye tekrar yumurtlama olabilir dediler ama hala pozitif gebelik var mıdır sizce neden sürekli böyle çıkıyor. (Bu arada polikistik falan yok düzenli adetim var ve adetime altı gün var)
Bu lh testi pozitif değil ki. İlk çizgi hep koyu olur ikinci çatlama zamanı diğerinden çok daha koyu olur. Kadın vücudundaki hormondan dolayı bu hep böyle pozitif gözükür

Beş gün önce yaptım ama negatif erken diye üzülmedim şimdi altı gün var yapsam çıkar mı
Reglye 6 gün varsa belki ikinci bi yumurtalama oluyordur. Predictor yapabilirsiniz ama yine onada erken bence.

Bunun böyle çıkması gebelik olduğu anlamına gelmez bu ovulasyon testi sizdeki hormondan kaynaklı bu yumurtlama anlamına da gelmez hep böyle çıkabilir yumurtlama olunca piki gösterir zaten. Bu testle gebelik var denmez yani erken gebelik testi yapmak en mantıklısı hatta daha da mantıklısı belirtileriniz varsa kan vermek en doğru sonucu o verir çünkü

Back
X